maanantai 18. heinäkuuta 2016

Tawja Sanelee Nyt (taas)
Tawja hei; "Suomi" EI OLE sama kuin SINÄ !!

Vitun läski ämmä, vitun maho lehmä, vitun muinainen kommaripaska.

Saatanan ylimielinen mulkku.Siinä "Poliitikko" teille, taas. Pähkinänkuoressa.

Koska MINULLA on jokin Melko Vahva Tunne siitä miten asioiden ja todellisuuden TULISI OLLA, te SEURAATE NYT MINUA !! Kun minä niin sanon !

Jos MINÄ vittu sanelen, että "krokotiilien on oltava sinisiä" niin vittu ne ON, sen jälkeen sinisiä !! Tummulkut !


"Suomi" ei "aio olla EU:ssa" SEKUNTIAKAAN kauempaa, mutta "suomelta" ei kysytä.
Niin KAIKKI kiusaajat ja rikolliset tekee; ne EI KYSY uhriltaan !! TIETENKÄÄN kun asiaa vähänkin ajattelee.
Samoin kytät yms rikolliset, ne vaan TEKEE ja miettii ehkä sitten jälkeenpäin, mutta luultavasti ei edes silloin, koska ne ON tyhmiä. Tosi tosi TOOOOOOOSI tyhmiä.
Oikein siis ninkun TODELLA, typeriä.

Mutta tuskinpa niitä nyt ajattelemisesta ja syvällisyydestä ja viisaudesta ja sen rakkaudesta, tunnetaankaan ?! Vai ?

Nimpä, nimpä.

Mutta kelpo miehiä, kaikin puolin ..teitenkin !!

"Miks?!"

"Jaa mitä ´miks´?!"

"Miks ne on summiälestä SILTI ´kelpo miähiä´vaikka ovat todistetusti ja aistein havaittavissaollen, täysin mulkkuja ja persläpiä ja typeriä öykkärikusipäitä ja kiusaajia ja imbesillejä ja härnäjiä ja ahdistelevia jäykkiksiä jotka SOTII rauhanomaisia ihmisiä vastaan, koska ne ei ikinä ainakaan edes SANO mitään saati sitten TEE mitään HEITÄ vastaan, jne ja vaikka heistä ei ole ikinä mitään muuta merkittävää kuin HAITTAA, sitä vain tarkoitan"

"....ttsssh...ttu ku NIIN ON MULLE AINA SANOTTU ja OPETETTU !! vitummulkku ! Vittu S I X !! ...ja sä oot vaan joku outo, tyhmä homo, jota ei ole halittu tarpeeksi ja joka ei ymmärrä Reaali Maailmasta mitään !! Ja joka PASKANTAISI HOUSUUNSA, HETI, jos joutuisi johonkin tilanteeseen missä Kyttiä tai siis Kunniallisia Poliisivirkamiehiä, tarvittaisiin TAI jokin Rikollinen kävisi päälle! ni ! Vittu; änkyttäisikkö SITTEN ?!?! Häh ! AHahaha!"

"Iteasiassa; ´änkyttäisin´! Ja päälleni ON käynyt ´Rikolliset´!"

"Haista Paska!"

"Kiitos, samoin"P.s Ootteko muuten, kukaan, nin, saanu tässä viimeaikoina nin SAKKOJA? Keneltäkään ?...rikollisilta ? kauriilta tai peuroilta ? Jumalalta ? Esim kiroilusta tai jostain. Tai Poliisilta ?
Siitä että teitte jotain yhdentekevää ja jotain mihin kukaan ei-kusipäinen ei edes keskittäisi edes OHIKIITÄVÄÄ, vähäisintäkään, huomion kipinää ? Ja josta ei ole MITÄÄN, TODELLISTA, haittaa tai vaaraa tai muuta vastaavaa, mutta josta ON(!!!) "Laki" !!
Ja jos SE "sanoo" jotain, nin se sitä sitten! Pulinat pois, Laki on puhunut ! Jäykistykää ! Nyt !!
Maahan !! Maahan maahan maahan !


P.s 2 Eikö tekisikin mieli TAPP....mmm..."taputtaa" aina kun edes NÄETTE "Poliisin" ?! Don´t ya just want to fucking clap, man ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti