perjantai 22. heinäkuuta 2016

Trooppinen Suomi

                                                   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072221943460_uu.shtmlEi saatana ! Ei vittu, perkele, helvetti ei !

"Trooppisia Öitä" ! .....faaaaaaaaaaak.

PAINU NYT HELVETTI SENTÄÄN JO VITTUUN VITUN LÄMPÖ PERKELE !!! Vittu tämän piti olla, pitäisi olla, kuuluisi olla ja kuuluu olla; jäämaa ! Eikä mikään vitun Zimbabwe.

Ja mitä vielä; täällä pyörii kohta yhtä paljon neekereitäkin kuin Zimbabwessa suuren Vuu Duu kokoontumisen aikaan.
Ja sitä myöden myös vastaava määrä raiskauksia, noituutta, alkeellisuutta sen KAIKISSA muodoissa, tappoja, murhia, tauteja ja muuta sellaista. Mikä siis tietenkin "kuuluu suameen™"  "ihan niinkuin muka mekin™".

Vai hä ?...ettexte siis tiänny et Suami kuuluu Afrikkaan ? ...Tthahahhaaaaaaaaaa ! Tun typerykset !! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahaha AHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ahaha jaiajiaajaaaaaa..... ai saatana, täytyy vetää henkeä välillä, naurattaa aa niiiiiiin........

*

No mutta, olen silmäillyt noita "Oikotiedon" idioottien blogi-otsikoita, kuvottuneena ja kauhistuneena ja ärsyyntyneenä ja apaattisen toivottomanakin, ja siellä on muutama Älykkö™ mm taas itkenyt ja vinkunut tästä "ilmastonmuutoksesta" ja siitä että "meillä on nyt jokin vitun vastuu sen PYSÄYTTÄMISESTÄ" yms.

Jos puhutaan "tuulimyllyjä vastaan taistelemisesta" !....... ai miin W T F ?! Millä aattelit säädellä planeetan kallistuskulmaa ja kiertorataa ja etäisyyttä aurinkoon ja milloin mihinkin, ja auringon vastaavia ja sen intensiteettiä yms; jotka OIKEASTI luovat tämän ilmaston-syklisen-muuttelun ja vaihtelun !?!

Lähdetkö vallan kepillä kampeamaan Aurinkoakin radaltaan tai ...vai mitä ? VAAAIII ?!? Heheei ? Ahaa !
Vai ! aiotko vain antaa enemmän elämänkontrollia VALTION ja LAIN ja KYTTIEN ja AMMATIKSEEN KOMENTELEVIEN ÄMMIEN ja LAINLAATIJOIDEN ja VEROTTAJAN yms käsiin, JA verottaa eli varastaa toisilta, vielä "tuhkatkin pesästä" ?!?!
Ja eihän tässä kuumuudessa enää kohta mitään muuta olekaan kuin tuhkaa. Tuhkaa siellä, tuhkaa täällä. Teidän vitun PÄÄNNEkin on täynnä sitä ! Tuhkaa.
Ja munat tiätysti !


* välihuomautus *
Tajuaakohan rikkaat lainkaan miten vitun SUPER_AHDISTAVAA on köyhälle tällainen kuuma-kausi !?
Tietääkö ne esim mitä on joutua hikoamaan, ja LIKOAMAAN siinä vitun hiessäään(!), pitkin yötä, pitkin päivää, suihkussa / saunassa ja sen jälkeen ja ennen sitä. Kun MIHINKÄÄN ei pääse sitä tunkkaista tukahduttavuutta pakoon, eikä ole varaa mihinkään vitun Palatsien Etuoikeuksiin kuten edes HALPAAN ilmastointiin, jonka rikas ostaa siinä missä köyhä jonkin hampparin Mäkin kolikkomenyyltä.
* välihuomautus ohi *


Tämä typerä, ja tarkoitan TYPERÄ, vouhkaaminen ilmastonmuutoksesta on, paitsi yksi aikamme Natsismin muodoista, periaatteessa sama kuin se että Meitä Vaadittaisiin pullottelemaan salamoita. Siis ....kuinka kaheli sitä VOI olla ?
Kuinka tyhmä ?! KUINKA tyhmä ?

Salamointi ei liity MITENKÄÄN, tietääkseni, minuun. Enkä MINÄ voi sitä, luullakseni, pysäyttää halutessani.


Mutta tuollaisia nuo liian "Sosialisoidut" LAPSET on, kun ne "kasvaa aikuisiksi". Tai lähinnä fyysisesti ISOIKSI ja vanhemmiksi. Mutta pysyvät yhtä kehittymättöminä SISÄLTÄÄN, sielultaan. Kuten kytät ja rikolliset ja muut mutanttikiusaaja, öykkäri-idiootit. Anteeksi, "voittajat" tarkoitin.

Ne LUULEE että KAIKEN tässä elämässä voi jotenkin muuttaa, enemmistöpäätöksellä ja sillä että sitä vain kovasti halutaan ja siitä paljon keskustellaan ja kuhistaan, supistaan ja puhistaan. Mutta todennäköisemmin susi puhkuu mummonmökin kumoon, kuin Ihmiskunnan Konsensus muuttaa planeetan ilmastoa !
Minä en ensinnäkään usko, että nämä vitun kasvipäät TAJUAVAT lainkaan; kuinka VITUN SUUURI, kuinka SUUNNATON, on kokonainen vitun P L A N E E T T A !!!
Ne kai luulee sitä joksikin, vähän, meeeelko, isoksi kokonaisuudeksi, jonka VOI kuitenkin käsittää ja jota VOI kuitenkin säädellä ja varjella ja tarkkaan paijata ja mitata ja mieliä jne.

Tällaiseen ei kai voi sanoa mitään. Täytyy vain odottaa että he käsittävät maailmaan suuruuden jonain kauniina päivänä, ja sen miten vitun MIKROSKOOPPISEN pieni läntti planeetan kannella on jopa Nyy Jook ja Tokio ja Mehiko Siti ja koko vitun Eurooppa ffs !


*

Nämä ilmastonmuutoksen takia kellarissaan ja Julkisuudessa, kiljuvat idiootit, ovat nykyajan vastine niille älykääpiöille jotka ennenmuinoin kiljui katujen kulmissa noituudesta ja maailmanlopusta, ja kissoista ja demoneista. "Ettekö te nyt NÄE?!?!?! HERÄTKÄÄÄ!" he sanovat, kuten Jehovan paskatkin, vaikka ovat nimenomaan ITSE niitä jotka eivät näe edes sitä vitun alustaa millä kävelevät. Koska; heidät on TEHTY sokeiksi.
Paitsi että heillä on toki siihen myös myötäsyntyinen taipumus, sillä vain sitä voi siihen suuntaan taivuttaan alunperinkään, millä on jo siihen suuntaan taipumus taipua.

Kuten sitä sanotaan; ei ole ketään niin sokeaa, kuin hän joka ei HALUA NÄHDÄ !

Tämä rummutus ja hölmöjen pärinä ja kohkaus, on kai myös yksi mahku niille järkätä taas jotain Yhteistä Toimintaa. Jotain Kivaa. Kuten aiemmin oli se maailmankuulu Natsismi.
Jossa sentään oli TYYLIÄ !! Vaikka lampaat söis.

Kun taas nykyään he ovat lähinnä nuhjuisia villapaitoja, joissa keikkuu seassa rähjäinen parta tai sen sänki, ja jonkinlaiset modernit kakkulat. Joidenka seasta sitten huudellaan näitä moderneja Muoti Lauseita kuten "mä uskon maailmanrauhaan!" ja "ilmastonmuutos on ihmisen aiheuttama ja vakava paikka ja pysäytettävä! nii ! VEROT YLÖS ! ja Kansa alas!" ja "maahanmuutto on itseisarvo ja pysyvä osa kaikkea! nee..ne Afrikkalaiset KUULUU tänne hei !" jne.


Tämä kaikki johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että tyhmän ihmisen on kompulsiivinen PAKKO löytää / saada jokin SELVÄ SYYLLINEN aina ja kaikelle, koska hänen pieni apinan päänsä ei KESTÄ sitä että jokin jää leijumaan, arvoitukseksi, ratkaisematta. Sitä että jokin nyt vain kertakaikkiaan pysyy tuntemattomana ja mysteerinä.
Kun taas MINUA se suuresti kiehtoo ja jopa lohduttaa. Paitsi pyramiidien tapaus ! Sitä minä VITTU VIHAAN ! Minä haluan TIETÄÄ NIISTÄ KAIKEN, NYT !!

(Löysinkin taas yhden järisyttävän hyvän sivun muuten, liittyen pyramiideihin, yhden parhaista, jota en ole edes ennen kai lukenut ja josta opin jopa, miltei PALJON, uutta. Vaikka luulin tietäväni jo miltei kaiken Gizan miideistä. Jos saan aikaan, saatan laatia kirjoituksen niistä. )


                                                                           R A U H O T T U K A A ny perkele !Suomi / sen Eduskunta, nykyään. AD 2016.
~ Aloha! ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti