sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ajatus Amerikasta & NATOsta yms

Olen juuri NYT, sopivassa tunnetilassa (tärisevän / räjähtävän, VIHAN kourissa, tapeltuani Anglo-Saksi IDIOOTTIEN kanssa täällä netissä) julkaistakseni tällaisenkin ajatuksen joka on pyörinyt tässä viimeaikoina päässäni. Kaiken tämän NATO-keskustelun ja "apua nysse tulee !! Ryssä !" panikoinnin lomassa.

Minä alan olla jo sitä mieltä, että jos MITÄÄN, tulee Meidän liittoutua itse asiassa juurikin nimenomaan vittu RYSSÄN kanssa !!HAHHAAAA, ja Anglo-Sfääriä VASTAAN !!

Eikö olisi I H A N A A A A nananananannaa, potkia Angloja niinsanotusti perseelle ?!?!???!

Lopettaa se niiden vitun Maailmanvalta ja pyrkimys siihen, joka tapauksessa ?!?!

Muistakaa junttini aina lopunkaiken SE, mistä te olette (ainakin enemmän / enimmäkseen) kotoisin ja ken on teille TUTUMPI ja LÄHEISEMPI, kaikkineen päivineen. Virheineen, rupineen, syylineen.

Minä alan vittu kyrpiintyä näihin Anglo-Kommareihin niin TOTAALISESTI että hyökkään kohta henk.vitun.kohtaisesti sinne vitun Marxisti-Vapaamuurari Sirkukseen nimeltä "Amerikka" !

Ty.


P.s Monikultturismi™ - Neekeritkin on ihmisii(nyt)™ - Me Kaikki Olemme Vain Amerikkalaisia™ - Marxismi yms, on kaikki kotoisin; U.S.A:sta !

P.s Muistakaa ja YMMÄRTÄKÄÄ, MYÖS, että kyllä; Amerikkalaiset ON, ihan tasan OIKEASTI, kuten kytätkin, ihan TOTAALISIA idiootteja ja imbesillejä ja sikäli myös hengenvaarallisia. Näin ei vain SANOTA, vaan kuten suurin osa muistakin asioista; NÄMÄ SANOTAAN SYYSTÄ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti