tiistai 26. heinäkuuta 2016

Anglojen Voitto

Olin aloittanut tässä jokin aika sitten tällaisen kirjoituksen, ja NYT sain lisää "pontta" jos koskaan, tämän viemiseksi loppuun tai ainakin sen lähelle.

Siniselläkirjoitetut on siis osa tätä alkuperäistä kirjoitusta, eli kuten näette; sain 2 lausetta aikaan alunperin.

Anglojen voitto on ollut melko totaalinen, wouldn´t you say ?Kun katsotte ympärillenne tai kuuntelette sitä, niin MIKÄ siinä pistää ENITEN ja SELKEIMMIN silmään ja korvaan ja joka aistiin ja sieluun saakka ?! Jep, näin on, Anglojen TOTAALINEN VOITTO !!

Ai miiin............voiko sitä enää suuremmin ja enemmän ja täydellisemmin ja kaikenkattavammin voittaa kuin miten on Inglishmannit voittaneet omakseen koko vitun maailman !?!?!?!

Rammstein on totisesti oikeassa, jyristessään että "me kaikki asumme Amerikassa". Tuossa vitun sirkuksessa, jossa on "Coca Colaa ja WunderBra tissiliivejä, Mikki Hiiri ja joskus vähän sotiakin..."

Ja; sen on loputtava !

MINÄ synnyinkin ehkä tekemään SEN. Ehkä MINÄ olen meidän uusi, oma, Fyyrer, jonka Kohtalo on vihdoin lopettaa tuon vitun, ärsyttävän, imbesilli lauman, tuon perunan (RUMAN perunan) näköisen ylimielisen ja rasittavan levottoman, paviaanilauman rimpuilu. Jonain vitun "Maailman Valtiaina".

Vittu painukoot vittuun !

On hyvin valitettavaa, että suuri osa teistä kai näkee heidät, ja muu maailmankin kai(?), jonain Maailman Ihastuttavimpina Höyninä tjns.

Vaikkakin tässä(kin) asiassa on hyvin monta kerrosta, on se millä on väliä, silti se sama. Eli sitä joko rakentaa OMAA kulttuuriaan ja elämäänsä ja filosofiaansa yms, TAI sitten sitä tukee Anglosfäärin omaa.
Ja HUOMATKAA että; se EI OLE meidän. se EI OLE meidän omamme. Se ON, vierasta. Ja toisin kuin monet näyttää luulevan, ei Englanninkieliset ole mikään oma erillinen olento-kategooriansa vaan ihmisiä kuten suuri osa muistakin. Mutta heidät vain nähdään jonkinlaisina poikkeuksina ja elävinä jumalina, kuten Faaraot aikoinaan.
Tätä kutsutaan, mm, tyhmyydeksi ja idolinpalvonnaksi / idolatriaksi, ja huonoksi keskittymiskyvyksi.

*

Minä olen alkanut oikein TODELLA tykätä kyttyrää niistä VITUN perkeleen helvetin rotista. Niistä VITUN neandertaaleista ja simpansseista. Niistä, melko, pieninaamaisista "Maailma Kuuluu (yksin) Meille!" mulkuista. Vittu painukoot, taaskin, vittuun !

Hei, kysymys, zombieni; missä lukee että "maailma on tarkoitettu Anglo-Saksonien temmellyskentäksi" ?
Vai siis...LUKEEKO noin todella jossakin ?

Joten.... VITTUAKO sitten saatana ANNATTE sen niille ? Hopeatarjottimella.
Vitun huonohampaiset näsäviisaat jyrsijät. Sitä paitsi tuo <=== on VASEMMISTON olemus ja rooli.

Vittu että minua sitten PERKELE kyllästyttää tuo JAAAAAAAAAAAAAAATKUVASTI ja kaikkialla, pauhaava saatanan anglosaksimökä, tuo vitun kieli ja se niiden perkeleen puiseva musiikki. Vittu haistakoot vitun !

Minua kyllästyttää niin etten sanotuksi saa, ja niin että oikein "vituttaa", myöskin heidän TYPERÄT ja super lapselliset VITUN elokuvansa !
Vittu ....sen sijaan että "Julkaisevat" ne GLOBAALISTI... nin, mikseivät vain, junou? ..."asettaisi niitä takapuoleensa" ?!? Ei näytille mutta Unholaan. Tai "säilöön" ?
Sillä sinne ne KUULUISIVAT. Suurin osa, noin 99% niistä.

*

SE mitä mm te Suomalaiseni, ette näy kai käsittävän, on se että jos te tuette läpi koko elämänne vain & ainoastaan HEIDÄN KULTTUURIAAN, olkoonkin joku vitun "maailman kulttuuri" tällähetkellä tjns, niin te samalla laiminlyötte OMANNE ja; sen KEHITYKSEN !

SIKSI meillä ei voi ikinä olla mitään hyvää.
Koska te vitun laiskat idiootit tuijotatte AINA johonkin vitun...muualle, kuin ns omaan napaanne.

Tätä minä sitten vittu VIHAAN ja HALVEKSIN teissä, perkeleen muuliapinat. Vittu soikoon !
MIKSEI teistä OLE perkele siihen ?! Kehittämään J O T A K I N  O M A A  !?!?
Tai vähintäänkin pysymään helvetti pois tieltä JOS ja KUN joku meistä yrittää todellakin VALAISTA teitä muita ja ehkä tehdä jotakin uutta ja omaa.

*

Jollette ole sattuna huomaamaan, niin ....KAIKKI tuo tuollainen ulkopuolinen ja ulkomaalainen, on hiljaksiin alkanut VYÖRYMÄÄN tänne suomeen(kin).

Ja se EI OLE mikään HYVÄ asia, vaikka sillä on hyviäkin puolia.

Jos mitään; se on ihan vitun totaalisen SIELUTON ja karmiva asia. Minulle ainakin, koska minulla ON "sielu" ja minä NÄEN. Ja minä NÄEN ====> eteenpäin, ja minä näen siellä "suomen" joka EI OLE Suomi. Se ON "Suomlanti" tai jokin uusi "itsehallintoalue" tai jokin vitun reservaatti. Jossa te vitun idiootit luultavasti määitte tyytyväisinä ja kiukkuilette edelleen TOISIANNE vastaan, sen sijaan että repisitte "Johtajiltanne" päät irti !


Täytyy todeta jopa, että minä olen alkanut vihdoin tajuamaan vähän jopa sellaisten tunkkaisten Unholoiden kuin Pohjois-Korea ja Myanmar-Burma, "sielunmaisemaa". Se vaan yleensä vaatii syvällisyyttä, jota YLEENSÄ ei ole ennenkuin jonkinlainen koettelemus tai katastroofi kohtaa. SITTEN sitä yht´äkkiä on taas hetken aikaa tajuissaan ja tietoinen ja viisas, ja sitten sitä lässähtää hiljalleen, lankeaa ....typerään horrokseen, jossa suurin osa teistä viettää kiltisti koko ikänsä. Kivuttomasti, mukavasti, miltei..."onnellisesti" !


Tämä on NYKYÄÄN helppoa kuin heinänteko, Angloille, tämä maailman de facto yhdenmukaistaminen. Sillä nykyään kaikki älykääpiöt ja ääliöt ja varomattomat / naiivit / nuoret, idiootit, on tuuditettu Ruususen Uneen sekä netillä, että Haliwuudin muovisella siansonnalla.

Ja kun siihen sekaan vielä hämmennetään nämä SAATANAN, VITUN, KUSIPÄISET PERKELEEEEEEEN neekerit ja ählämit ja muut ali-zombiet super-apinat nin avot ! A vitun vot !
Siinä on jo pää Finuiitilla niiiin pyörällä, että .....no; se on ihan helvetin pyörällä !


Mainittakoon tässä vaiheessa muuten, että vaikka "kritisoin" (hahahaha!) P-Koreaa jatkuvasti, niin MINÄ itse asiassa TYKKÄÄN siitä IDEASTA "Juche aatteen" takana ! I äkchy´li laikit !

Sehän on mitä maskuliinisin ja ihastuttavin ja tervein ja parhain idea; omavaraisuus.
Tämä EI OLE sarkasmia, vaan minä todella TODELLA tykkään siitä ! ONGELMA siinä on vain se, että kuten kaikki muutkin "Yhteiskuntajärjestykset", sen kaappaa haltuunsa se saatanan Sianpaskaosasto ennenpitkää ja muuttaa sen muotoon; me lillutaan ninku täälä ja näi, ja te teette kaikkee, ja kaiken mitä me sanotaan ja näi.... ok.

Ja toinen ongelma on tietysti SE, että P-Korean tapauksessa KOKO MAA on vain yksi suuri vanki ja/tai työ -leiri. Joten sieltä ei voi halutessaan vain ottaa ja lähteä.
Mutta JOS se olisi täysin VAPAAEHTOISTA olla osa itseriittoista PROJEKTIA, TAI asua missä lie muussa maassa, nin miksei !?
Kunhan tästä kuviosta ulos-suljetaan kaikki ruskeat rodut. Kuten tulee AINA tehdä, ennen kaikkea.

Ennenkuin teet mitään; sulje neekeri ja ählämi rodut ulos !

Tuon tulisi olla jokin uusi motto tai sanonta tai jotakin.

Mutta sensijaan sitä kutsutaan nykyään "Rasismi™" leimasimen mukaisella nimikkeellä, ja maata täytetään "luonnollisesti"...NEEKEREILLÄ !
THAtaahahahahaaaaaaaaaaaaa !...aaah, aatella ! Ai vittu; kaikkea sitä saatana.... joutuukin näkemään kun vanhaksi elää.


Nykynuoret on jo niin tyhmän oloisia, että ne syntyy kai ilman aivoja, ihan siis fyysisesti, kirjaimellisesti. Nou ?
Ja pienellä päällä varustettuna, kuin Zika-viruksen uhrit. Mutta mitä sitä päällä tai sen sisällöllä tekeekään kun vaan ninQ "somettaa" ja bilettää ja räppää ja hengaa ja tshillaa ja skedee ja pelaa pleikkaa ja masturboi ja pomppii pihalla kuin nekru ja selaa Fasee ja näi !? Jou män !

Siellä ne keikkuu perkele, pitkin jotain VITUN juutuubiakin, kuin olisivat saatanan retaleet "Anglo Saksoneita" ja jotenkin mukana siinä "jutussa" mikä on "Amerikka" tai jotain.
"Hei, me ninq ollaa täs meses ja näi! joouu!" ...."ay man? ay; who the FUCK iz youuuz !??"


Vitun vekrut !

Mutta ei se toki SINÄNSÄ niiden syy ja vika ole, vaan kuten sanonta sanoo "mitä isot edellä, sitä pienet perässä". Ja näin se on halki "luomakunnan" linnuista ihmisiin.
Ja kun aikuiset ei osaa muuta kuin aukoa typerää pientä päätään ja heilua kuin joku vähä-älyinen, usein vieläpä kännissä, ja kuseskella julkisesti kuin joku VITUN NEEKERI, ja laukoa tyhmempiä "mielipiteitä" kuin joku VITUN Anu(s) Saagim nin ei se ihmekään o, että jälkikasvu on tyhmää kuin lantaisa saapas.


Ja yksi syyhän neekerien menestykseen suomessa, suojeltuna vieraslajina, on tietenkin nimenomaan heidän omintakeinen, luontais-syntyinen yhdistelmä puhdasta psykopaattista pahuutta ja kyvytöntä alkeellisuutta ja pyörryttävää typeryyttä; sillä he ovat MEIDÄN omille TYPERYKSILLE oiva "verrokkiryhmä". Vasureille ja naisille esim. Jolloin näiden lokaalien idioottien ei tarvitse tuntea oloaan enää tyhmäksi, tai "niin tyhmäksi", kun on joku muukin joka on VÄHINTÄÄ YHTÄ tyhmä, tai TYH-MEM-PI !

Eli neekeri on heille eräänlainen "lohtunainen".


Tämä aikakausi siis ON, ihan tasan täydellisesti ja TOD! se Lothdrop Stoddardin, taaskin jokin vitun Anglo(!), ennustama "ali-ihmisten kapina sivilisaatiota vastaan".
Olihan se vain ajan kysymys, kieltämättä. Ja nyt kun siitä on tehty  NÄIN helppoa, niin fak ! miksi EI ?......rait ?

Miksei vain palata sinne metsään ja puihin ja pensaisiin, elämään sitä parempaa laiffia, kuten Viisaat ja Pyhät saatanan murjaanit, pitkin Afrikan vatukkoja ?
Mitä sitä törröttää sisällä jossain, uuuuuh, taaalossa ! Ninku joku vitun NYNNY ja tsiigata telkkaa ja olla ninku puhdas ja sen sellaista !??! Thihhhhahhhihi...mään.
Kun voisi nauttia elämästä siellä safarilla ja viidakossa ! Vuorilla ja metsissä ! Eläinten kaa kimpassa ja näi. Nii just hei....MÄÄÄÄÄÄÄN !

Siä vois vaikka panna maata, jos huvittaa !

Tai naida pesukarhun ! Eikä kukaan, mikään vitun läski "kristitty" tai jokin primitiivinen murhaaja, tulisi siihen tielle ja häiritsemään ja sanomaan että "et sä voi pesukarhua naida!" !!
Ai jaa?!...jaaha !...okei..... miksen ?
Määänngg !?


Suomenhevonen.


Suomen Eduskunta.


No, mutta tässä on nyt kyse Angloista eikä nekruista joten.

Inglishmannit.

Minä olen niitä NIIIIIIIIIIIIIIN täys, ettette uskokkaan !!
Jumalauta vittu mä oon TÄYS niitä ja sitä VITUN kiältä yms ! Jukolauta sentään.
Vittu MITÄÄN muuta ei enää maailmaan mahdu, kuin se mitä Amerikka NYT ja mitä Anglosaksit NYT ja Amerikka kohta taiiii...NYT! ? jaaa...nyt ? yms jne...AD NAUSEAM !


Vitun lahnat saatana. Siis TE !

Jotka ette viitsi MITÄÄN, tehdäksenne todeksi "Suomen" visiota, mikä se sitten onkin.

Lähinnä Gallen-Kallela viitsi ja pari muuta, mutta loput on lähinnä juopotelleet ja pomotelleet. Ja nyttemmin aukoneet hyvin laajalti päätään, sitä ihanan oppivaista ja oppiNUTTA, suurenmoista päätään, ja "valistaneet" Meitä, Vähempiä Valoja, milloin mistäkin. Nyt esim juuri tästä, että "neekerit onkin ihan samoja, tavallisia, IHMISIÄ, kuin kaikki muutkin!"
Vaikka ne ennenwanhaa TIEDETTIIN vain eläimiksi, kuten apinat ja norsutkin, ja simpanssit myös.
Eikä edes delffiineitä pidetty minään vitun superpakanallisina Puoli-Jumalina vaan typerinä perkeleen kaloina !
(Vaikka tokihan ne ON, kalaksi sangen tietoisia ja viisaita.)

On vain ajan kysymys kunnes suomessakin, paitsi vallitsee ja hallitsee "Sharia", Komentelee Neekeripäällikkö, kuten Amerikassakin on komennellut. Eikä Amerikka ole vielä IHAN TÄYSIN muusina ! HAH HAH HAA, läl läl lää Rasistit™, olittekin taas väärässä; ei nekru, AINA, tuhoa KAIKKEA ja HETI ja TÄYSIN ! Nii ! läl läl läää !! Brrr !! *räkäistä pärinää*

Kai sekin on vielä edessä, että Neekeristä tulee kuin tuleekin, suomessa ja muualla, ehkä tässä voimme jopa Käydä Edellä ? nou ? niin nin Jumala !
Ehkä sitä vielä PALVOTAAN, julkisissa temppeleissä ja kirkoissa ja missä lie vitun kiviraunioilla, täyden ja puolen kuun aikaan. Verenjuonti seremonioineen päivineen.
Haile Selassie maaaan !


Vittu että surettaa katsella tämän kaiken valuvan paskaviemäristä alas, kaiken muun paskan seassa. Nyt nykyään myös NEEKERINPASKAN ! Jihuu hei ! Edistystä™ !
Ehkä sinne joskus valahtaa kokonainenkin, neekerikin, jos hyvin käy ja sattuu, muuutta.. mistä näitä tietää.

Oli sekin, ettei esim just Gallen / Kallela, nin, hoksannut SITÄ, että nääs suomen Tulevaisuus™ onkin....herranjestas: neekerissä ! Tai neekerEissä.
Nääs ! Miten se ei SITÄ nähny ? Maailman itsestäänselvintä asiaa ?
Ja äijä oli olevinaan joku vitun Visionääri !?... thahahaaa..... eikä varmaa ees spreijannu mitää alikulkutunneleita tai junanvaunuja tai edes metron vessoja ?.... wwwaaaaauuuu.. ...wwooouuuuuuuu ! aaaAAHAAHHAHAaa just vittu joooOO.

Tuskin ees skedes ?...vai vittu väitäkkö ?...vittu SKEDESKÖ vai hä !? haluutsä turpaas ? vai hä ? hä?hä? HÄ ?!HÄ ?!...mitä !? oonx mä vittu älykäs vai tä? H? T Ä H ?! häh ?...wat ?!

MATAFAKAAAaa !!

TällästääO !

*

Suomalaiset on nyt, AD 2016, yhtä tyhmiä kuin Amerikkalaiset.


Nais !


Ainoastaan; suomalaiset on vielä vähän liian laihoja ollakseen Oikeita Amerikkalaisia, jotka on tätä nykyän niin vitun lihavia, että ne täytyy saatana siirtää kotoaan tai siitä viimeisimmästä roska-kasasta johon ovat sattuneet lysähtämään / sammumaan, pihvikaupoille tai työhönsä, jollain vitun "hiiapilla". (Nosturi).

Jossa se typerä lapsellinen läski roikkuu kun räkä, ja pieree avuttomana, kitaten samalla Maunt´nDyytä tai jotain, ehkä silkkaa laardia, söör tjns.


Ja tiedän tiedän !! Tsiisus Kraist ! hei ? kamoon.. ? tiedän toki, jos se nyt niin vitun tärkeää ja merkittävää on erikseen mainita, nin; totta, tooootta, jotkuthan heistä toki vain työnnellään puskutraktorilla alamäkeen.
Mutta se on kai harvinaisempaa kuin tuo nosturimetodi ? Nou ?.... rait.
Joten lakatkaa keskeyttämästä !?

Kiitos !

*

Suomalaiset on saavuttaneet Anglojen Remora-kaloina toimimisessaan nyt myös jo sellaisenkin asteen, että ovat Perkeleet menneet ja suorastaan KUTSUNEET ne saatanan kiilusilmäiset sotahullut vitun "IsraelFirst" idiootit tänne joko sotimaan tai LEIKKIMÄÄN sitä !
Ja harkitsevat VAKAVASTI liittymistä johonkin vitun muinaisjäänteeseen nimeltä "NATO". Mikä vittu sitten onkin olevinaan.
Luultavasti sama tunkkainen pölykasa kuin "YK"kin. Eli läjä vanhoja kärttyisiä ja häkellyttävän typeriä ja VAIKUTTAVAN yli ylimielisiä kommareita, jotka koettavat parhaansa mukaan Komennella KOKO PLANEETTAA ?!?!?!
Ai miin...get thät !

Nyt on nimittäin Juntit "nalkissa" niin ettei o tosika ! Saatana.

Tästä kaikesta tulee mieleeni se, iroonista kyllä AMERIKKALAINEN(!), Al Pasiinon leffa missä se oli jokin Rahantekijä(?) jokin ..vitun ..UrheiluTietäjä™, kuten Tami Tamminenkin, joka povasi urheilutuloksia ja uhkapelasi yms. Niin nin se tajusi siinä yhdessä vaiheessa sen, mikä koskee kai moniakin uhkapelureita, että hän onkin koukussa itse asiassa juuri siihen häviöön.
Ei niinkään voittoon. Kuten hän sanoi, hän on koukussa sen luokan häviöihin "...jotka saavat persläven kutistumaan pilkun kokoiseksi..".

Ja Suomalaisten edesottamukset ns "Politiikassa" ja maansa "hallinnassa" - tuovat tuon väistämättä, hakematta, HETI ja nopeasti, mieleen.
Suomalaiset ei vain OSAA mitään muuta, KUIN "ottaa lukua". Ja koettaa sitten myöhemmin ponnistaa siitä paskaläjästä, sontaläjästä, ylös kuin Feeniks.

Teillä jäi levy päälle siinä viime sodassa. Kun tuo Ylin Ystävämme, Wanha Kunnon Ryssä, tuli käymään tuolta itärajan takaa, kuoleman, tyhmyyden, Staalinin ja Kommunismin, eteenpäin ajamana / piiskaamana. Ja myös inspiroimana.


Nyt  Suomalaiset oikein hakemalla HAKEE itselleen sitä jotain vihollista JA myös isäntää. Jonka jalkojen juureen rentoutua. Käpertyä kuin koira takan eteen, Herran jalkoihin. Omaa persettään nuolemaan. Ja Herrankin totta kai jos käsky käy.
Eihän se mikään HÄPEÄ ole herran tähen !

*

Suomalaisista, ei vain o.Mutta tokihan Nykysuomalainen lähtee siltikin, voitolla yöhön. Ja haluu olla ihanaaa´aaa aaa. Ja tietenkin myös olla neekeri. Siinähän olisi se uusi Kansallislaulu; me halutaan olla neekereitä. Tai ehkä "uus-suomalaisia".
"Me Halutaan Olla Uus-Suomalaisia™"

MÄ taas, Kapteeni, haluan kylmän vitun talven, ja EROON teistä muista !
Mä EN haluu, olla neekeri !
En lähimainkaan !
MÄ söisin mieluummin kissanpaskaa ja kuolisin, kuin olisin nekru !
(Duudsonithan voisi tuonkin ^^ kyllä tehdä todeksi, minun puolestani....)

*

Mutta: miksette vain kutsu KAIKKIA Angloja tänne ja tee heidän kielestään Virallista kieltä täällä, ja ...lähde kai sitten itse pois alta ?
Mitä täällä itsekään majaa pidätte ? Tai seiniä pystyssä ? Helvetin juopot kusipäät.

PerrrrRRRRkele !
Te ette mielestäni syö heidän leipäänsä, mutta kuitenkin laulatte heidän laulujaan....Suomi EI OLE Amerikka. Eikä osa AngloSfääriä !

Muistakaa se !
P.s Kaikki muut paisi JOTKUT leffat ja Coca Colan, voisi pistää minun puolestani kauppasaartoon.
Meillä on kyllä kaiken näköistä itselläkin, ja sitä saa muualtakin kuin angelsmanneilta !

Haistakoot vitun neanderthaalijyrsijät kommarit, vitun !


Fak em !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti