torstai 6. lokakuuta 2016

SDP / Modernit Natsit VAATIVAT taas

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100522418247_uu.shtml


"Poliitikoille" on tuo VAATIMINEN tuttua ja luontaista puuhaa. Se on niillä ihan vallan verissä.

Ne VAATIVAT että ihmiset unohtavat itsensä ja omat voimansa ja oman vapautensa ja ajattelunsa ja kohtalonsa ja elämänsä ja sanoinko jo VAPAUTENSA ja kykynsä ja pyrkimyksensä ja toteuttamisensa yms, ja keskittyvät, hiljentyvät suorastaan, kuuntelemaan ja seurailemaan heitä, "Poliitikkoja", koko vitun elämäksi !!

Sama kuin kytät ja lakienlaatijapaskat.

Jumalauta jos puhutaan aivan ABSOLUUTTISEN, uskomattoman, TOTAALISEN PÖYRISTYTTÄVÄSTÄ autistisesta itsekkyydestä ja rikollisesta super-ylimielisyydestä.Vittu; keitä VITTU te LUULETTE olevanne ?!?!!?


Miksi KUKAAN kuuntelisi TEITÄ, koskaan ?! Ikinä ? Missään asiassa ?!?

Miksi TEIHIN  OLISI   KESKITYTTÄVÄ  ?!?!
Hei ?!


Menkää vitun paskapäät perkele TÖIHIN sieltä tai jotain, ja lakatkaa saatanan siipeilijät ja komentelevat loiset komentamasta ja häiritsemästä siellä !! Kuulitteko ?!
Lakatkaa jumalauta jakamasta käskyjä sieltä Vartiotornistanne / Vapaamuuraritemppelistä, saatanan jumalattomat Lusiferin pikkupaska-aivot nynnyt totalitäärit !!


Lakatkaa tuo paska oitis !!!

-

Ja tuosta itse asiasta, tuosta uudesta pohjamudissa lilluvasta pohjanoteerauksesta; älkää KUKAAN herran vitun tähden menkö ja hätäpaskana allekirjoittako sitä !??!?!?
Ya hear !!?!?
Persutkin siellä kiltisti ja nätisti, kuin koulittu puudeli, VAATIVAT tai pyytävät tai toivovat tai jotain, "kovempia rangaistuksia Poliittisesta Väkivallasta". Mitä ikinä SEkin sitten onkin.
Kuten näette, ei nämä teidän vitun "Persut" ole sen kummempia kuin hard-core ÄäriVasuritkaan; samaa "Poliittista" paskaa.
Joka taittuu näiden räyhävasurien lusiferiaanisen höyrypäisen typerän tahdon edessä kuin lakana viikattaessa kaappiin.
Kansalaiset : "Valtio / Hallitus / Kytät / Lailaatijat / tuomarit" yms, ON, "äärijärjestö".Ne on SINUN ja SINUN OMAN ELÄMÄSI / TOTEUTUMISESI TIELLÄ !! Ja syyttävät, kuten kaikki rikolliset, omasta pahuudestaan SINUA !!!


SIINÄ.

KAIKKI !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti