tiistai 12. heinäkuuta 2016

Räsänen Räyhää Homoudesta

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071121891891_uu.shtml

Näköjään on tuolla Marilyn Mansonin näköisellä akallakin kiire pytystä alas. (Siis Akalla, huomatsitte kai?)
Ja kuten te muut aina sanotte, "se hänelle suotakoon". Tässä tapauksessa ihan "passeli" lausahdus. Josta en tykkää, ja sanaa "passeli" INHOAN.

Hankamäki mainitsee "Enkelirakkaus" kirjassaan kyseisen sanan muuten ihan erikseen ! Se on hänen mukaansa poikkeavan hetero, sana. Sitä siis käyttää lähinnä Totaaliset Heterot.
Kuten, tässäpä oiva aasinsilta(!), tuota typerää jurakautista horinaakin, homouden "syntisyydestä".
Vitun idiootit; vittu se ole mitään helvetin "syntiä" sen enempää kuin lukea jokin "vääränlainen" kirjakaan, tai silitellä perunoita tai suudella kissaa tai löhötä sohvalla. Mutta se ON "syntistä" jos mikä, että vanha ruma kurttuinen, ruman miehen (peruukissa vieläpä!) näköinen ämmä aukoo Julkisesti päätään ja pyrkii sillä TUHOAMAAN toisten elämän / sen edellytykset / mahdollisuudet eli tässä keississä homojen.

Kaikkea sitä mitä ei ITSE diggaa, ei voi vain näppärästi määritellä "synniksi". Se aika oli ja meni jo.
Eikä KUKAAN, jolla on MITÄÄN vitun väliä, edes siinä VITUN Raamatussa, mainitse mitään tuollaista. AINOASTAAN jos itse Kiesus olisi KERTAAKAAN sanonut asiasta YHTÄÄN MITÄÄN, mihinkään suuntaan, voisi sitä pitää edes jonain, mutta kun Zombi-Jeesus ei maininnut siitä ikinä mitään, se ei ole edes Ristinuskon omassa ulottuvuudessa MITÄÄN.
Joten pidä perkeleen kireäpäinen muija pääs kii !

Ja mitä VITUN, jopa POIKKEAVAN TYPERÄÄ, horinaa ja kuolaamista on TUO paska, että "avioliitossa ei ole kyse rakkaudesta vaan äijänä ja ämmänä OLEMISESTA" ?!?! ...THahah...jaa... ?....ai miin W T F ?!?!
Siis TÄ ?!?!

Nyt täytyi oikein pysähtyä pohtimaan...että "mitähän vittua ?!"

Eli siis; jos on ämmä tai äijä, niin kuuluu olla "avioliitossa" ?.... Tuo on se "päättelyketju" ja logiikka tai jokin, tuon kurnutuksen taustalla ?

Tuo on niin tyhmää ja outoa, että itse Jeesuskin tuon kuullessaan ottaisi puristavan otteen päästään, molemmilta puolin, painaen kämmeniään kallonsa kylkiin ja kirmaisi suoraan lähimpään järveen ! Tai tuleen !
Siis kirkuen samalla, tietystikkin.

Tarvisko tuon ämmän levätä vähän ? Ja mikä se sen "mies" on olentojaan ? Onko SE, itse asiassa, homo !?!
Nimittäin P Räsänen NÄYTTÄÄ, ainakin, mieheltä ! Joten ollakseen naimisissa sen mikä on periaatteessa MIES, kanssa, täytyyhän sitä kai olla edes ainakin vähän homo ?
Nou ?


Ja mitä hevosen V I T T U A on TÄMÄ paska ===> "on julmaa ja rakkaudetonta, jos homoseksuaalisuuden harjoittamista ei sanota synniksi"

Eli .....on jotenkin rakastavaa ja ihanteellista ja Hyvää, haukkua homoja "syntisiksi" ?!
Mutta tuossa ei ole tuotakaan vähää järkeä. Tuo sitä silkkaa Uskonnollista ja Hurmoksellista vitun oksettavaa SuperTyperyyttä, josta Uskonnot nimenomaan tunnetaan.

Melko oksettava lause.

Päivi; painu vittuun.
(Vaikka tokihan se olisi "lepakkoa" eli lesboa eli homoa, mutta... ajatus on tärkein kuten sanotaan.)


Ompahan etova tyyppi, kertakaikkiaan ! Pee Räsänen.

Tyhmä, kurja, pienipäinen, rutikuiva ja ruma, apinaämmä. Joka pyrkii, kuten KAIKKI "uskovaiset", tekemään KAIKKIEN ihmisten ja myös eläin-olentojen, elämästä Helvettiä. Ja mahdollisimman kurjaa ja epämiellyttävää ja kurinalaista kurjuutta ja yleistä kireää ahdistuneisuutta ja tarkkailtua nöyristelyä ja kyyristelyä ja kumartelua.
Eli ämmähän on, tarkemmin aateltuna, periaatteessa muslimi ! Hah !
....hyi yöäääk.

Kohta se jo kääntyykin mussuksi, ja liikkuu jossain vitun lakanassa ja hunnussa. Ja määräilee sitten sieltä käsin ympäröivää todellisuutta.

Ehkä, jos hyvä säkä käy, se jossain vaiheessa vielä pamahtaa jossakin !! Mieluusti Eduskunnan Istuntosalissa. Ihan sama mitä se huutaa, kunhan räjähtää.


*

Vaikuttaa lähinnä siltä että Räsäset, joiden nimi voisi yhtä hyvin olla Risaset, yrittävätkin vain, tuon varmasti todella todella surkean ja kurjan "kirjansa" avulla, ulottaa oman "Avioliittonsa" ahdistavan tunkkaisuuden ja kurjuuden, koskemaan kaikkia muitakin. Homoja erityisesti, mitä Hankamäen ja omankin tarkkailuni, mukaan, suurin osa typeristä heteroista AINA pyrkii tekemään, koska INHOAVAT näiden ylivertaista elämän kepeyttä ja vapautta ja luultavasti fyysistä kauneuttakin ja huoliteltua tyyliä ja sen tajua ylipäätään.

Mudassaryömivät PASKAheterot ei siis voi SIETÄÄ sitä, että joku muu EI ryömi mudassa. Se on myös kaikkien uskontojen se ydinsanoma; jos ET ryömi kanssamme paskaliejussa, olet syntinen ja tyhmä ja rienaava hullu, sairaskin! ja palat helvetissä tai mätänet jossain Viikinkien persreiässä tjns.


Tässä on teille vielä tämä synti annos.Mielenkiintoista kyllä, tuolla "bottom" tyypillä on Ronaldon numero paidassaan...


Laki namber sevn ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti