tiistai 5. heinäkuuta 2016

"Alokkaita" Zombeiksi! ....ei kun siis "Armeijaan" ! ahahaaa !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070421842701_uu.shtml


Nämä tulikin mielenkiintoisen synkronistisesti esiin, nämä jutut.


http://www.cracked.com/personal-experiences-2280-dark-realities-how-military-treats-male-rape-victims.htmlPoika parat. "Valtio & Hallitus" rikollisryhmittymä-aparaatti on taas varastamassa Laillisesti, toisten elämää ja persoonaa yms. Ja KUKAAN heistä ei omaa saatana sen vitun vertaa järkeä ja aivoja ja omaa persoonallisuutta, että sanoisi EI !

Ryssä voi hyäkätä !!
Näin tää vaan menee !
Tällästä todellisuus vaan o !
Sä oot vaa joku vitun sivarihomo !
Me ollaan sua kovempia ! (ja ehkä jonain päivänä kuolleempia!)
Tää on Nor-faking-Maalia !

Ja näin.


Hei, yx kyssäri; miks, nin, te meette sinne ?! Armeijaan ?
Eikö SE nimen-vitun-omaan ole RYSSÄN TAHDOLLE ja VAIKUTUKSELLE ALISTUMISTA ?!?! Vitun imbesillit perkeleen koviskloppi-paviaanit !?!?!

Ryssä sai teidät NIIIIIIIIIIIIIIIN TOTAALISEN kontrolliinsa, ettei o vittu tosika !
KAIKKI mitä tässä pienessä tunkkaisessa TotaaliKollektiivi paskalävessä vittu IKINÄ "tapahtuu", tapahtuu just-eikä-melkein Ryssäin ja ämmäin ja ämmämäisten miesten ehdoin. Tätä jäykempi "elämä" on vain aasialaisilla vitun kalanpäillä, eritoten niillä ylemmillä Korealaisilla, ja Ryssillä. Ehkä Ählyillä ja jollain vitun Serbo-Kroaatti murhamiehillä. Mutta muutoin, tässä on tämä tynnyrinpohja.
Äs faar äs LAIF is konsöörnt.

*

JOS Ryssä tottavie joskus hyökkäisi, niin siihen pitäisi jotenkin reagoida SITTEN !!! Ei nytten.
Ja ensinnäkin; kaikki mahdolliset "hyökkäilyt" on aina ERILAISIA, ja TE vitun puupäät keskinkertaisuudet ja aivottomat idiootit, varaudutte TAAS, kuten ihan aina, eilispäivän sotaan.
Jos SE uusittaisiin, olisitte mitä parhaiten valmistautuneita !
Ainakin edellistä osaa paremmin, käsittääkseni. Nyt olis hyvä ilmakin vielä.

*

En yllättyisi lain, jos te alkaisitte taas treenata jotain vitun kuvio-muodostelma-taistelua, puuteroiduissa valkoisissa peruukeissa ja posket punaisina, Mootsart-takissa ja pistimet kiväärissä. Torvea toitotellen.


Vittu mä oon täys teitä ! vitun apinat.
Menkää pois tältä planeetalta, tai hommatkaa minulle oma !

Minä en ymmärrä miksei ne "avarusolennot" TEE ikinä teille mitään ! Miksi vittu ne ei vain perkeleet TAPA teitä, kuten kai loivatkin, tai jotain !?!?!
M I K S I ?!?!?

Miksi tämä saatanan supertyperä hulluus saa vain vittu jatkua ja jatkua, ad nauseam ja infiniittum !


Käsitättehän te Suomalaiseni, että te olette AINA, OSA ONGELMAA ja OSA sen mahdollisen sodan SYNTYÄ ?!?!?!
JOS teillä ei esim olisi LAINKAAN omaa armeijaa, niin mitä sitten kävisi ? Jos "Itsenäinen Suomi" NYT vain lakkaisi larppaamasta sotaa. Mitä jos teillä olisikin sielu ja jokin oma sisältö, kuten Anglo-Saksoneilla ?

Jos Ryssä vain uisi / kävelisi sinne, niiden saarelle ja julistaisi sen Ryssäksi, mitä luulette; MUUTTUISIKO se TODELLA RYSSÄKSI ?!?!
Vai olisiko Anglot edelleen Angloja, ja Ryssät Ryssiä. Ja Anglot vain joko mitätöisivät tuon olemalla OMA ITSENSÄ, ja/tai vain yksinkertaisesti venaisivat tilanteen menevän ohi ?

Tätä suomalaiset ei käsitä.
Eikä juuri kukaan.
Kuten olen sanonut, huomasin jo hyvin pienenä lapsena ettei täällä apinoiden parissa juuri KUKAAN, KOSKAAN, KÄSITÄ mistään mitään.
Ja JOS joku minunlaiseni, de facto NERO(!!), tulee ja vain SANOO heille TOTUUDEN päin lärvää, he joko käyvät samantien kimppuuni tai katsovat kuin olisi juuri syönyt heidän kissanpentunsa, ja puoliksi läpinäkyvä.
Niinkuin SE, olisi jotain ihan vitun käsittämätöntä ja sietämätöntä, jotain mitä EI voi SUVAITA. Totuus siis. Sen saatanan Luciferin sonnan sijaan mitä teille on syötetty viimeiset 6000 vuotta putkeen !!!

Ei ihme että se Saatanan, vitun, silsa istuu niin sitkeässä !!
Nou faking wander.


Hei, läskipäinen typerys / typerä ylimielinen vitun paska; SE että, kuten Kyttä ja Poliitikko, kiukuttelet MUILLE IHMISILLE siitä että SINULLA oli kurjat vanhemmat ja ahdistavan tunkkainen ja kurja ja kontrolloitu lapsuus, ei AUTA mitään vaan LISÄÄ YLEISTÄ TUSKAA ja kostonhimoa ja kurjuutta ja täten pysyttää Maaailman Pahuutta ja Typeryyttä yms PASKAA. Ad nauseam, ad infinitum.Tämän voisi kai sanoa teille niin, jotta ymmärtäisitte edes alkeet, että; tämä on Kulttuurisidonnaisuutta.

Mutta MINÄ, EN OLE "kulttuurisidonnainen" enkä ymmärrä miksi vitussa olisin, ja miksi keskinkertaiset OVAT ?! Kulttuuri = vankila.

Te kai viihdytte vankilassa, koska olette sellaisenkin idean alunalkaenkaan keksineet ja rakennatte siitä aina vain ja uudestaan, uudenlaisia versioita.

Vapaus lienee teille absoluuttista myrkkyä ja rienaa.

Kaikkeen nääs tottuu, ja voin "päätellä" teistä Tavallisista, nanosekunnissa, että olette eläneet lapsuuden ja nuoruuden melko vitun VANKILAMAISISSA olosuhteissa. SE yksin jo riittää. Sitten sitä ei osaa enää olla muualla KUIN juurikin "kontrollissa".
Muttei IKINÄ, ITSENSÄ, kontrollissa.

Mutta alkakaa NYT JO, vihdoin, funtsia jotakin. Ja päätykää, ihan oikeaan, "johpäätökseen" eli että: Kyttä on se vihollinen numero YKSI ! Ja mahdollistaa KAIKKI MUUT RIKOKSET PÄÄLLÄ MAAN.
Ilman kyttiä olisi Eeden, Paratiisi. Levollisuus, Raukeus ja Rauha maan päällä.
VAPAAAUUUS !!

Kyttä on typerä ja häiriintynyt, ultra tiukkapipoinen imbesilli, joka PYSYTTÄÄ keskinkertaisuutta ja oikein VÄKIVALLOIN ja PAKOLLA !!
Se on se moderni versio niistä muinaisista huohottavista typeristä vitun "villi-ihmisistä" jotka pakottavat kaikki muutkin omalle kurjalle krokotiilin-tasolleen ja jos yhtään rimpuilevat niin...... no tiedättekin jo.

Mutta toisaalta, älkää huoliko (vaikkette huolikkaan, koska olette tyhmiä), kyttien aikakausi on tuleva loppumaan ja päätökseensä. Itseasiassa saatamme elää juuri sitä vaihetta, KUN "ihmiskunta" VIHDOIN herää ja käsittää jotakin.


Mutta jopa internetin avulla tämä tulee silti olemaan jyrkkää ylämäkeä, pelastaa teidät omalta itseltänne. NIIIN tiukassa on "aivopesu" ja tyhmyys teissä. Eli suoremminsanottuna; väärä maailmankuva. Ja siis silkka vähämielisyys. Yms.

Yrittäkää ymmärtää että; jos maailmankuvasi on VÄÄRÄ, on KAIKKI tekosi myös vääriä. Ja ihan silkkaa kiusaa ja pahuutta.

Se on ovela Piru, se "Lucifer" !! AHAHAHAaa, i´ll give ya that !Te ette, ällistyttävää kyllä, OMISTA MAAILMAA tai MINUA !!
Oppikaa nyt jo perkele se !!!Älkääkä MENKÖ sinne saatanan armeijaan !!
KESKITTYKÄÄ  OMAAN  ELÄMÄÄNNE, ja bäm! "Peli" katoaa !
Capitol kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

NAISET on teidän suurin esteenne ja vaikeuttava tekijä ja se mistä KAIKKI maailman pahuus ja ongelmat lopunkaiken juontuvat. Juutalaiseten lisäksi.
Hitler OLI kyllä ihan OIKEASSA Juutalaisten suhteen. Kuten kaikki syvällä sisällään tietävät. Vasurit, Oikeisto, miehet, naiset, kissat, koirat, sisäkumit, troglodyytit, joku nimeltä Anneli, kiiwihedelmät ja kanankakka. KAAAIKKKI tällä planeetalla.
Lopuksi teille tietämättömille ja KOVASTI halveksimilleni keskinkertaisuuksille, pieni "ajatusleikki" ! Jos sallitte ?!
Hei ?! Sallittekste ? Onks tää Sallittua ? Vai Kiellettyä !? Hui kääk ! Heei !??!..Heeee´eeeiiiii !! Nyt mä pelotan jo ittekkin itteäni !
No ....kai mä uskallan kokeilla?..vai ?...hei ?! ITSEVARMUUTTA kiitos !!? pyydän ?!
Eniwan !?.... no...hier gous: niin nin....jos sitä syntyy...tähän laiffiin siis....vaikka johonkin  viidakkoon ja neekeriheimoon joka palvoo ihan oikeaa Toteemipaalua tai jotain sammakonkalloa tai jotain, niin nin mitä sitten käy ja tapahtuu jos EI ala siihen PELIIN ?!?!
Jos EI OTTAUDU siihen Kulttuuriin / Kulttiin !?
MITÄS SIT ?!?!P.s     "Tuohduitko" ?!

P.s 2    Miksi ?

P.s 3 Tuossa Kräkkedin jutussa, jonka varmasti luit, mainittiin heti kättelyssä kuinka joku vitun tyhmä ja huohottava vitun inhottava idiootti, oliko "kersantti" tai jokin muu jäykkis, raiskasi toisen jäykkiksen sellaisessa kannettavassa muovisessa vitun paskahuusissa.
Niin nin siinä jos missä tiivistyy oikein hyvin, sotilaan silmitön typeryys ja kiilusilmäinen hulluus. Vaikkakin Kyttään nähden soldaatti on vielä miltei ja käytännössäkatsoen, pyhimys.
Eli: sotilaan mielestä järkevintä siinä tilanteessa, kun on siis siellä "Sodassa" ja näin, kun siellä sitten alkaa päässä vähän heittää ja ahdistaa, nin on ajateltu että "ahaa....ok.....ok, järkevintä ja selkeästi niinkun...parasta juuri NYT, olisi reagoida tähän tilanteeseen ja paineeseen ja stressiin yms, menemällä nyt yht´aikaa tuonne muoviseen paskahuusiin tuon toisen sotilaan perään.....ja niinkuin menemään sen PERÄÄN !! AHAHAaa...eli nyt on kaikkein parasta ja loogisinta ja järkevintä ja ymmärrettävintä, että menen painamaan sen, jos pystyn(!), muovista seinää vasten ja työntämään pingottuneen, pullistuneen, synkeän violetin ja tattimaisen, terskani(!!), sen likaiseen persereikään ja ....laukean sitten sinne ?!....hei ?....vai.... siis...emmä ..ainakaan nää mitään muutakaan järkevää toimintamallia...... mitä muutakaan tässä on ? Ja VOI, tehdä ?....tässä on kaikki !....tässä tää on!"


Vittu te ootte, Muut Ihmiset, ihan USKOMATTOMUUTEEN asti tyhmiä.
Te olette niin vitun kurjan typeriä etten ihan tasan aikuisten oikeasti olisi kyennyt teitä edes keksimään. Ikinä koskaan edes painajaisissani tuollaista kuraa näkemään !Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti