sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

HellepputkiNo ni !

Siinä se sitten on ! Tän siitä sitten saa, kun vittu lämmitätte kokonaista Planeettaa vitun mulkut !!

Tuossa kuvassahan se on jo pähkinänkuoressa; virheetön, sininen, hehkuva kesätaivas ja pari pilven hattaraa ja rutosti aurinkoa, kaikki vain siksi että SINÄ(!!), vitun iljettävä, niljake, valkoinen hintti/hetsku MIES, käytät vittu ei-Mäc tietsikkaa missä on perkele TUULETIN !! Vittu, jumalauta TUULETIN perkele !? Ja ajat OMAA autoa !
AHAHAHAAaaaa !! Vitun primitiivinen kääkkä !
Ja koska SINÄ syöt lihaa ja käyt saunassa, ja et nuku turpeessa vaan jumalauta PUUSÄNGYSSÄ tai ainakin muovisängyssä !
Häpeä !
Taivas hehkuu koska sinä olet Rasisti™ - etkä siis siksi tykkää neekereistä.

Ja siksi että sinä et kunnioita naisia ! Liikaakin. Ja se johtuu myös siitä, ettei Virka NAISIA ole vielä tarpeeksi, koska jossain on ehkä vielä joku mies jossain roolissa ja näin.
Kuumuutta synnyttää myös teidän muiden lentomatkailu, paitsi meijän Vasemmistoliittolaisten Humanistien ja muiden Pyhimysenkelten hupaisa ja valottava reissaaminen ympäri tätä Yhteistä Kotia, valaisemassa Kaaaaaikkia IHMISIÄ ! Mjjjuuiiskis !


Se johtuu siitä että, te ette suostu syömään hyönteisiäkään koska olette, uuuu "liian hyviä ja siiivistyneitä" siihen tai jotain paskaa !Mään. Hei... nii. just.

-

Aatelkaa miten paljon neekerit on teitä edellä evoluutiossa ja kehityksessä hei! vittu ne on jo kehittyneet tasolle jolla ei enää TARVITSE edes kiinteää ravintoa ja näi, vaan voi elää vaan hyvästä musasta ja hyönteisistä, raiskauksen aikana imeytyvistä mineraaleista ja pomppimisen, ylös-alaisen, synnyttämästä (liike)energiasta. Puhumattakaan auringosta ja hampusta !
Neekerit on niiiiiiiiin kehittyneitä, että....ninku.... niin.. nin...ne, siis ne on siis ihan VI-TUN kehittyneitä ! Ne on lähes sillä tasolla jossa ollaan enää pelkkää energiaa ....vaikka ne ei ehkä NÄYTÄ "energiapalloilta" vaan ..eeehkäää hamppupalloilta tai jopa paskapalloilta.. mut EI NOI SAA SANOO !! Hei !
Eikä tuota saa ees aatella, eikä se ees tulisi muun kuin Pieniaivoisen Rasistin™ mieleen !  ...niin... joten !?....hei. ... mä joudun ehkä kutsuun kohta Poliisin™ sun kimppuun ja näi !
Lain-vitun-Valvojan ja tällee !! Joka siis ei valvo LAKIA, vaan IHMISIÄ ! Ja pakottaa niitä seurailemaan; toisten ihmisten kirjoittamia julkilausumia / "Lakeja", vaikkei heiltä ole kysytty asiasta LAINKAAN ! Kertaakaan ! Yhtään ! Mitään !
Mutta niin siis, niidenhän tulisi olla nimeltään "Ihmistenvalvojat". EI "Lainvalvojat" !

Mutta hei; käsitteet ei o sua varten, vitun Lämmittäjä™, ne on vaan meitä Valveutuneita Vasureita varten.

*

Mutta HYVÄÄ tässä on SE, että nyt myös neekerit, eli nuo suomen traditionaaliset asukit, voivat tuntea olonsa täällä Luontaisessa Kodissaan™ kodikkaaksi ja kotoisaksi, kun täälläkin on noin 50 astetta lämpöä, varjossa, yöllä, tavella.
Kiitti hei !


Ja muavi on kans yks syy tähän..... kaikkeen.. lämpöön ja näin.
Mutta et sä kuitenkaa vaa tajuu ja näi.... joten.. JOU ! määäääääÄÄÄÄÄÄN ! hei ! mä lähen vetäääääzzz ! Mä meen vetään jotain mömmöi ja näi, uuuhhhjeeehh...tai ehkä mä hörppään vähän Valaistustatuovaa Vihreää Teetä ja vedän pienet höyryt tost Bongist ja näi !
Vittu hajoo sä typerä ja naurettava vitun bamboglaaass-mään sinne vitun MersuuUUSS ! Niin mä lojun täs säkkituoliss ja kuuntelen jotain tshillii ja piären ja näin.


Jou !
+ Se nyt vaan on Konsensus™ hei, että planeetta lämpenee ja sitä voi hillitä ja kesyttää vaan antamalla "Poliitikoille" ja kytille LISÄÄ VALTAA ja resursseja ja toimintavaltuuksia, ja VÄHENTÄMÄLLÄ niitä sulta ja multa, ja siis veroilla ja näi.

Idiootti !
(OokSÄ käyny vittu tua mun "kanahäkissä" varkaissa perkele ?..hei ?...mulloli siä se kettu tai m..se minkki ja näi ?...missä vittu SE on !?!? hei !?...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti