lauantai 15. lokakuuta 2016

Sikojen UUSIA Edesottamuksia !
Sika kävi tappavaksi.Sika tunnusti; kyse on "Laillisesta" ryöstelystä. Maantieryöstöjä, ei mitään muuta eikä missään nimessä mitään UUTTA tällä planeetalla.Siinä ne idiootit on taas häirinneet "Kansalaisia". Vitun idiootit. Tuolla kääpiöllä ei ole jumalauta edes KAULAA joka tuota torakkoa tuossa pitelee ikäänkuin patsaaksi naamioituneena. Mitä kytät tekee hyvinkin paljon.


Sika vaanii nykyään jopa Tinderissä !! Missään et ole turvassa "Lain" pitkältä, lihaksikkaalta, höyryävän päättäväisen typerältä ja steroideilla kyllästetyltä sykkivältä kouralta.


Syylliset Siat.Naaras-sika. Tai "emakko".


Siat pisti tulitukseksi.
Nohohohooooiiiin ! Siiiieltä se tuli, esiin. Totuus. Taas. HAhahaa, kuten olenkin sanonut; sikojen lapset on yhtä seinähulluja kuin vanhempansa ja aivan yhtä parantumattoman kusipäisiä vitun luusereita demoneita, jotka kuuluvat ihan ITSE lukkojen taa tai hautaan.
Ja kuten MYÖS näette; ei sika näe toimissaan mitään väärää !!! PÖYRISTYTTÄVÄÄ, mutta mitä sitä eläinten alhaisuutta toisaalta "pöyristyä", ei ne sille mitään mahda.
Koira syö paskaa ja on tyytyväinen, strutsi juoksentelee kauhuissaan lujaa ympäriinsä, kuin "Poliitikko" ämmä, ja käärme ryömii ja sihisee, kyttä tekee pahaa ihmisille ja hymyilee kuin jokin mieleltäänTERVE  IHMIS....jos ei nyt Yksilö, mutta ...ihminen, sinänsä.Ja vielä tämä...


VAROKAA SIKOJA. Vaikka olettekin tyhmiä ja luulette niitä Oman Puolulaisiksi.
Elämä SAATTAA parantaa teidät joskus. Luultavasti ei.
Karjan tyhmyys ja pelkuruus sopii karjatilallisille.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti