sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Virallinen Mielipiteeni Sauli Niinistöstä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070321836851_uu.shtml

Tämä sattuikin sopivasti, sillä olin itse aikonut ihan itse ja omasta takaa, pyytämättä & yllättäin, julkaista teidän kaikkien mielenkiinnoksi ja iloksi, mielipiteeni Sauli Niinistöstä !

Hienoa, eikö vain !?

No TOTTAKAI !! Herran tähden !
Ei sitä tarvi edes kysellä saatana. Joten ei muuta kuin; eteepäin !

Vaikka sitä ei ehkä LUUUULISI, niin minä itse asiassa jokseenkin ihan TYKKÄÄN Niinistöstä !
Se on ehkä suomen jopa kaikkien aikojen presidentti jos minulta kysytään. Ehkä vain siksi, ettei se ole puuttunut / voinut puuttua, asioihin liikaa vaan on vain eräänlainen seremoniamestari (muistatteko tuon nimisen vitun "räppärin" ?!?! *kylmiä väreitä*) ja maskotti.

Niinistö on myös tarpeeksi ihmismäisen näköinen ja sikäli Edustava. Siis arkoitan että käärmeeksi, yllättävän ihmismäisen ja edustavan näköinen ! Pitäkäähän nyt sentään jokin vitun suhteellisuudentaju kuitenkin itsekin itsellänne ja mukana.

Niinistö on myös todennut MoKun™ olevan kurja ja katastrofaalinen ja väärä ja ohi, "valinta". Ja että EU ei olekaan ikuinen yms. Mitä toruttavaa tuossa voisikaan olla ?

Niinistöllä on myös SELKEÄSTI, vaikken edes TIEDÄ niistä muista niin voin sanoa tämän VARMAKSI(!!), suomen kaikista presidenteistä IKINÄ(!) parhaimmannäköinen puoliso. Eli Jenni "Zombie" Haukio, kuten minä häntä ajattelen. Koska akka näyttää siltä kuin olisi lumottu, tai juuri herätetty kuolleista, takaisin tähän inhottavaan kylmään maailmaan. Se näyttää jotenkin suunnattoman kireältä ja jäykältä, Asiallisen Pinnalliselta, ihan esimerkillisyyteen asti. Oikea "Jääkuningatar" jos kukaan !
Mutta nätti ja useimmiten melko vitun tyylikäs.
Hurmasi jopa siellä Amerikan Neekerien Mustassa-majassa.
Siinä kaikki.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti