sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Älykkyyden Piirteet

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2016/07/23/8-ominaisuutta-jotka-yhdistavat-poikkeuksellisen-alykkaita-kuulutko-joukkoon/20167794/139?pos=luetuimmat


KAIKKI noista löytyy, eli kuten olen sanonut; olen de facto, nero.
Jollen olisi, en sanoisi niin.


Ja kuten näette, hyvät muulini, on ITSEKURI yksi älykkäiden "juttu" ! HUOMATKAA ihan, se.

Minua ei tarvi näet IKINÄ "paimentaa" kuten jotain vitun  nenärenkaastapideltävää vitun kiukkuista, typerää, perkeleen keharia ja sylkijää, jotain koulukiusaaja-ääliötä tai "rikollista" vitun MUTANTTIA. Minä osaan ihan LUONNOSTAAN olla ja elää ja käyttäytyä.

Joka on siis ERI ASIA kuin MIELLYTTÄÄ kaikkia. Eritoten niitä joilla on vähän liiankin ylevä käsitys itsestään, kuten vanhat ämmät ja ...nuoret ämmät, ja kytät ja poliitikot ja lainlaatijat ja syyttäjät ja muslimit, ja puollustus-asianajajat ja sen sellaiset paskalävet.


...on löydetty yhteys älykkyyden ja itsehillinnän välillä.

You don´t fucking say !?


Totisesti; tyhmä hyvin HARVOIN on kovin hyvin itsensä kontrollissa. SIKSI niitä on hukkunut aina Juhannuksena, kun ne älykääpiöt pyörii ja hyörii kännissä veneessä ja SEISOO siinä ja hoilaa jotain vitun kännilaulau, ehkä Maamme-laulua, ja huitoo "melallaan" ympäriinsä.
Ja samaten tämä nykyaikainen vitun klishee, kun joku Jänkhä / Juntti on kaatunut mönkijänsä kanssa ja kuollut, tai kun ne vitun IDIOOTIT hoippuu taksi / snägäri jonossa ja homottelee meitä älykkäitä, koska me EMME huoju ja heilu siinä AGGRESSIIVISESTI, etsien oikein taistelua yms paskaa, mään, ja näin.

Samaten; typerä ei vain VOI pitää sitä TYPERÄÄ perkeleen, vitun turpaansa kiinni, jos ja kun joku, häntä älykkäämpi, lausuu esim sanan neekeri tai ählämien synonyymin eli terroristin. SIITÄ on itsekurittoman "rasa"VILLIN pakko yltyä johonkin vitun, kuviteltuun, näennäiseen "isäkapinaan" ja muuhun typerään performanssiin, kuten viidakon neekerit, ja alkaa hätistellä Demoneita.Se-La-Vii.


P.s Kaksi erityismainintaa vielä.
1. Osaako monikin Monikultturisti-Maahanmuuttoystävällinen Vasuri™ - jotain ähläm-kieltä !?
MINÄ osaan nimittäin.

Ja

2. Älykkäät viihtyvät YKSIN.
Tuleeko mitään mieleen ?...MITÄÄN ?! .....enithing ?

Ajan takaa sitä, että OIKEASTI ÄLYKÄS, ei "vasemmistolais älykäs" / älykkö, INHOAA kollektiiveja ja laumoja, eikä IKIvitunPÄIVÄNÄ ajaisi MITÄÄN "aatetta" tms PASKAA, mikä ON nimenoman, de facto, kollektivistinen.
Eli jos vielä yksinkertaistetaan; MINUA ei ihan äkkiä näe missään vitun "marssilla" tai kulkueissa tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti