keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Aku & 7 Ihmettä, Kausi 2 - arvostelu

Ensimmäiset 2 jaksoa takana.

No joo no... .....no joo. Ihan jees.
Akulla on tosin melko outo(kin) tapa jättää piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkiä taukoja puheeseensa ja vain jäädä tuijottamaan ja odottamaan.
..............
Odottamaan ....kuten siis sanoin.Se vähän vetää pois koko jutusta, muttei se sitä KAAAAAADA toki.

Islanti oli ihan jees, ja kaunis paikka sinänsä, josko tylsäkin, toisin kuin tuo VITUN "Las Vegas" jota minä sitten vittu IIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNHOOOAAANN !!!

Jos jokin paikka maanpäällä, P-Korean ja Ryssän ja Afrikan ja Lähi-Idän lisäksi, pitäisi ydinpommittaa pois olemassaolosta, on se juurikin tuo vitun kalsea kulissi; las stupidos.

Vittu miten K A M A L A se VOI olla ?!?! Jumalauta KUINKA KAMALA jokin VOI olla !??!..vittu OKSETTAVAA, ETOVAA, ja myös absoluuttisen SÄÄLITTÄVÄÄ !!!

Katsoa tuollaisia kuvottavia, iiiinnnnhoja, vanhoja vitun korisevia äijiä jotka luultavasti OIKEASTI luulevat olevansa "Elvis". Ja kaikki ne megarumat rakennukset...*hhhrrrr* kylmiä väreitä. Ai tsiisus.
Järkkyä ! Vittu; aivan. vitun. oksettavan. järkkyä.

Tuo paikka on paskatahra "maaäidin" pinnassa. Ei kahta sanaakaan.
Mitä pikemmin se tuhoutuu ja jää unholaan ja kojoottien jalkoihin, sen parempi.

Kerrassaan äklöttävä paskatunkio, täynnä unohtuneita Ämeriigan juntteja typerine ja lapsellisine "juttuineen" ja vanhoine rumine kuvottavine romuineen. Vittu mikä oksettava muinainen typerä ja mauton, oksettava amerikkalainen typerä vitun kulissi.
V.M.P !!

Vittu se hääseremoniakin..?...ai kiesus vittu miten etovaa....miten etovaa sitä oikein voi jokin olla ?!?!?! Vittu PAINUKAA NYT HELVETTI VITTUUN TÄSTÄ MAAILMASTA VITUN TYPERÄT PERKELEEN seinähullut sekopäät ja yhdentekevät vitun ASENTEELLISET luuserit !!
Vittu kun jokin asteroidi osuisi siihen paskaläpeen ja hävittäisi sen ! Olisin meeeeelko vitun tyytyväinen sen jälkeen. Vitun kojootinälyiset tyhmät myyrät.
PERKELE.

Sopii oikein hyvin "duudsonijukalle", sille vitun idiootille, levottomalle petoelukalle / "kiusaajalle" ja sieluttomalle, vitun RASITTAVALLE, rauhattomalle ääliökakaralle "rasavillille". Vittu SEKIN elukka tulisi vain ampua. Maailma olisi, ja Suomi(!), sen jälkeen paaaaaljon parempi paikka. Ja tarkkiksen kehareilla ei olisi enää mitään luuloja, ja omaa idolia.

Mutta hei; sehän on Las vitun Vegas !! Ehkä joku AMPUUKIN sen !! Toden totta !
Let´s fucking hope so.

(Mainitsen smalla että olen tässä lueskellut pitkästä aikaa tuota omistamaani PDF-muotoista kokoelmaa Otto Weiningerin sekalaisia juttuja -teosta, ja siinä hän kutsuu tuota kyseistä ihmistyyppiä mikä Jukkakin on, "sadisteiksi". Hän kuvaili nuo hyypiöt melko vitun loistavasti. Mutta palaan asiaan omasa raportissaan.)

Ja vielä ohjelman / ohjelmien, tekijöille; MIKSI te LUULETTE että meitä Modernimpia Sukupolvia KIIIIIINNOSTAA joku VITUN las vittupää !?!? Vittu ...ttshh..?.. lukekaa kaikki ylempänä oleva ! ^^
^
Vittu se pitäisi POMMITTAA ja POLTTAA ja se kraaateri DESINFIOIDA !!! Eikä änkeä sinne filmaamaan sitä kuolevaa tyhjää pölykasaa, ja tuoda sieltä sitten tänne yhtäkään hiekanjyvää tai bakteeria tai muuta vastaavaa. Pidetään Suomi PUHTAANA kiitos !!!

Kiitos.


LAKATKAA käymästä tuossa paikassa. Se EI kiinnosta ketään. Ja olen ällistynyt, ja toisaalta en, että se ikinä ketään kiehtonutkaan. Mutta ....joitakuita vain kiinnostaa tyhmät ja harhaiset Anglo-Vittupää idiootit, keskellä pölyistä Nevadaa. Mikä oksettavimmissa vaatteissa ja autoissa siellä "rullatessaan", läskien vitun ämeeeriiggööyyäälaisten perseidensä päällä.
Vittu KUOLKOOT perkele, for all i care !

Vittu minäkin kävisin mieluummin RYSSÄLLÄ !!!!! Kun "Vegasissa".
Sinne menee VAIN ne; joilla ei ole MAKUA. Ja tämä on fakta. Ja te TIEDÄTTE sen(kin) kyllä.
Vitun paskapäät perkele.

LAKATKAA elämästä siinä HARHASSA missä Amerikkalaisetkin elää, eli että "Amerikka on jotain suurta ja mahtavaa ja ihmeellistä ja hyvää". Vittu se on kamala ja oksettava, surullinen ja naurettava, luotaantyöntävä ja totaalisen etova - sirkus. Täynnänsä erinnäisiä älykääpiöitä ja pellejä, harhaisia mielipuolia ja surkeita pultsareita. Alastomia kräkneekereitä kaduilla ja pusikoissa ja heidän luontaisessa elinympäristössään eli puissa. Siis neekerien, ei sinänsä kodittomien. Kaiketi ?

Tiedättekö muuten, ohjelmientekijät yms, että; te olette näyttäneet minulle HYVIN SELKEÄSTI yhden asian !?!? Nimittäin SEN, että se todella ON totta tiettyyn ekstenttiin; Suomi .....................ON eräänlainen paratiisi ja "lottovoitto" !
Minä en voisi tyytyväisempi olla siihen että SAAN olla SUOMESSA, nyt kun juuri näin mitä vitun karmivaa tunkkaista ja rumaakin, kurjuutta on esim tuo vitun "maaaaaailmankuulu" (ikäänkuin SE, olisi itsessään Jo Jotain !) Las vitun Kakkakasa.


Luoja, jos olet missään muodossa olemassa; PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSS TUHOA Las Paskaläpi !!! Ja nuo edellämainitut maat. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisss. Ma pyydan !

Aatelkaa että TUOTA vitun kolkkoa ja läpimätää vitun skeidaa ihmiset ympäri maailmaa, idiootteja kun ovat (ja hämmennyksissä), parveilevat IHASTELEMAAN ja katselemaan vittu, jumalauta, YLÖSpäin !!!
Ai saatana...........ei perkele..............? hei ?...kamoo tai kamAAn mään.No niin..no mutta.... niin juu tässähän piti puhua ja olla kyse siitä "Akusta".
Emmätiä....ei siitä mitään oikein voi sanoa....se on jo niin nähty, vaikka minä en ole NIIN sitä vastaan kuin kaikki muut tuntuu olevan. Mukaanlukien melko vitun vanha sukulaiseni joka sanoi inhoavansa Akua niiiiiin, että "joka kerta kun se tulee ruutuu, suljen television". Ja tuo on melko sanatarkka sitaatti.
Kyseessä on VANHA, ihminen.
VANHA.

Ai miin faking OULD.

Mutta toivoa on ohjelmallaan vielä SIKÄLI että; seuraavassa jaksossa on se mitä toivoin, eli Tokio !! AAaaaaaaaaaahhhh !! ihanaa. He ovat lukeneet / kuulleet toiveeni. Ja kiitos siitä kai sitten. Mutta toivottavasti PESITTE ne kaikki vermeenne jos menitte sinne suoraan tuolta vitun shakaalienkin hylkäämästä naurettavasta piripäiden ja muiden idioottien sirkuksesta eli Las Nouthänxistä !?!

PESKÄÄ vitun partanaamat NE VITUN KAMANNE !!!
Tai varmuuden vuoksi; POLTTAKAA ne !! Ja ehkä ne vitun partannekin...en tiä. Kai se on oma valinta.
Akulla on kyllä hienot lasit, SE täytyy sanoa. Ja ne sopii sille melko hyvin.

Aku saisi, summa summaarum, olla ehkä vielä HITUSEN verran NÖYREMPI tai jotain. Se tuntuu välillä vähän niiden haastattelemiensa päällehyökyvältä. Mutta sellaisia suomalaiset ON; kun on elänyt koko ikänsä Kollektiivisessa kurjuudessa ja tunkkaisuudessa, ja saa sitten yht´äkkiä jotain odottamattoman VAPAATA ja SUUREELLISTA ja kaikki on yht´äkkiä ninkun et jee! Suomi! metiijetäänkyllämissäseon! wuuuhuuu! kokemuksia, ja kun täällä on nyt kaikki Hässelhoffit ja muut vitun runkkarit, kun Haliwuudi ei enää huoli, niin; suomlantilaisella finuiitillahan SekoAaAa Piä !

Suomalaisena sitä ei ole TOTTUNUT, kuten Suuren Maailman Älykääpiöt tai Apinat, mihinkään kevyeen ja positiiviseen. Mutta toisaalta, onneksi on Ryssä. Joka aina uhkaa laajentua tähänkin suuntaan ja täten pitää tämän paikan aina edes väääähän realistisena ja kurittavana jottei täällä päästä LIIIIIAN kepeäksi kuten Anglot siellä vitun sateisella ja tuulisella saarellaan. Missä olisivat ihan hyvin kyllä voineet minun puolestani pysyäkkin !!Fini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti