perjantai 8. heinäkuuta 2016

Mjai Thjai, kjiithos

"Anteeksi, mihin pöytään tai kenelle, tämä Mai Thai tulikaan?"


...ööö...´hjoi kyyppari? tjänne´ "

Niinistö(kin) yllättyi kun Klingonien "Federaation" -mitä vittua ikinä tuo tarkoittaakin- Puheenjohtaja Vljaadimir Pjuuttin, takertui hänen ehdotukseensa vaihtaa tuo kliseinen ja kulunut ja "passé" Mai Thai, modernimpaan ja raikkaampaan "Cosmopolitaniin".

Niinistö sanoi haastattelussa olevansa "..paitsi häkeltynyt ja yllättynyt, niin myös melko ilonen, muttei liian, ei esim ´Gein´iloinen, että näin kävi, ja toivoo maiden välisten suhteiden salamyhkäistyvän entisestään ja että Ryssä vielä joskus hyökkäisi suomeenkin".

TOSIN!!! Hahahaa, hyvä lukija, selvennettäköönkin, että Niinistö tarkoitti "hyökkäyksellä" lähinnä Super Fantsua Hyökkäystä Itä-Rajan Heterobaareihin, ja mieluiten vieläpä melko säädyllisiin aikoihin.

Myös Klingonien oma "media" on ollut mitä iloisin ja Gein asian tiimoilta, ja jotkut on jopa pomppineet, ihan fyysisesti, ilosta pitkin katuja kun uutinen tästä juomanvaihdosta kantautui (useiden päivien viiveellä) heidänkin likaisiin ja rähmäisiin Ryssän-hörökorviinsa. Vitun Slaavilaiset lapamadot !..

.Niin no mutta, eksyimme hieman aiheesta, joten pyydämme sitä samantien anteeksi.

Suomessa myös mm Paavi Väyrynen on laskeutunut Kuolonvuorelta alas, antamaan Maan (ja sen alaisille) Morlokeille haastattelu, jossa hän kovasti, mutta pettyneenä, toivoi että suomessakin osattaisiin jo "..unohtaa vanhat kaunat ja juomat, ja siirtyä vähemmän väkevien ja hienostuneempien, drinkkien, maailmaan. Ja myös eksoottisten juustojen".


Mocbassa tai "Moskovassa" - ollaan jo valmistelemassa Juhlaparaatia, jossa Herra Puuttinia ja hänen pientä kaluaan (hänen lempi tankkinsa, HUOM!!!) ja upeaa juomanvaihdostaan, aiotaan juhlistaa mitä komeimmilla puitteilla ja laitteilla ja juhlallisuuksilla !

Hiphip hurraa !!
Ja mitä tästä voisi muutakaan sanoa ?... yksikään Kunnon Journalisti(kaan) ?
Muuta, kai, kuin tämän nyt kuumaksi sanonnaksi muodostuneen "oi / voi, tätä ilon ja onnen päivää!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti