maanantai 25. heinäkuuta 2016

Tohtori Pili osa.2

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001226012.html


Täytyi vielä kirjautua takaisin ihan vain tämän takia.

Ei jukolauta, vittu; miten tyhmiä te voitte suomalaiset oikein olla ?! Oikeasti .....KUINKA saatanan mielisairasta ja idioottimaisen typerää kyrpälaumaa te oikein VOITTE olla ?!?!

Vittu KATSOKAA näitä imbesillejä, näitä kirkuvia vitun vittupäitä tuossakin kommenttiketjussa ?!....eheheiiii jukolauta perkele vittu saatana...ei hevon helvetti..
PUOLUSTAVAT saatana tuota mielisairasta älykääpiötä Perkelettä ! Tuota vitun kuvottavaa RIKOLLISTA superniljaketta kiusaajaa, öykkäriä, kaksimetristä pälvikaljua psykopaattia paskakasaa. Tuota manipuloivaa vitun lipevää ja inhottavaa hirviötä !

Te idiootit puolustaisitte luultavasti Staaliniakin, ja Mansonia ja Joosef VITUN Fritsiä. Jonka sukunimeä en vain kirjoita oikein. Tiedän kyllä miten se kirjoittaa, mutten vain jaksa enkä halua.
Mädätköön helvetissä.

Kuten tuokin vitun hyytävä hyypiö.

Mutta TE !??!?..mitä ..ei........mitä vittua ?!

Vittu te olette muuten TYHMÄ Kansa !! Ei voi kyllä jumalauta muuta sanoa. Saatanan jurriset "katajaiset" kusipäät Kommunisti-Kollektivisti ilkiöt ja kireät vittupäät idiootit !
Ei Perkele.


Ei vittu IHME että teitä viedään kuin litran mittaa ja pässiä narussa ! Te ette tunnistaisi edes vettä, lilluessanne siinä.

Ei ihme, että Helsinkisyndrooma on juurikin HELSINKI syndrooma. Vaikka sitä nykyään kutsutaan "Tukholma" syndroomaksi, koska kukaan ei ilmeisesti vieläkään, vitun flegmaattiset älykääpiöt, tiedä mikä / missä "Suomi" ja sikäli helsinki, on !
Vaikka tämä asia mainittiin jo muinaisessa "Die Hard" toimintaleffassa. Muuuutta eihän sitä nyt, eihän sitä ...mihinkään muuuuttaan aleta nääs..
Mikäs siinä nääs, antaa tyhmien Uskoa ...nii.... nääs siihen mihin ne uskoo ja näi !
Miksi pilata faktoilla ja tarkalla, korrektilla(!), tiedolla niiden tyhmä ja pehmeä (pää)   maailma.Hei ! Suomalaiset Luupäät ! hei !?
- Tiedättekö miksi te ette ole osa sitä kaikkea Suuren Maailman, Oikeasti Sivistynyttä menoa ja miksei teitä huolita Haliwuudiinkaan !? Hei !? Tiäkkö !?...
AHahhaaaaa...se johtuu siitä että; te olette ihan VITUN VASTENMIELISIÄ ja inhottavia olentoja ! Kuten Muslimit Ryssät ja Nekrut.
Se on niin yksinkertaista. Te olete vain lajitelma / kasa, inhottavaa, vastenmielistä, kusipäistä ja ehdottoman HÄIRIINTYNYTTÄ, ilkeää pikku paskaa.
Joka YLPEILEE kuten muslimit ja neekerit ja muut PRIMITIIVIRODUT, sillä että ON, todellakin, ihan tasan, de facto: häiriintynyt.

Sellast se on, tyhmyys.
Järkkyä !

Aivan vitun järkkyä.


Tosin ainakin YKSI piirre teillä on yhteistä Oikeiden (keskinkertaisten ja sen alle jäävien) Valkoisten kanssa; te olette molemmat aivan VITUN vaikeita, kiukkuisia, katkeria, kostonhimoisia ja raivoisia, pikkusieluisia ja takakireitä, tympeitä ja vähä-älyisiä, juntteja ja paskiaisia, kiusaajia ja vetelyksiä happamia muuleja, inhottavalla asenteella.
Siinä te olette pähkinänkuoressa.

Mutta ilman OIKEITA VALKOISIA, ei teillä vitun vulvat, olisi edes paskapaperia, sen enempää kuin neekereilläkään. Joilla ei olisi edes niitä vitun puukarahkoitaan, niitä saatanan keppejä millä hakkaavat toinen toistaan, niihin tyhmiin ja tyhjiin, umpiluisiin ja kuvottavan rumiin ja vastenmielisiin vitun neekerinkalloihinsa ja apinanpäihinsä.
Kuten suomalaiset kännissä.

Neekerit ei keksineet ITSE edes jukolauta vittu NIITÄ KEPPEJÄ !!
Sekin piti valkoisten opettaa niille ! Aiemmin ne luultavasti huitoi toisiaan vain pitkin kumisin käsivarsin ja kullein.

Mitä ne tekee edelleenkin, jätettynä "oman onnensa nojaan" milloin missäkin suurkaupungissa. Ja oman onnensa nojaan ne tottakai tulisikin jättää, mutta sitten niiden "ystäville" täällä "valkoisten sfäärissä", kävisi hullusti kun joutuisivat toisten valkoisten taholta VASTUUSEEN teoistaan, eli neekerten käyttämisestä "Poliittisena" jenginään ja aseenaan jolla muokata  ei-neekereitä maita, samanlaisiksi trias-kautisiksi paskahelveteiksi millaisia KAIKKI neekerten "maat" on.

Herlinkin lähtisi kuin leppäkeihäs "kölin ali" ja se TIETÄÄ SEN !
Muistakaa lantapäät SE !


Mutta: hävetkää !!

Vitun idiootit. Vittu te olette SOKEITA saatana ! Ei voi muuta sanoa.
Minä alan jo uskoa että te luultavasti OLETTE, ihan tasan tosissaan ja de facto; jokin biologinen ASE minunlaisian ihan OIKEITA "ihmisiä" vastaan !
Mikään muu ei oikein selitä tätä kaikkea niin kuin se.

-

Yrittäkää nyt PERKELE joskus käsittää ja nähdä jotakin vitun tahmeaälyiset samojedi-villi-iljetykset ! Vitun tunkkaiset perkeleen Finuiitti-ESKIMOT !! Saatanan läskit läskipäät paskakasat ja holhokit. HELVETTI !!


Te olette tyhmiä kuin Dodo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti