sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Iljan Vapaus yms...

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/10/syyttaja-yritti-hakea-ilja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HavaintojaUudestaMaailmanjrjestyksest+(Havaintoja+uudesta+maailmanj%C3%A4rjestyksest%C3%A4)

Tuossa on tuo filmi, lähinnä siksi tuon "linkkasin".

Mutta että siis...MITÄ ..? mitä vittua !?


13 vuotta !??!

Uskoisin että; JOS tuo olisi toteutunut, olisi Hessu paskahousu kokenut 13 surmanluotia.


Vittu sä olet äijä jukolauta silkkaa PAHUUTTA ja Juutalais-Satanistista Kommunistista ilkeyttä ja pikkusiuluista kiusaajaa. Täys läpimätä paskaläjä.

Jos olisin Heikki Wen-Vittupää, en näyttäytyisi enää tässä maassa missään.

*

ALATTEKO te Tavalliset, karsinaan PELOTELLUT, Ihmiset, jo nähdä MITÄ ja MIKÄ on "Laki" ?!?!?

Vai kauanko elää vielä pienessä päässänne Fantasia, että Kyttä ja Laki on HYVYYDEN ja OIKEUDEN ja MORAALIN ja TOTUUDEN ja SINUN, puolella ?!?!

Mutta toisaalta; jos tätä ei käsittänyt ITSE, jo lapsena, et sinä enää voi harhoistasi raukka vapautua. Sinä kuolet tyhmänä ja omaisuutena, ei siinä kai mitään voi tehdä.


Mutta Luojan Kiitos, ja ilmeisesti myös hyvän Vasta-Asianajajan, Ilja on VAPAA mies.

Onnittelut siitä.


-

OIKEAT VALKOISET repisi Heikille pari uutta persereikää tämän johdosta ! Ihan jo KUNNIAN takia !
Näytä HEIKKOUTTA Valtiolle ja Kytille tai mille tahansa Jeesuksen Vihollisille, ja itse itsensä Jumalaksi ylentäneille, ja bäng! ne on kimpussa kuin raatokärpäsparvi. Mitä ne lähinnä onkin. Mutta MUISTAKAA IÄTI, Tavalliset Ihmiset; TE OLETTE ENEMMISTÖ. Vaikka teidät onnistutaan kerta kerran jälkeen VAKUUTTAMAAN että Kytillä ja Valtiolla on taikavoimia, TE(!!!!!!!!!) VOIMAUTATTE heidät, TEITÄ ON ENEMMÄN. Teidän ei tarvitse totella YHTÄ AINOAA käskyä heiltä. JOS osaatte lyöttäytyä yhteen !!
Liittoutua kuten he.

Kuten Hector siinä ArmanLIVEssä sanoi; joku oli sanonut että "jos pahatkin voi liittoutua keskenään, niin miksei hyvätkin?" !!!

Se vain on meille vähän vierasta koska meillä on KUNNIAA ja ylpeyttä yms. Mutta jos oikein paha tilanne tulee, niin jopa MINÄ lyöttäydyn "messiin" ja ihan kybällä.

Kiusaajat on nähkää sellaisia; ne tekee kaikkea mitä lystää, kuten Lainsäätelijät ja kytät ja muut Luciferin pikku paskamöykyt, KUNNES ne haastetaan IHAN TASAN TOSISSAAN.

S I T T E N    sinä koet elämäsi ensimmäisen VARSINAISEN VAPAUDEN hetken.
Vapaudesta täytyy, kun täällä eläinten parissa elää, TAISTELLA. Senhän PITÄISI totta vitussa olla jo näinkin kehittyneen elämän tasolla ihan itsestään-vitun-selvä asia, Toisten Ihmisten Vapaus ja oma myös, mutta ei se nääs o !!!
Tämä johtuu siitä että; kaikki EIVÄT OLE tasavertaisia. Ja jotkut on paljon enemmän edelleen APINOITA kuin ihmisiä.
Eikä tuo ole vertauskuva.

Ja he ovat tappavan TYPERIÄ ja säikkyjä. Kuten kytät esim. Ja KAIKKI "Poliitikot".
Mutta ne härnää vain niin kauan, KUNNES Tavallinen ja TYHMÄ(!!) hoi polloi Kansa suuttuu niille KERRAN JA KUNNOLLA.

SITÄ  MINÄ odotan.
Minä olen odotellut sitä jo teinistä asti, mutta vieläkin te vain "porskutatte" niiden kanssa ikäänkuin kimpassa.

-

Mielenkiintoista triviaa; Anglo-Normanni-Saksonit aikanaan rimpuilivat "esivaltaa" vastaan, ja loivat siinä samalla tuon Ameriikan.  Joka toki käväisi kuussa yms, mutta jonka yli on nyt jälleen kävelleet, juu gest it! Valtio ja Kytät / Lait. Ja "Politiikka".

Minä käytän nyt tämän lainauksen joka on pitänyt jo usein käyttää; kuten vesi virtaa täyttämään aina matalimman kohdan, kerääntyy myös Tao, epäsuosittuihin paikkoihin.
- LaoZu, Tao Te Ching.


Tässä tapauksessa tuo tarkoittaa sitä että, koska SUURIN OSA "ihmiskuntaa" on aivan häkellyttävän typeriä ja HENKISESTI LAISKOJA ja veteliä ja tietämättömiä ja välinpitämättömiä ja pelkureita yms, huolimatta siitä KUUUUUIIINKA PALJON heidän typerien vitun turpiensa eteen yritetään TEHDÄ ja suuntaa NÄYTTÄÄ ja TOTUUTTA KERTOA, niin AAAAIIIIINA he valuvat, kuin se vitun tympeä räkä mitä ovat, takaisin siihen Perus Uomaansa, joka on; typerä Kollektivistinen vitun villi.

Herran tähden: JEEEESUS jo YRITTI tätä !!! Tätä mitä MINÄ yritän; kertoa TOTUUTTA ja VALAISTA ihan jo silkoilla SANOILLA ! Mutta MITÄS SILLE KÄVI !?!?!?
Muistaako kukaaan ?!....junailiks sen JUUTALAISET kuoliaaksi ?!..

TAPPOIVAT JUMALAN. Ja TÄMÄ on SE jengi josta LAKI on kotoisin, ja jonka vitun K U N N I A A !!  te Perkeleen paska-aivot vittupäät lapset, puollatte sylki roiskuen ja henki hurmoksesta salpautuneena !?!? Tajuamatta itsekkään MIKSI, ja MITÄ vittua te oikein teette.

Taisihan sitä joku niinkin TEISTÄ idiooteista sanoa, että "antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät".

Mutta tyhmät ei nähkää vain OSAA / pysty / kykene, olemaan TEKE-MÄTTÄ. SE, on niille aaaiiiivan liian vaikeaa. IIIIHAN liikaa vaadittu. Tyhmät olennot on AINA ja poikkeuksetta, TODELLA TODELLA ahkeria ja energisiä, kuten joku vitun peipponen tai muurahainen tai jokin vastaava.
SE on myös kyttien ja "poliitikoiden" kategoria; alhaiset ja alatiliikkuvat vitun nilviäiset ja tuhohyönteiset. Levottomat ja sieluttomat Pirut.

He ovat kuten Jeesus JUUTALAISISTA sanoi; isästään Perkeleestä.


-


Yrittäkää toki hiljentää TOTUUS, mutta Paskahessu; tällä tiellä ON, Kansalaissota.

Vitun typerä myyrä.

MINÄ MURSKAISIN sinut, jos kävisit MINUN kimppuuni.
Mutta Ilja näyttää ottavan MINUA ällistyttävän lungisti.

Mutta.....tämä on jo jotain. Ehkä luoja näki Ilyan ja Suomen Taistelun, silmäkulmastaan ja päätti edes VÄHÄN läimäyttää näitä vitun kusirottia päin näköä, JOSKO se menisi perille. Mutta tshäänssit SIIHEN on mikroskooppiset ja marginaaliset.


Mutta Ilja on SIINÄ oikeassa, ME KAIKKI "tälläpuolen asioita" olemme tässä kyllä mukana; TÄMÄ TAISTELU EI OLE OHI.

Id eint ouvr til its ouvr.
Heikki WendorffP.s YKSI JUTTU minkä VOISI tehdä, on VAATIA Heikille 31 vuotta (vankeutta). Muun muassa henkilökohtaisesta ajojahdista, panettelusta, uhkailusta ja vainoamisesta, ja ehkä jonkinlaisesta "pelottelusta".

Jos LUULETTE että Järjestelmä on teitä VARTEN; eikä teitä VASTAAN, niin MIKSI, sano YKSI AINO SYY(!!!!), tuo ei olisi ilmiselvää ja tulisi toimimaan ja miksei sitä kyseiset "tahot" ottaisi TÄYSIN vakavissaan ja riemumielin ja myötätuntoisesti vastaan !?!?Makustelkaa mm tätä !!Nou ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti