keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Valavuori valahti ...aivan maahan asti !

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2016102622519063_ur.shtml

Tyyppiesimerkki Finuiitin pienen kallon pienestä sisällöstä.
Koska maan POLIITIKOT ja VASURIT, jotka on yleisestiottaen ÄÄRIHETEROITA molemmat, täyttää maan neekereillä ja muslimeilla, maailman 2 homo"foobisinta" eli homoja eniten INHOAVAA ja VIHAAVAA rotua, päättelee TYPERYS että "ahaa! nyt täytyy inhota hinttejä tässä samalla!".


Vitun idiootit.


http://www.iltalehti.fi/urheilu/2016102622522129_ur.shtml

Äijähän sai toki fudut.


Olen muutoinkin kummastellut teidän ääliöiden maalaistollojen HOMOJENvastaisia kommentteja pitkin kommenttiketjuja; ikäänkuin "hintti" olisi tässä(kin) keississä se syyllinen. Joka siis on se sama kuin AINA, eli NAINEN ja JUUTALAINEN ja heidän edessään täysin aseettomat näennäisvalkoiset nyhveröt.

Ja myöskin suurin osa HOMOISTA; pysykää perkele POIS häiritsemästä erilaisisssa asioissa ja aiheuttakaa vähemmän inhotusta näissä muuleissa niin kaikki voi mennä ainakin "ihan välttävästi".
Ainakin niin kauan kuin tämä neekerten ja murjaanien uhka leijuu ympärillämme. Keskittykää SEN TILANTEEN  J Ä L K E E N riehumaan itse.
Omatkaa nyt VITTU sentään jo jooooooooooooootain saatanan "pelisilmää" ja strategiankin tajua yms, helvetin käpyaivoiset typerät perkeleen muulit !

VITTU !!!


Vittu tätä vitun Apinoiden Planeettaa !!Ai vittu että te sitten voitte olla jumalauta VAAAAIIIIKEEEEIIIIITA !!! Te Muut Ihmiset !
Perkeleen ääliöt idiootit, saatanan rääkyvät pikku Perkeleet, levottomat ja yhtä aivottomat ja toivottomat, sieluttomat tyhmät muulinpaskat ja muulit.
Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti