sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Ulkoistusta ja YyTeetäTiedättehän te(?!?) että jos MINKÄÄN ASIAN tuotanto siirretään jumalauta johokin VITUN ROMANIAAN, niin siihen loppuu samalla kätevästi myös sen menekki !?!?

Ai miin; ju MAST nou this !? Rait ?!

JA siitä saadaan myös 165 työtöntä kurjaa rottaa ja syyllistä hampuusia lisää "Siipiveikkojen" sekaan. Joku kutsui työttömiä "siipiveikoiksi" tuolla yhdessä kommenttiketjussa.
Ymmärtäväisen oloinen tyyppi...

Jaa ja hei! Vielä 400 itse asiassa LISÄÄ tuon LISÄN päälle ! Jiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaa!!HAHAHA AAHaaaaa.

Sitten saa se tyhmä vitun PerSu "työministeri" mikä vittu se sitten onkin, pihistä taas kesakkoinen naamansa punertavana, kun ei tyättömät me töihin. Niihin kaikkiin 10-13 000 kappaleeseen, mitä on jossakin muodossa saatavilla, noin 500 000 työtöntä kohti.

Mutta miksi tässä rimpuilla ?! Jos ei työtä O, nin eikö siitä tulisi olla ihan VITUN ILOINEN ?!?!?
Eikä saatana, vitun typerät perkeleen ORJAT, VALITTAA ?!?!?

Kuka vittu VOI VALITTAA sitä että ei "pääse" TÖIHIN ?!?! .....ai miin? !... KUINKA vähän sellaisella VOI olla "kotona" ?!

Vittu haista vittu ! Vitun vittu.Mutta sellaista se vaan on; kun on sisältä KURJA, täytyy myös ulkopuolisen elämän olla mahdollisiman KURJA. Ja muille kans !Sellaiset vitun "ahertajat" kai luulee / näyttäisi LUULEVAN, että mahdollisimman suurella fyysisen todellisuuden aherruksella pääsee sinne Taivaaseen.
Näin on kai juutalaiset heille sanoneet, ja he ovat sen uskoneet ja sisäistäneet. Kuten paljon muutakin pajunköyttä ja muuta typerää paskaa.
Mutta ette te mitään Taivasta kohti kulje vaan orjuutta ja kurjaa kuolemaa, ja ne teidän tienaamanne rahat saa VALTIO ja "Poliitikot" ja KYTÄT yms saatanan omat pikku saastat, ja niitä jaellaan myös nykyään ympäri maailman, neekereille ja muille nelijalkaisille ja ryömiville.
Repikää siitä.Mutta eniwei, summa summaarum; "Salolainen LED-valojen valmistaja": sanokaa hyvästit tienesteillenne ja menekillenne !!

KUKAAN ei osta ikinä MITÄÄN, minkä TIETÄÄ olevan tehty Romaniassa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti