keskiviikko 12. lokakuuta 2016

"Sanoma Media" HAISTA VITTU.Terveisiä perse....ei kun Pohjois-Ko...aaaaahh!! Siis SUOMESTA !!  Piti sanoa.
Suomesta.


Olisin katsonut youtubesta tuollaisen videon, minkä ehdin jo kerran katsoa, ja olisin katsonut sen vielä useasti. Mutta kuten kuvasta näkyy, on joku vitun typerä kommarinpaska mennyt ulisemaan että "önnön nönnön nöö...*ähinää*....ei..toi....toi o meijän video!...hhnnngg....ei toi voi olla juutuupissa..? hei ?!..ei se saa siä olla?!!!.."

Joten; nyt minä EN katsele Sannin esiintymisiä "Vain Elämää" ohjelmassa.MINÄ kysynkin että: MIKSI vitussa EI ?!?!?!


Onko se, saatanan vitun lantapäät, TEILTÄ JOTAKIN POIS ?!?!?!?!?!!

Vittu, saatanan idiootit, se ohjelma tulee TELKASTA....junou?...... ILMAISEKSI....ja ihmiset tsiigaa sen....ILMAISEKSI ....ja KUN se on jo nähty ja vanhaa kamaa, sitä ei katso enää KUKAAN, yksikään, muu kuin joku joka OIKEASTI HALUAISI katsella sitä.
Tämä on ns"bisneksen" wan-ou-wan, ihan alkeet.
Kysyntä / tarjonta. Sannille ja kyseiselle ohjelmalle ilmaista ja rajatonta mainosta ja katsojia.


Tuo ^^^^  on lähinnä pelkkää kiusaa ja/tai ajattelematonta typeryyttä, kuten koko vitun "Suomi" niminen paskaläntti, täynnä sisäsiittoisia mutantteja ja typeriä kiukkuisia takakireitä ja kontrollinhaluisia juoppoja ja niiden ääliö ja/tai älykääpiö jälkeläisiä, ja me muutamat Oikeat Ihmiset. Joilla on yleensä vähintäänkin Ruotsalaista geeniperimää, ja mahdollisesti jotain muutakin. Laik mii.

Hei Finuiitti, hei lantapää, hei sontapää !! HUOM !!!
- MITÄ VITUN    VÄLIÄ  SILLÄ ON, ETTÄ TUO OLISI NÄHTÄVILLÄ JUUTUUBISSA? ?!!

Miksi älähtää ja käskeä ottaan se sieltä pois !? Jottei ihmiset jotka haluaa nähdä sen, voi nähdä sitä !?!?
Sanooko teille vitun aivottomille kommariameeboille MITÄÄN, käsite "guudwill" (goodwill) ja ihmisten TUNTEET ja SE miten NE assosioituvat (vahvasti) johonkin asiaan ?!!?!? Hyvässä tai pahassa.

Kantsis ehkä miettiä.

Sillä MINÄ EN tykkää esim tuosta vitun möykystä nimeltä "Sanoma" ja KAIKKI mihin se koskee, se pilaa ja tuhoaa, ja jo assosiaatiolla tekee tunkkaiseksi ja epämiellyttäväksi, ja täten; todennäköisesti työntää minut loitolle. Ja jäätte ilman ainakin MINUN osuuttani asioihin / mahdollista rahoitusta.

SO: GO FUCKYOURSELF !!
Pitäkää vittu videonne helvetin jäykkikset idiootit.

Älkää vaan kukaan ladatko mitään tuubiin !! Pidetään sen suomen osuus ja sisältö, yhtä vitun kuivana, kurjana, rajattuna, täyskontrolloituna ja ankeana kuin itse IRL, varsinainen, Suomikin on.
Drastuit Davarits !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti