perjantai 15. heinäkuuta 2016

Nettivittupää ja KUOLLUT vittupää

http://www.iltalehti.fi/digi/2016071421907095_du.shtml

Kyttä se keksii keksiä milloin mitäkin VITUN "Rikos" ja "nimikkeitä".
Hei molopää; eikö sinulla MITÄÄN muuta ole olemassaolossasi kuin miettiä minkälaisia RIKKOMUKSIA muut olennot SINUN HALAAMALLESI mielisairaalle Luciferista kotoisinolevalle maailmalle, saattavat tehdä ?!

Vittu hanki elämä ! Tai kuole mieluummin pois.

Nyt pistän tähän samaan rahaan tämänkin kuvankaappauksen....

"Yksi parhaita" ?! ....Vittu sehän oli saatan KYTTÄ !!! FFs !! Se on parhaan ja hyvän VASTANAPA !!!
Ja kattokaa nyt totakin kusipäätä ^^ !!?!?! o_o .......ai miin tsiisus faking khraist minkä näköinen vitun MULKKU !
Vittu se näyttää kiilusilmäiseltä psykopaatilta jo pelkkänä vitun KUVANA !

Se näyttää JUST eikä melkein; kytältä !! Ihan siis just TASAN, synnynäiseltä kytältä. Eli hymyilevältä sortajalta, kiilusilmäiseltä kyykyttäjältä, muiden kitumisen paitsi aiheuttajalta niin naurajalta, ihan Totaalisen Persereiän näköinen, kuten KAIKKI kurjat ja alhaiset Helvetin olennot joita "Poliisi"ksi kutsutaan.

Te KAIKKI kuulutte ITSE linnaan tai hautaan, ja minä uskon teidän TIETÄVÄN tämän kyllä sisimmässänne. Te menitte pilalle jo siellä kivespussissa, saati sitten se sen jälkeinen alamäki, ei teitä mikään mahti maailmankaikkeudessa nostaisi IKINÄ, ihmisen(kään) tasolle.


Minkätyyppisen "Rikosnimikkeen" muuten antaisitte, Kytät, sille että osallistuu Kyttätoimintaan ? Eli alkaa VAINOTA planeetan ihmispopulaatiota ja pyydystää heitä kuin jotain vitun saalista, ja oikeuttelee sitä sitten niin että ...nooo...ne Kansan ilmeisesti valitsemat Itsensä Edustajat, ne kaikkien VIHAAMAT "Poliitikot" anto luvan. Ni !...emmä muutakaan keksi, SE on se OIKEUS tän taustalla....ja hei !? hei ! mitä siinä kyselet ? haluukko vittu putkaan !?!? Vai ? häh ?
Tervetuloa Sivistykseen ja ihailemaan meitä, sen Uljaita Puolustajia ! Jotka itseämme ajattelematta, heittäydymme tasapuolisesti KAIKILLE hankaliksi ! Ja TE maksatte siitä, tai itkette, linnassa, JA maksatte ! Jiiiihaaa, hahahahaaa.

Vittu haistakaa vittu !


*

Tajuatteko muuten (ette tietenkään, kai MINÄ nyt SEN tiedän herran tähden!) että "Laki" on Juutalaisten tai mitä vitun Khasaareita sitten ovatkin, ASE !?!?!?! Meitä KAIKKI MUITA planeetan asukkaita vastaan.
Ja TE, vitun Super Idiootit, olette ottaneet; tääääysin vapaaehtoisesti, osaksenne kiusata ja pelotella ja kidnapata ja vangita ja tappaa, oikeampia kuin te, ihmisiä, SEN takia ja varjolla ja "oikeutuksella" ?!?
Vittu te olette meinaan JULMIA ja ILKEITÄ olentoja ! Vielä ilkeämpiä kuin edes Perus Byrokraatti tai Poliitikko.

Mutta Nyys Fläsh; ainut syy miksei TEITÄ TAPETA, kuten PITÄISI, SAMANTIEN, on se että a) nämä Tavalliset Ihmiset ovat sekä tyhmiä että harhaisia ja myös pysyvässä paniikissa, koska näkevät näkyjä, ja b) paljon paljon teitä kiltimpiä ja lauhkeampia, eikä heistä noin 98%:lla pyöri edes MIELESSÄÄN mikään mitä TE idiootit pitäisitte JULMANA tai vaarallisena tai jotain. Tai ehkä TE pitäisittekin muuten, otampa tuon takaisin.

Menneinä aikoina teidät olisi vain tapettu niille sijoillenne, jos ja kun olisitte uskaltautuneet tulla SANELEMAAN vittu TÄÄÄÄYSIN vento-vieraalle miten elää ja olla ja olla elämättä ja olematta, koska joku vitun "Valtio" sanoo niin !
Oikeasti te vain kerjäätte verta nenästänne, mutta teistä ei ole lähtemään, vitun munattomat paskat, ihan OIKEAAN SOTAAN missä VIHOLLINEN AMPUU TAKAISIN !
SITÄ te pakenette AINA. SE on kytille tyypillistä joka maassa, paitsi ehkä jossain aasiassa. Mutta aasialaiset ei olekaan apinoita tai ihmisiä vaan jotain sammakon, vuohen, orangin, kilpikonnan ja jonkinlaisen apinamaisen hobbitin -sekoituksia.

*

Ja vittuako TE siitä "Laista" kiihotutte ? Saatanan yksinkertaiset idioottimaiset älykääpiöt ?!?!
MINÄ esim, en ole IKINÄ, kirjoittanut YHTÄKÄÄN "Lakia" alle ja SUOSTUNUT olemaan SEN tai "Valtion" kontrollin piirissä. En IKINÄ !!!!
Eikä ole KUKAAN MUUKAAN KOSKAAN !!!!
Te vain OTATTE; kuin eläin ja rikollinen, kaikkien muiden koko vitun ELÄMÄN, kontrolliinne, saatanan läskiperseet, ja luulette sitten että; koska niin VOI ilmeisesti tehdä, niin VOI sitten siis tehdä. Niin PITÄÄ tehdä.

Koskaa lehmän VOI ampua tykillä, se TULEE ampua tykillä. Tämä on se "ajatuskulku" näissä tyypeissä. Ja Vapaamuurareissa ja muissa, "pysykää te muut tyhminä ja alamaisina ja antakaa maailma meille" tyypeissä.

Sanokaa vain kerrankin isällenne "ei!" ja katsokaa miten käy.


Te olette oksettavia. Ja KAIKKI MIKÄ MAAILMASSA ON VIALLA.
Samoin kuin ne muutamat Normaalit Rikolliset, mutta ne olisi he-le-ppo napsia tuosta pois, hengiltä esim, yksi kerrallaan, JOS niillä ei olisi "Lakijärjestelmän" antamaa suojaa ja "asian-ajajaa" yms Juutalaista Legalistista Paskaa.
Eikä ne siinä maailmassa USKALTAISI olla ihan yhtä pulleina. Nekin TIETÄÄ kyllä nähkää sen, että siinä missä jokin vitun "keikka" voi ONNISTUA, se voi myös EPÄonnistua ja sieltä tulla nappi ottaan.


Yksi juttu olisi myös SE, jos te osaisitte käyttäytyä !! Kuten minä. Luonnostaan. Mutta se on mutanteille kovin vaikeaa, koska se on kuten Tuomas Enbuske sanoi siinä homo-blogikirjoituksessaan älykkyydestä; "evoluution vastaista" toimintaa. Siis "käyttäytyä" (siis "hyvin").

*

LAKI - EI OLE - valkoisten juttu. Eikä kenenkään täyspäisen. Se on Juutalaisten, rutikuivien nynnyjen, jotka SILTI haluavat hallita maailmaa, täydellinen ase jolla mitätöidä itseään RÄIKEÄSTI kyvykkäämpien, ainakin väkivallassa, kyky puolustaa itseään ja VAPAUTTAAN, ja ihan vain; elää omaa (!!) elämäänsä.

Minä EN KUNNIOITA YHTÄKÄÄN, yhtä AINOAA Lakia. SE on Satanismia, ja minä VIHAAN Saatanaa ja sen KAIKIA manifestaatioita. Mutta koska teillä on, Arvon Lukijat, tässä vaiheessa jo vähintäänkin umpisolmu ja lukko ja jokin tukos, päässänne, jollei jopa aneurysma, annan olla tältä erää. Olette jo lukeneet tarpeeksi ja nyt on aika PANIKOIDA !!!Nyt on ERITTÄIN HYVÄ AIKA PANIKOIIIDAAAA !!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Apua KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti