lauantai 8. lokakuuta 2016

Rasistiset Sipsit™

Ei ole mitään asiaa niin pientä, etteikö pikkusieluinen hapan pikku-paska huomaisi nostaa siitä meteliä ja alkaisi mölisemään kuin autistinen ääliö.

Minä olen itse kaupassa oikein katsellut tuota kyseistä merkkiä sipsipussien kyljessä ja ihaillut sitä ja sen sanomaa ja sen sanoman takana olevaa SANOMAA, eli sitä että "kyllä täällä hereillä ollaan / omien puolta LOPUNKAIKEN pidetään" ja minä olen oikein pelännyt että joku vitun kusipää vitun Vasuri tarttuu tuohon ja nostaa metelin.
Ja katsokaa kuinka siinä kävi !!


http://mvlehti.net/2016/10/05/rasmus-huomasi-taffel-chipsit-rasistisia/


Ei vittu vitun idiootit. MINÄHÄN saatana TIESIN. Minä tiesin odottaa tätä.
Mutta se on hyvin helppoa ennustaa typerien ja älyltään "haasteellisten" kusipäiden käytöstä. Ihan kuten on helppo ennustaa neekerin, islamin ählämin ja kissan ja koirankin käytöstä. Siihen pystyy kaikki jotka on EDES "normaalijärjellä", mitä se sitten liekään, varustettu ja jotka EIVÄT kuuluisi, ehkä / sinänsä, pehmeiden seinien sisään.Vittu että inhottaa moiset paskamuulit.

Hei hipinpaska, alkoholistin lapsi, hei ?!
Ärsyttääksua et toi on suamalaisten pualellla ? ja suamalaisten tekemää ? ja suamalaisille ?! vitun paskapää.

Luuletko että esim jos JAPANISSA olisit, ja lukisit jonkin vitun wasabipurkin kyljestä että "tehty Japanissa, Japanilaisille, Japanilaisella työllä", ottaisi joku vitun viiripää Japsi SIITÄ ihan vitunmoiset raivarit ja älähtäisi pitkin nettiä ja alkaisi jo lämmitellä "käräjätapaustakin" asian tiimoilta ?!

Vittu miten pieni voi jonkun sisältö olla. Sitä ei voi kuin ihan aidosti vain ällistellä.
Ihan tasan oikeasti.

Ei vittu muuta voi sanoa.


Mennä ja tuijottaa saatana kaupassakin SITÄ, mitkä tuotteet tjns, saattaisi olla ns "Rasistisia™" ejns.

....hei; ei teille ole, Vasurit / Suvakit yms, sattunut tulemaan mieleen että; ehkä te olette ihan vitun naurettavia, hysteerisiä, hyväksikäytettyjä imbesillejä ja absoluuttisen kamalia henkilöitä ja eräänlaisia matalahkon intensiteetin Terroristeja ja omiaan vastaan käytettyjä VIHOLLISKOMBATANTTEJA ?! Kuten kytät yms.

Ei TÄMÄ ikinä juolahda pieneen paviaanin mieleenne ?!

Toki NUORENA voi JOKU olla noin vitun yliampuvan tunkkainen ja typerä ja VÄÄRÄSSÄ, mutta ...

Ei saatana.Aatelkaa hetki, tilanteesta etääntyen, kuinka absoluuttisen naurettavaa ja mielisairasta ja mitä kaikkea muuta, onkaan se että täällä joku vitun pilalle-lellitty imbesilli pitää ONGELMANA sitä että hänen maassaan on hänelle tehtyjä sipsejä, hänen maansa omilta työntekijöiltä ja hänen maastaan nostetuista perunoista. Sikäli kun nyt Oolanti ON meijjän maata mitenkään, mutta jos nyt vain olisitte juonessa mukana ettekä rimpuilisi siellä perkeleen jästipäiset lantajuntit.

Tuollaiset nulkit ja opiskelijalesbot, pitäisi lähettää ihan tasan tosissaan johonkin vitun "Aleppoon" tai Afrikan kurjimpaan sarveen tai Lähi-Itään tjns, oppimaan mm sitä mikä on OIKEASTI jo jonkinlainen ONGELMA tai "epäkohta".


Jollen tietäisi paremmin...enkä itse asiassa kyllä tiedäkkään, voisin vaikka vannoa että, ainakin välillä siis, että nämä tällaiset ali-imbesillit ja haasteellisen tietoisuudentason omaavat pölvästit, on asetettu ihan tahallaan ja tarkoituksella tälle "elämän polulle", koettelemaan ja ärsyttämään ja provosoimaan. Ja olemaan hankalia ja tiellä. Hidastamaan, ja tekemään hiuksiaanrepivän seinähulluksi. Raivosta lähinnä, ja suunnattomasta turhautumisesta ja nöyryytyksestä.
Ja VAIN siksi. Ilman MITÄÄN sen suurempaa päämäärää.
Vain kiusaksi.

Niin minä välistä luulen !!

hAhhaa..........h.aaa...
" Sanoivat että minusta voisi tulla mitä vain !  ...Joten minusta tuli pettynyt. "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti