perjantai 22. heinäkuuta 2016

Asiaa Juutuub-Keikoista...

Juutuubissa oli kaksi kokonaista RuisRock-keikkaa tuossa vähän aikaa sitten, saatavilla, jotka ehdin molemmat katsoa pari-kolmekin kertaa. Miltei kokonaan.
Kyseessä oli sekä Chisun, että Anna Abreun keikat. En toki jaksanut kokonaan niitä katsoa, mutta suuren osan kuitenkin, ja olisi pitänyt vain ladata ne itselle vielä kun voi sillä nyt ne on jo poissa !

Ladatkaa AINA, viipymättä, omaksi kaikki minkä ehditte ja haluatte sillä; se katoaa yleensä ennenpitkää.

Chisunkin keikka oli oikeasti aika hyvä ! Siinä oli hyvä ääni siinä mikrofoonissa ja Chisun, jokseenkin yleisölle jutteleva, tyyli oli oikein hyvä ja varmaotteinen ja sellainen rento ja ammattimainen mitä pitäisikin olla, eikä mikään puiseva "vedetään tää nyt ammattimaisen kylmästi loppuun asti" "veto" mikä on niin tyypillistä suomalaisille.
Siinä oli hienoja valojakin ja kaikkea. Vaikka inhoan joitakin niitä sen biisejä, mutta suomalaiseksi se oli ihan hyvä.
Ja Chisun vaate oli melko kuuma ! Sillähän on kai ihan hyvä pylly herran tähden !

*

Mutta eniwei, sitten oli Anna ! Jolla ON, silminnähden melko vitun hyvä / muhkea pylly / perse.
Se on sellainen "tytön pylly" enemmänkin, kun taas Chisulla on sellainen "naisen pylly" enemmänkin. Mistä nyt kukin tykkää. Mutta hyvä on silti hyvä, eikä maku asia. Vaikka kaikki aina inttävät sen olevan maku-asia, muttei se o !
Tai muutoin Mishelanselon Daavid on vain Yhtä Hyvä™ kuin jokin Vasemmistokeharin ulosteellaan "piirtämä" vitun sontaisa räpellys.

Mutta kuitenkin, siinä Anna yhdessä vaiheessa, tarkalleenottaen ennen biisiään "Sensuroimaton Versio", intoutui sanomaan, julistaen sitä melko "muina naisina" ja positiivisesti, että "...naisetkin haisee paskalle!"... niin nin sitä minä vain lähdin sanomaan / kommentoimaan, ja joka on tämän kirjoituksen alkup. "pointti" ylipäätään, että: tuota tuskin päästäisi keikalla suustaan esim Paula Koivuniemi.


Eli tiiiietynlainen, kieltämättä, ....sanotaanko että "tason lasku" tai ainakin jonkinlainen höltyminen on havaittavissa näissäkin asioissa. jota toisaalta KIITÄN, älkää käsittäkö väärin ja luulko että kaipaan mitään Virallisen Kireää ! Sitä on joka tapauksessa AINA ja kaikkialla ja absoluuttisesti LIIKAA.
Mutta jotain MAKUA ja TAJUA voisi olla. Tuo vain ei ole kovin khuulia kuulla !

Ja tää seuraava biisi kertoo siitä, miten mä laskeuduin keijupölyn seasta, tuolta utuisalta Taivahalta alas, ja aamukasteen seasta nousin kuin Feenix, kohti ....MÄ HAISEN PASKALLE !...

Näettekö ?

"Ja tässä meillä on haastattelussa, pieni ja siro, ANNAAAA  ..AAAAAaaaaaAAABREUUUUU !"
"Kiitos"
"Ei mitn. No ..mitenkäs on...thihihii, kesä mennyt?"
"Juu ihan hyvin, ihan hyvin...et ei tässä mitään,...keikkoja ja näi..."
"..jaaha no n..."
"Saanks mä jatkaa?"
"..joo joo toki..."
"Niinku mä oon vaan siis tiäxä, nin, niiiiin karvanen ? ja näi. Ja haisen paskalta ja ...kooooko ajan paitsi että piären ja näi, nin täytyy hioa kovettumia jaloista ja sormista ja perseestä ja päästä, ja puristella finnejä. Mitä ilmestyy esim just PERSEEN alueelle tosi paljon, ja valkovuot.."
"hei !..seis! nyt... kuulkaahan.."

Jne.

Junou.

Se ei ole "khuulia". SITÄ vain ajan takaa.Mjaauuu...hei !? ..tiättekö mille toi akka haisee ?!?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti