sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.30

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 03.30 31.07.2016

Arvoisat Kuulijat, olemme ensinnäkin saapuneet taas ja jälleen Maahan. Eli Maapallolle. Mutta myös, maahan, sinänsä. Eli osa meistä on laskeutunut / jalkautunut hoi polloin sekaan.

On tapahtunut niiiiin todella, todella paljon, kuten jotkut teistä ovat jo tietoisia, mutta kerrattakoon primääritapahtumat pääpiirteissään. Ihan jo Tähtilaivaston Viralliseen Arkistoonkin. Kuten kyllä itse asiassa kuuluukin.
Joten.... uusin raporttini olkaa hyvät.

(Koskien erityisesti, muttei exklusiivisesti, Kimi Räikkösen ja Khateriina Zeta-Zombien tilannetta.)

Data on päivityksessä ja minä "viihteellä" / lomalla. Hra Barf ...tai ...Wörf tai mikä se oli, se on jossakin pusikossa luullakseni, örisemässä ja tuijottamassa ja ehkä sieltä huutelemassa.

Data yritti käsittääkseni myös syöttää, taaskin, sen kissansa tälle....tälle näin tälle, Herra Zöörghfille tai.... ...no, mutta näin kuitenkin kävi taas.

Syäxä Tän? "

Kissa kuitenkin lienee elossa, vaikken voi sitä varmaksi sanoa tai luvata.

- - -

Troi taasen on .....tuohtunut minuun, koska uskoo MINUN lähennelleen itseään ja äitiään, ja paljastelleen hänelle myös kyrpääni.
Mutta tästä minun ON SANOTTAVA; että näinhän asia EI OLE !!!  Enkä voi sen enempää käsittää mitä on todella tekeillä, kuin alleviivatakkaan sitä että näin ei TODELLAKAAN OLE asiat !


"Kapteeni... pistä se pois ennenkuin tökkäiset jotakuta sillä silmään...""..näitkö miten pieni ja TERÄVÄ se oli !? Herra Jumala !? Hahaha...ei ole kuule tottakaan, hei !?"
Tähän tilanteeseen palaan myöhemmin tarkemmin ja paljastaen kaiken.

....

Sitten se Geordi....voih...haha...se hölmö...se yksinkertainen olento. Sen minä lähetin eräänlaiselle "iltalomalle" mutta sillehän kävi heti melko hullusti, sillä siitä on aikaa kun hän on viimeksi ollut Maankamaralla ja hän ei siksi osaa operoida juuri mitään maallisia laitteita ja asioita ja esineitä, ja on siksi toistuvasti pulassa, kuten näette tästä lyhyestä elävän-kuvan pätkästä jonka joku avulias, luultavasti positrooninen robotti, kuvasi käsittääkseni Nyy Jookin metrossa.
Geordi ei käsittänyt miten kyseisestä kulkuneuvosta astutaan ulos ja näin käy kun niin on ....


" Ay´yo  lemme out real quick ?! "Saattaa olla että hän vain hätääntyi, sillä hänen Lajinsa on tunnettu mm yht´äkkisistä suunnan, sekä henkisen että fyysisen, muutoksista ja äärimmäisistä mielentilan vaihteluista ja niinsanotuista hepuleistakaan ei ole heillä pulaa.
Ja kyllä, kuten jo huomasitkin tarkkasilmäinen raportintarkistaja, on Geordi naamioitu Maallisiin PerusVaatteisiin.


On myös mahdollista, ettei Geordi vain a) NÄHNYT mitään tai TARPEEKSI mitään, sillä hänen näkönsä ilman visiiriään on melko mitäänsanomaton tai jopa olematon, tai sitten hän ei b) ollut löytänyt WCtä ajoissa ja siitä koituu mm tuon, nähdyn, kaltaista kiirettä ja erilaisia sattumuksia.
No, mutta yhtä kaikki ja syistä viis, Geordin loma loppui lyhyeen, kuin kanan lento, ja hän on toipumassa (mm järkytyksestä ja häpeästä / kolauksesta egolleen) sairastuvallamme.

Tohtorittaremme eli Murskaaja-Crusher on sairastuvalla edelleen työvuorossa, mm juuri Geordin törttöilyjen johdosta, ja muutoinkin...sillä hänellä on ollut eräs melko kuuluisa potilas ..."hoidettavanaan" ja vahdittavanaan. Mutta hänetkin lasken pian lomailemaan, kunhan tilanne vakiintuu.


- - -

Sitten on tämä meidän nuorin Kadettimme, Wesli Krasher, sukua Murskaaja-Crusherille. Poikansa itse asiassa !

Hän ....on innostunut, voisi kai sanoa, keväästä. Sillä hän hyvin tyypilliseen mm erään Pohjoisen Tuulipukukansan tapaan, virtsasi ns "Julkisesti". Eli tässä tapauksessa on nyt kyse yhdestä tai kahdesta aluksen komentosillan tietokoneen näyttöpäätteestä.


Näyttö on jo puhdistettu ja desinfioitu, ei hätää. Eikä tiedostoillekaan käynyt kuinkaan. Ainoa mikä MINUA ainakin jäi harmittamaan, on vain se haju. Sillä virtsan aromi ON, kuten tiedetään, sangen vahva ja jos se pääsee pinttymään, kuten juopuneiden vaatetuksessa, on se hyvin häiritsevä ja haitallinen ja vähintäänkin epämiellyttävä.
Paitsi sille kurttuotsaiselle murjaanillemme, se kai TYKKÄÄ siitä !

Weslin minä olen myös laittanut lomailemaan, se tekee hänelle vain hyvää. Ja planeetan pinnassa ei haittaa virtsa yhtä paljon kuin täällä aluksen sisällä.

Minimaalisena rangaistuksena tästä jokseenkin epä-upseerimaisesta käytöksestä, olen minä langettanut hänelle paitsi Keulakympin myöhäisillan tarjoilijanatoimimisvuoron, myös koko aluksen lattiain imuroinnin työn.
Se pitää hänet aikansa kiireisenä !

- - -

Jaha ! Ja sitten onkin jo itse Raikkerin vuoro. Taas..... Tämä minun melko persoonallinen "kakkoseni".
Raikkerista ei voi muuta sanoa kuin sen mitä on tekeillä, kuinka yllättävää ja outoa sitten onkin, ja sehän on se että; hän on (taas) taantunut Neanderthaaliksi.

En osaa sanoa miksi, nyt tälläkertaa, mutta itse epäilen sen olevan jokin seuraus jostakin meille tuntemattomasta sukupuolitaudista. Joten hän on nyt karanteenissa sairastuvalla, ja tohtoritar tutkii mitä hänelle on tehtävissä.


" ..WhatsAp Bitches ? ...wrooooooaarrgghh !...blAAAGH !.. "


Olen myös sitä mieltä, itse siis, ettei ole mahdotonta että Raikker olisi nuollut joko a) lattiaa tai b) jotakuta Klingonia tai mahdollista Neanderthaalin-ihmistä. Jollaisia siis edelleen ON, täällä 2500-luvulla. Kuten rahaakin ! Jota meillä siis EI ole !
Enää.

Ei sitä o.

Mutta kuitenkin.

Heitin kupillisen Öörl-Greitä nurkkaan ......ehkei tuossa ole mitään järkeä ?...no joo, mutta.

NYT ! Sitten.
Mitä tulee viimeaikojen tapahtumiin, jotka on hyvistä syistä salattu MYÖS teiltä Arvon TL-Kolleegat, raportoin nyt mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi ja säästellen vaivaa ja aikaa.

Viimeksi kun annoin tilanneraportin, oli Kimi ja Khateriina aluksessamme ja irrallaan, Khateriinan tehdessä myös pari yllätyshyökkäystä komentosillalle. Ja ilmestyipä siinä myös päänäytöllemme jokin melko järisyttävän näköinen olento nimeltään Soroseeni.

Khateriinan hyökättyä ja Soroseenin esitettyä uhkavaatimuksensa, mietin hetken toimintastrategiaani ja oikeaa lähestymiskulmaa, ja lähetin sillävälin pienen etsintäpartion ja erikseen vielä Datan kissan, aluksen käytäviä haistelemaan ja tutkimaan ja ylimalkaisesti vain ....haahuilemaan.
- Mainittakoon että lähetin myös muutaman kadetin aluksen vaurioita korjailemaan aluksen ulkopuolelle, josta he selvisivät kaikki hyvin, ja ehjin nahoin -

Kissa pääsikin heti jonkin jäljille, sillä se "jokin" oli mm ainakin virtsannut yhteen käytävään ja järsinyt niitä seinäpaneeleita, joita nyt joudumme ottamaan / ostamaan, lisää.
No, joka tapauksessa, analysoimme kyseisen virtsan laboratooriossa, Hra Roslaaja Tittan johdolla. Ilmi kävi ainakin se, että virtsa kuului, erittäin mysteerisesti, itse asiassa minulle !
Tämän selittäminen vaati nyt aikaa, ja teiltä kärsivällisyyttä.
Kiitos.


*


Kävi ilmi, että Khateriina oli jotenkin päässyt poistumaan aluksestamme ja Kimiä(kään) ei ole toistaiseksi tavoitettu mistään, joten on mahdollista että myös hän on päässyt poistumaan aluksesta. Tai että hän piileskelee yhä jossakin.

Tämä Soroseeni olento teki kuitenkin meille oudon pienen jäynän, tai ehkä se oli jokin hyökkäys; hän nimittäin ennen katoamistaan sädetti komentosillalle, eri kohtiin, useita kissanhiekkasäkkejä !
Emme tiedä MITÄ tämä tarkoittaa, mutta siitä ei ollut juuri mitään haittaa.
Insinöörimme tutkii asiaa, hiekkaa, parhaillaan.


- Mainittakoon tässä välissä, että minä pieraisin vahingossa lattialle ! Tai ....sanon "pieraisin" mutta pitäisi sanoa "paskansin". Sillä nyt on käynyt näet niin, että minä tein sen klassisen virheen että luotin pieruun !
Ja se paska olikin niinsanotusti "märkä" !
Mutta ei hätää, sillä sain pyyhittyä sen lattialta miltei välittömästi ja jälkiä jättämättä. Se katosi kuin Zimi Hoffa. Täysin ja totaalisesti ja yhdensuuntaisesti ja absoluuttisesti ja haihtuen pois olemassaolosta.
Mutta koska joku tätä kuitenkin vääjäämättä kysyisi, sanon asian itse; eli jos se nyt mietityttää, Arvon Kolleegat, että "miten saatoit yht´äkkiä truutata sontaa lattialle?...eikö se tarkoita että olit joko a) housutta tai lähes, housutta, tai b) alasti ?" johon minun olisi vastattava, että tämä mysteeri tullaan kyllä selvittämään !!
En osaa juuri NYT tarjota siihen mitään merkittävää ja selkeää Virallista Kantaa, tai muutakaan selvitystä, mutta otan asian harkintaani ja katson mihin se johtaa.
Kiitos kärsivällisyydestänne.
- Sivuhuomautuksen loppu.


Mutta takaisin asiaan.
Vaikkemme ole saaneet Kimiä kiinni, tai edes Khateriinaa, saamme kyllä -älkää huoliko, niin meillä on myös eräs uudempikin ongelma. Tai ainakin se vaikuttaisi ongelmalta.

Kävi nimittäin niin, että tämä tällainen olento, jonka nimeksi olemme kyenneet tähän mennessä tiedustelemaan vain "Fitti" (ehkä / mahdollisesti[!]), ilmestyi aivan tyhjästä, avaruudesta / avaruudessa siis, ja iskeytyi päänäytöllemme.


Ja sanomatta MITÄÄN, hän käytti tuota kuvassa näkemäänne esinettä, ehkä jonkinlainen sädease tjns, ja ruiskautti päällemme tällaisen oudon sähköpurkauksen...omaisen... jutun...

Tosin, kuten huomaatte, tämä tapahtui ENNEN kuin Raikker taantui Neanderthaaliksi. Mutta oi Raikker parka ! Hänen nänninsä nimittäin.
Oi, katsokaahan nyt ^^  Miespolo tajusi heti itsekkin mitä tämä tarkoittaa. (Naisten kanssa menestymisen mahdollista lässähdystä).

Olemme jopa epäilleet tämän olleen tämän teon nimenomainen tarkoitus !!
Ehkä TÄMÄ juuri, Raikkerin nännien mitätöinti, oli "Fittin" tarkoitus koko ajan !?
Emme vielä tiedä, on liian aikaista sanoa.


Fitti vain tuli, näki, ruiskutti ja meni ! Hän käyttää ehkä jotakin meille vielä tuntematonta teknologiaa, sillä mikään sensorimme tai anturimme ei piipannut eikä hälyyttänyt, eikä havainnut ...MITÄÄN.

Ei edes Data !

Jonka käyttöä minä valvon melko tarkasti. (Datankäyttö).


* - * - * - * - * - * - *

Yksi hyvä uutinen on se, että minä uskoisin saaneeni neuvoteltua meille uusi liittolainen !
Olen nimittäin saanut Sammakoiden "Ronaldon" suostumaan, ainakin alustavasti, meidän auttamiseemme sekä Kimin tilanteen, että lähes minkä tahansa muunkin tilanteen, kanssa.
KUNHAN tilanne EI OLE sammakoiden keittäminen. SIIHEN hän ei suostunut, mutta toisaalta, enhän minkään sitä edes esittänyt / ehdottanut, tai esilletuonut.
Sammakoiden "Ronaldo".

Joten jos suonette, niin me lähdemme nyt etsimään: Kimiä, Khateriinaa, Soroseenia ja ehkä myös tätä "Fittiä". Mikä ja missä ikinä hän lie.


Kiitos.


Kapteeni P.


~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti