maanantai 18. heinäkuuta 2016

Karjurok Kalja Kausti ™

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016071721923318_vi.shtml

HAHAaaa... mitä vittua.
Tämä oli pitkään aikaan hauskinta !

Vaikka ensin ajattelin että "siinä se Ändi nyt epätoivoisesti yrittää eds jollakin lapsellisella tempauksella päästä takaisin kuuluisuuden valokeilaan" tai että hän kenties kadehtii sitä että tuo puiseva Super Juntti ON, edelleen, kuuluisa. Mutta mitä enemmän tätä sulattelin, sitä hauskemmaksi se kyllä muuttui. Vaikka sinänsä moukkamaista yms.

Mutta siitä syntyi ainakin yksi hauskimmista kuvista pitkään aikaan !!
AHAHaaa..
Siis... kaatokaa ny perkele !! ^^  AHAHahaaaaaaaaaa.

LOL.

Tuo vitun katajainen juntti, tuo "Yön" tyyppi, ensinnäkin näyttää joltain Latvialaiselta junakuskilta, mikä se varmaankin ja luultavasti ONKIN, mutta esittää olevansa jotakin ihan muuta, luultavasti "Länsimaalainen, Valkoinen, lähes AMERIKKALAINEN! Rocktähti" tai jotain.

Se myös, iroonista kyllä, näyttää ihan TÄYSIN, olevan kännissä ! HAHahaaaaaaaaaaa...aaaaah...ai jumalauta, se on kuin se näkisi juuri, ainakin sielunsa silmin, jonkin ihanan, virvoittavan, raikkaan kaljapullon - jossain tuolla lavan reunassa, katseensa osoittamassa suunnassa.

"...hhaeii...onkhtoi kaljaa?...ni!...se?...häi...tuammull..tuassemulle...! häi!?.."


Olli näyttää myös ihan TÄSMÄLLEEN siltä vitun "Kiviset ja Soraset" luolamieshahmolta..."Tahvo Soranen" taisi olla tämän hepun nimi.
Katsokaa..


Siinä hän on, känninjälkeisen masennuksen kourissa. Ja/tai muistelee ehkä, että "kuka..kaatox hei joku nin...mun niskaan, siä keikalla, jotain kaljaa tai näin?.."
Ja siinä ^^ hän viheltelee jumalauta pihville !! Vittu PIHVILLE !...ei jukolauta...vittu; käsitättekö MITEN KÄNNISSÄ täytyy olla, miten "pellit seis" täytyy olla, jotta alkaa laulella ja vihellellä PIHVILLE ?!?!?
Luultavasti Melko Kännissä.

*

Tää oli ihan kiehtova poikkeus, uutisten virrassa.

Nyt kun vielä joku kaatais saavillisen virtsaa esim Astrid Thoorssin niskaan ja atomipommin Mekan päälle nin avot !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti