tiistai 5. heinäkuuta 2016

Big Bäng In Bangladesh !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016070421845167_ul.shtml


Ählämit yms taas pommittavat toisiaan Tuhannen Pillun Päreiksi.
Ja; siitä vain ! Miksi ei !?
Tekevät Valkeiden "työn" valkeiden puolesta.

Mutta se mikä MINUA vituttaa, on se että tuolla, tuossa saatanan vitun, kurjassa perslävessä tehdään nykyään lähes joka vitun saatanan perkeleen hevonhelvetin vitun paita ja kalsari, sukka ja varmaankin kravattikin. Johon en ikipäivänä sonnustautuisi.

Minä en osta MITÄÄÄÄÄN mikä on tehty Bangladeshissa. En ikinä.
Ja siksi nykyään jääkin yhä useampi ja useampi vaate ostamatta, ja hyllyyn.
Pitäkää perkele se saatanan kuvottava, kurja, perkeleen vitun ählämirättinne.
Jos ette pysty vittu EDES Kiinassa niitä teettämään niin fuck off.Toinen vastaava vitun persläpi on Turkki !
Jossa siis myös SuperDry teettää melkomoisen vitun "bulkin" tuotteitaan. Joten..... eipä ole liiemmin tarvinut hankkia SuperDrainkaan kledjuja.
Ja toinen syy on toki niiden sikahinta.
Ne on melko kalliita.

*

Mielenkiintoista tässä nykyajassa on mm se, että minä osaan jo ihan katsomalla jotakin, päätellä lähes 100%:lla varmuudella missä se on tehty !!
Minä TIEDÄN jo etukäteen mikä on tuolla ^ tehty, ja mikä Kiinassa ja mikä jossain niin epäilyttävässä etten edes koske siihen, jotten joudu pesemään käsiäni. (Esim "Romania")

-

Aivan KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ paikkoja teettää jokin vitun tuote. Helvetin läskipäiset ja halveksittavat, periaatteettomat "Kapitalisti Heterot" - vitun moraalittomat ja mauttomat ja laatua ymmärtämättömät vitun idiootit läskiperseet. Saatanan halpamaiset alkeelliset Marxilaisrotat.
Haistakaa vittu ! Ja upotkaa sinne.


Tästä tosin on pitänyt tehdä ihan oma kirjoitus, näistä Missä Jokin On Tehty jutuista, mutta "tiiserinä" sanottakoon että myös EU on mitä rankimmin syyllinen MYÖS tähän, tällaiseen saatanan ällöttävään pelleilyyn, että valmistutetaan jotain Romaniassa, ihan vain siksi ettei siellä NYT vielä valmisteta mitään !
Niin hei; koska kaikki HALUAA ehdottomasti jotakin mikä on Tehty Romaniassa.
On se nin kaunis ja hygieeninen ja laadukas paikka ! Kertakaikkiaan !
Eikä mikään suuri ja tunkkainen kaatopaikka. Täynnä rumia äklötyksiä ja inhottavia vitun liejurottia ja mutantteja ja rumia ja tyhmiä "Rikollisia". Jotka on niiiiin rumia ja tyhmiä, että ovat poikkeavan rumia ja tyhmiä jopa ""Rikollisten"kin omassa "maailmassa" ja seassa.

Pitäkää tunkkinne ! Ja odottakaa, joku ählämi kyllä räjäyttää sen ennenpitkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti