perjantai 8. heinäkuuta 2016

Eine Nacht Tiraden

Ajattelin taas vain sitä, että; ajatelkaa miten HIRVEÄ, ihan OIKEASTI "HIRVEÄ", tulee olemaan se hetki kun kaikki jotka on nyt tässä jo ohimenneessä "Monikulttuuri™" kiimassa ja villityksessä ja vitun hölmöilyssä, menneet perkele ja naineet jonkun vitun hevonhelvetin, karvaisen ja huohottavan, törkeän ja "sovinistisen" Turkkilaisen perseenreiän ! tai jumalauta N E E E E K E R I N !!?

HAHaha...ei herran jumala ...perkele ..sentään. Minun käy jo sääliks SITÄ hölmöä.

Täällä minunkin maisemissani on näitä Suomilehmiä joilla on joku vitun Turkkilainen Panomies (jollaisen yhden kappaleen tiedän henk.kohtaisesti) "aviomiehenä" ja lastensa isänä.
Ei... helvetin vittu, että se yököttää !

Luultavasti se vitun skidikin on JO kuin joku vitun Turkkilainen ähläminpaska...kalu. Pälvikalju ja karvainen vitun hölöttävä mölyäjä ja tuleva puukottaja.
Se on YKSI Turkkilaisten "jutuista", puukotus. Kuulitte tuon täällä.

*
Minä tulin tässä ajatelleeksi, paljonkin -olen ajatellut viimeaikoina miltei liikaa, mutten vain ikinä saa niitä tänne asti, enkä edes haluaisi jaella niitä ilmaiseksi ja vailla kiitosta ja ylistystä, täällä! vitun mulkut-, mutta siis tulin ajatelleeksi mm SITÄ, että MIKSI niin suuri osa "meistä" ei näy lainkaan KÄSITTÄVÄN tämän kaiken TODELLISTA OLEMUSTA ja YHDENSUUNTAISUUTTA, siis sen että tänne ja pitkin valkoisten maailmaa lappaa nyt neekeriä ja murjaania, hyökyaallon lailla, ovista ja ikkunoista, on kaiketi SE että se on yksi länsimaisten / valkoisten PIIRRE sinänsä ! Itsessään. Epäuskoisuus.
Eritoten kaikkea maailman todellista PAHUUTTA kohtaan, yms. Olen itsekin sen näet kokenut, minäKIN olen ollut ja oleN monen asian suhteen melko vitun "skeptinen" ja se juontuu lapsuudesta ja sen kokemuksista.
KUN sitä tottuu siihen että kaikki vain valehtelee ja kaikki on täytty sontaa, kun jankutellaan että on olemassa kaikki Joulun Pukista Bätmäniin ja Jumalasta Zoroastriaan ja Hyvään Poliitikkoon yms, sitä kasvaa hyvin hyvin epäileväiseksi.
Ja yksin TÄMÄ piirre RIITTÄÄ nähkää siihen, ettei monet monet, hoi polloi, Hipit YMMÄRRÄ että; TÄSSÄ ASIASSA EI VALEHDELLA, vaan UHKA ON MITÄ TODELLISIN ja SUUNTA MITÄ YHDENSUUNTAISIN !!!


Nähkää tämä näin vitun yksinkertaista ja yksitoikkoista; paikalliset / valkoiset ei LISÄÄNNY, ainakaan L Ä H E L L E K K Ä Ä N ähläm-apinoiden ja nekrujen lukemia, ja elävät eräänlaista piiiiiiiiiiiiitkäääääää lapsuutta, samalla kun vanhemmat ikäluokat tekevät KAIKKENSA kostaakseen oman, entisen, kurjuutensa nykyhetkelle ja torpatakseen KAIKEN todella HYÖDYLLISEN muutoksen ja istuvat paksulla vitun perseellään pitämässä itsellään niitäkin harvoja työpaikkoja mitä vielä on.
Nykynuoret KASVAA, koko vitun lapsuutensa (käsittäkää nyt perkele edes tämä!), KESKELLÄ TÄTÄ KAIKKEA ja PITÄÄ   TÄTÄ!!!   N O R M A A L I N A !!!!
Niiden tajunta on vasta NYT, par-vitun-aikaa, muotoutumassa.....joksikin. Ja tätä rataa; se muotoutuu kieroksi neekerinpaskaksi. Nykynuoret pukeutuvat ja hölisevät ja ilmeilevät ja elehtivät JO, kuin neekerit. Eivätkä HÄPEÄ sitä LAINKAAN.
Kun taas MINUN nuoruudessani sellaisesta olisi luultavasti seurannut jonkinlainen "sakinhivutus" tapaus tai jotakin. Ainakin ihan vitun TOTAALINEN häpäisy ja naurunremakka.

KUN ählämeitä ja neekereitä yms saatanan vitun saastoja ja paskoja on TARPEEKSI, kaikki ON JO ohi.
Minä en tiedä MITEN tuo tulisi teille vitun lantajuntit esittää ja korostaa, jotta käsittäisitte sen, mutta jos vaikka vain TOISTAN sen ?
- SILLOIN. KAIKKI. ON JO ! OHI.

Tämä on FAKTA.
Eli femakoiden ja vasurien ja jutkujen ja muiden elämäntapavalehtelijoiden arkkivihollinen.

Näin KÄY. "Suomi" ei ole enää "Suomi" jos se KOOSTUU joistakin muista kuin Suomalaisista.
Tämä ei ole mitenkään monimutkaista ja eikä mystistä ja vaikeaa tjns. Tämä on simppeliä kuin neekeri tai nuori koira tjns.

Silloin "suomessa" tai minkä vitun PaskalänttiStän nimen tämä niiltä sitten saakin, tuskin puhutaan enää suomea. Eiköhän täällä silloin raikaa tuo niin ihana, kurkusta räkäisesti koristava, Arabia. Ja Somali ja Turkki ja mikä lie paska-apinan tympeä horina.

Eikä täällä päivitellä niinq somee, vaan polvistellaan pitkin jo muutenkin verisiä katuja, ottamassa käyrä miekka niskaansa, koska on jotenkin loukannut allahin apinaa. Luultavasti katsonut taivaalle tai yhtynyt naiseen tai jotain.

Nähkää Vasurit; kuten olen teroittanut, Ählämit yms EIVÄT OLE NÖYRIÄ. Enkä käsitä sitä jos TE ette käsitä TÄTÄ.
Ählämit heittää teidät vitun kurjat kusipäiset rottaeliitin nyrpistelijät, yksinkertaisesti katolta, KUOLEMAAN. Jostain vitun minareetista tai jotain. Ja hyvä niin ! SE ei haittaa minua jos ylimieliset änkyrähipit vasuriskeittarit heitetään katolta alas !
Herran tähden; sehän on HYVÄ. Mutta asian konteksti ja olosuhteet, NE minua sieppaavat !

Mutta kuitenkin, ME jäämme yksinkertaisesti JALKOIHIN. Ihan jo numeroiden takia.
"Suomen" tai JunttiStanin asukasluku on sitä menoa pian jo jotain 400 miljoonaa and counting.

TEIDÄT, suomlantilaiseni, puristetaan väkivalloin SEKÄ kuoliaaksi, ETTÄ ehkä johonkin alistettuun orjan asemaan RESERVAATTIIN. TAI ihan vain silkaksi orjaksi. Ja TE, TYKKÄÄTTE siitä.
SIKSI te ette OIKEASTI edes YRITÄ vastustella; koska olette masokistisia ja nautitte siitä että joudutte alisteiseen ja kurjaan asemaan, koska se on AINOA ASEMA JONKA OLETTE IKINÄ TUNTENEET !
Ja siinä minkä tuntee, tuppaa pysymään.

Kissakaan ei ui vaikka Vasemmistolaisella on asian suhteen todella todella vahvoja tunteita. Ja TODELLA luja ja vakaa USKO !

Kissa vain sähisee vedelle ja karttaa sitä. Kuin Muslimi tervettä järkeä ja vapautta ja yksilölisyyttä yms, ja neekeri töitä ja kaikkea edellämainittua.

Mitään muuta tuon lisäksi tähän yhtälöön ei enää tarvitakaan. SE oli sitten SIINÄ, kuten sanotaan.

Geim Ouvr.


Te saitte nyt sellaisen vitun typerän perkeleen hepulin ja hyppäsitte sellaisen vitun Suuren Maailman (viidakko) Kuumeen sekaan, ettei o vittu tosika. Saatanan Levottomat idiootit.
Haistakaa vittu, saatanan madonaivot.

PERKELE minkä teitte.
Ja se onnistui vain kuten rikolliset ja kiusaajat ja gangsterit yms kelvottomat vitun "linnunlöysät" AINA onnistuu kaikessa alhaisuudessaan; siksi että he käyttävät hyväkseen uhrinsa LIIAN KOHTELIAAKSI JA HUOMIOONOTTAVAKSI JA KUULIAISEKSI JA KILTIKSI muokattua luonnetta. Liian hyvää kasvatusta, kuten siinä yhdessä sitaatissa sanottiin.

Mutta KUN se on haipunut pois, ja KUN se on ohi, ja meidän täytyy vääntäytyä "työhön" teidän tasollenne, kirjaimellisesti KENELLÄKÄÄN EI OLE enää hauskaa.
Ja luulenkin että SE onkin tässä yksi TAVOITE, ja on koko ajan ollut, sillä; muistakaa että vasemmisto koostuu silkasta, rähisevästä, VIHASTA.
Mutta EI älykkäästä vihasta kuten MINÄ, vaan TYPERYKSEN imbesillimäisestä tuohtumuksesta maailmaa kohtaan, jonka väärti HÄN itse EI OLE.

Eli siis lyhyemminsanottuna; jos ei muu auta, niin romahdutetaan koko paska MEIDÄN tasollemme ! jeee ! AHAhahaaaaaaaaaaa.


* * * * *


Suomalaiset ei IKINÄ ole vielä(kään) saaneet kokea OIKEAA VAPAUTTA !!
Vittu NÄÄÄÄÄÄÄÄÄIIIIIIIN saaaaaaaaaaaatanan suunnaton ja suuri alue OLISI käytettävissä, mutta ei ! Se nääs KUULUU VALTIOLLE ! Siinähän lukee se! Hei !?...siinähän lukee niin !! opettele vittu lukeen !!
Potkaise vähän lantakasaa nurin tai turvetta lautakasan nurkalta tai käännä jokin sammalmätäs ylös-alaisin ja näet sen ! SELKEÄN tekstin; Tämä on varattu exklusiivisesti, yksinomaan ja VAIN ja AINOASTAAN Ihmis-Valtion omistukseen, nyt ja aina! T: Jumala.

Nii. Hei ! ...vitun turvejuntti. Et sä voi, vaikka olisit Uts-Joen ainoa asukas, tehdä MITÄÄN. ITSE !! Herran tähden, saatanan kusipäinen mielisairas rikollinen kytänvastainen paskainen hullu !! Tajuaxä ees mitä siitä voi seurata JOS teet jotain vittu itse ?!?! Hä !? Tajuakko !?! Vittu sä voi mitään vinoo tai neliskanttista taloo sinne pystyttää ! Saatana ! Uts-joelle !1 Hei !?1 Haloo !?!?
Siihen on kysyttävä LUPA !! Stadista asti !! Ja tehtävä kaaaaaaiken maailman vitun ratsiat ja tarkastukset ja puudutukset ja Valtion-nuoleskelu rituaalit ja muut alistumis-suoritteet, ennenkuin sellaista voidaan edes AJATELLA, että saisit rakentaa (rakenNUTTAA !) sinne jonkin mökintekeleen tai kalastumajan tai jotain. Tai valita ite lippikses värin yms.

"Maankäyttö" ei ole näet leikin ja naurun, saati sitten LAULUN, asia !
EIKÄ TAKUULLA SINUN !

Vittu käsitäxä ees saatanan aivoton lapamato, puusilmä, että tässä maassa meitä on kohta jo lähemmäs viittä ja PUOLTA milijoonaa, ja tässä on maata vain noin 600-900:lle miljoonalle !?!?
Tajuuxä hei ees ?! Vittu täällä voisi vaikka KAAAAIKKI, jokainen, asua ISOSSA omakotitalossa ja omata IIIISON pihan ja vähän muutakin maata, eikä se edes näkyisi ISS:ltä käsin MITENKÄÄN, ja......ei mut....hetkinen!?!?....hei.......
Venaas.... POISTUKAA ! VÄLITTÖMÄSTI ! Tai teidät pidätetään ! Eikä sitä saa vastustaa !
SiitäKIN joutuu linnaan !
Ei presidentin linnaan !

*

Harmi ette te suomalaiset voi SIETÄÄ eli siis, hahahahaaaaaaaa, Suvaita™ toisianne !! Toisia SUOMALAISIA !

Kieltämättä; maailmalla näyttää olevan miltei ihan oma, taustalla pyörivä, ironian tajunsa.

HAHAHAaa vitun kusipäiset idiootit.


RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelkääääääääääää !!

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelkääääääkin perkele !! HAHAAaaaa.

Sittenhän saatanan happamat puupäät näette !


P.s Kaikkea mitä näette elokuvissa ja mitä Haliwuud käskee tai MANIPULOI, näkemään jotenkin hyvänä ja kannatettavana ja TAVOITELTAVAN asiantilana, ei kannata aina nielaista ihan sellaisenaan.

Yrittäkää joskus ajatella jotakin.
Amerikka EI OLE "Suomi" ja toisin päin.
Te ETTE OLE Anglo-Amerikkalaisia, ja teillä ei mitä suurimmassa määrin ole "uudisraivaajan henkeä" !! Ei sitten yhtään. Ja sitä EI SAA mistään pullosta, ja se EI välttämättä ole edes milläänlailla TOIVOTTAVA tai SUOTAVA piirre.
Uskaltakaa olla Ei-Amerikkalaisia.

Tämä kaikki on HYVIN yksinkertaista.
Tätä saattaakin itse asiassa lukea jopa joku, tämän hyvin käsittävä, hevonen !
Tervehdys sinulle iiiiiiiiiiiihahahahaaaa, hevonen !
Nappaa omena minun piikkiini.Kiitos.

Fak yu ool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti