tiistai 25. lokakuuta 2016

"Arman LIVE"

Pahalta näyttää.


Siellä keikutetaan toinen toisensa jälkeen kaikenlaisia kanoja, tuolla Armaanin studiossa, puhumassa VAADITTUJA.
Mikä absoluuttisesti PAHINTA; islamin lipun oikein HYÖKÄTESSÄ SILMILLE sieltä takaa, ikäänkuin jo omien suomi ja katsojat itselleen ja vaikutuspiiriinsä ja alleen.

Siellä käytettiin tuo vitun kolmimetrinen iso pölvästikin eli Hector, puhumassa ympäripyöreitä hippeyksiä. Ja kaikki TYTÖT ja NAISET silittivät Hefen päätä twiiteissä, kun Hefe puhui "mitä pitää" eli kuinka pakolaisia pitää auttaa ja neekeriä suvaita ja Armania ihailla ja mitä kaikkea.
Tätä Perus Kamaa.Mikä vitunmoinen KONTRASTI onkaan nähdä tuo välittömästi Akun Japaninmatkan jälkeen !
Japsille ei tulisi mieleenkään upottaa itseään "auttamalla hädänalaisia" islamin sissejä ja sissittäriä, vaan läppäisi vain oven kiinni ja sanoisi että "bäd faking lak". Tai ovihan olisi JO, valmiiksi, kiinni.

Mutta MINUA ei saa edes Hektori heltymään, ja katsoin kyllä Vain Elämää myös hänen osaltaan ja sen ilmeisesti jonkinlaisen Mustaloisen räppärin, jonka esitys kieltämättä oli sangen koskettava, mutta kuitenkin; minähän EN auta. En vaikka mikä oli.

Minä pidän mieluummin kaiken "luksuksen" ihan ITSELLÄ.


Stadilaiset perkele !!  ....ei hyvältä näytä.
Helsinkiläiset on JO klimppiytyneet ja sisäänpäinlämmenneet nin paljon, ja eronneet muusta suomesta, että Helsinki on kohta määriteltävä suomen ulkopuoliseksi paikaksi. Kuten ....Ahvenanmaa !

Saatanan Kommarit perkele.
Jos muuten, mainittakoonkin, haluatte "auttaa", niin tehkää niin ihan OMILLA RAHOILLANNE, ja mieluiten siellä lähtömaissa.

Ja MIKSI te muutenkaan niistä viis veisaatte ?! Vittu ne on rättipäitä / ählämeitä / arabeja, hullun ja verenhimoisen, älykääpiömäisen idiootin, tyhjäpäisen ja vesikauhuisen VIHOLLISRODUN edustajia. Mitä sitten vaikka ne kuolisi KAIKKI ?!?! IHAN JOKAINEN ??!? IHAN KAIKKI. AIVAN KAIKKI. AIVAN JOKAINEN ?!?!?!
Mitä vittua se SINULLE kuuluu tai SINUUN liittyy? ? Vitun tyhmä ja keskinkertainen, lauman mukana sätkivä vitun idiootti.

Vittu jos ÄHLÄMIT SOTII KESKENÄÄN, niin ei se perkele sitä tarkoita että MINUN tarvitsee TÄÄLLÄ kotosuomessa edes TIETÄÄ asiasta, saati sitten että minä näkisin vittu vielä oikein ERITYISTÄ VAIVAA "auttaakseni" ISLAMIA astumaan likaisella, känsäisellä, karvaisella vitun ählämin tappajanjalallaan tännekin, missä sitä EI vielä luojan kiitos ole ollut.

Kuinka tämä ei nyt ollenkaan mene perille ?!?!
Te otatte "Neuvoja" nyt vähän sellaisilta...mmm..."huonoilta" tahoilta.


Jos teillä on noin vitun monella NOIN vitun kuumottava ja syyllinen ja vaikea ja huono olo, koska omistatte liikaa niin antakaa se ylimääräinen omaisuutenne perkele pois !! Vaikka minulle tai jollekkin kotiperäiselle köyhälle, jos teistä on OIKEASTI RAKASTAMAAN..........................LÄHIMMÄISTÄ !
SE vaatiikin vähän jotain. Toisin kuin huudella laumasta että "neekerit on tasa-arvosii", vaikka sen näkee sokea ameebakin ettei oo.
Eikä o ikinä ollut tai tule ikinä olemaan.

Tässä on ilmaiseksi, ja etukäteen, teille läskipäille yksi oppitunti jota te ette ota opiksenne ennenkuin on JO liian myöhäistä; neekeriä EI VOI vetää ylöspäin, neekeri vetää SINUT ALASPÄIN.
Ja siinä KAIKKI.

Mitään muuta mahdollisuutta ja mysteeriä ja käyttämättäjäänyttä potentiaa ei OLE.

Usko pois vain junttihetero äläkä siellä rimpuile vitun typerys.Tuolla se räppäri nyt on, jahaa "Mikael Kaabriel" se on nimeltään.
Näyttää melko perus katujätkältä tai joltain ylimalkaiselta narkkarilta. Siinä on nyky-Suomi pähkinänkuorissa; kaksi ulkomaalaista murjaania puhumassa keskenään telkassa, luultavasti jotain "Poliittista" paskaa (katson ilman ääntä taaskin), ja islamin lippu SELKEÄSTI näkyvissä.
(Ja yleisö taputtaa kiltisti kuin pikku sopulit).

Ei Jeesus vitun Kristus !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti