tiistai 26. heinäkuuta 2016

Riion Katastroofialaiset™HAhaaaa.

Tässä on vasta muutama / pari, näiti UUSIMPIA juttuja tuolta vitun O-katastrofialaisista.

Vittu; voisiko tuota enää edes keksiä !?!?! Saatana.

Nyt jumalauta Siat Ryästi ! Joka toki on osa Kytän TYÖTÄ ylipäätään !! Mutta tuo tekoTAPA ja sen hävyttömyys, on se mikä erottaa sen Normaalista Poliisitoiminnasta.
Ja se että jopa "Lehdistö" uskaltaa KUTSUA sitä RYÖSTÖKSI, eikä Virkakielisellä nimellään, eli "takavarikoksi" tai "sakoksi" tai "korvauksiksi" tai "Lain MÄÄRÄÄMÄKSI sanktioksi" tai joksikin muuksi vastaavaksi.
R Y Ö S T Ö, on se mistä on kyse.

Kiitti.


http://www.iltalehti.fi/rion-olympialaiset-2016/2016072421954506_ro.shtml
Australian olympiakomitean mukaan Rion olympialaisten urheilijoiden majoitustilat ovat tällä hetkellä asumiskelvottomat.


Paikka on niin ankea loukko, että jopa RYSSÄT on sanoneet sille EI !!
Siis ottakaa hetki, käsittääksenne tuon magnituudi !! Ryssät ei kelpuuttaneet !! Jumalauta R Y S S Ä T  !!

Tajuatko lain ? Jukolauta ne ASUU maailman suurimalla kaatopaikalla, ja NE, ei kelpuuta !!
Ne tunkiorotat jättää kai väliin ?..........
Ei Tsiisus Vittu MIKÄ surman loukku ja totaalinen pserläpi loukko tuo on ! Koko vitun Brasilia.
Kuten "Brassit" itsekin sanovat, ihan ensimmäisnä, mm Live Leakissa aina. Ne on jo kauan siellä sanoneet että "älkää helvetissä tulko tänne!!" ja että "teidät todennäköisesti tapetaan täällä!" ja "tämä paikka on totaalinen persläpi!" yms.

Mutta en tiä.......ehkä se ei ENÄÄ eroa Euroopasta niin paljoa ? Ainakin vähemmän murjaaneja ja nekruja ! Ja viileämpi ilma.
Joskin VESI on ehkä vähän lämmintä ja sameaa ja huumeista ja ....töhnäistä.


Mutta TOTTAKAI sinne oikein OHJATAAN ihmisiä, näiden saatanan superläskipäden vitun paskan-nuolijoiden toimesta. Näiden "Eu:n isien ja äitien" ja muiden seonneiden kommaripaskojen, joiden vitun uskomattomasta uppiniskaisesta härkäpäisyydestä ja jäykkäniskaisuudesta on JO saanut maksaa aika VITUN MONI H E N G E L L Ä Ä N ja millä vittu lie muulla, mutta ei näemmä vielä TARPEEKSI moni !
Ja kaikki tuotteetkin täytyy tehdä jossain VITUN Romaniassa, mihin ulosterottakaan ei VAPAAEHTOISESTI menisi. Mutta kun "niin TÄÄÄYTYY nääs tehä! ymmärräksä!?" niin, niin tääääytyy vaan nääs tehä !
Ymmärräksä ?

Niin täääytyy tehä, koska.... niin tääääytyyy tehä. Koska sedän päätä kiristää (luultavasti jokin diagnosoimaton tauti) ja munuaiskivetkin ärsyttää, ja koska Kommunismin Suuren Aatteen Isät on niin ennustaneet ja sanoneet. Ja koska ei sitä nyt voi myöntää olleensa KOKO ELÄMÄNSÄ VÄÄRÄSSÄ ja totaalinen täys, IDIOOTTI !
Siinä menisi jo KOKO PERSOONALLISUUS perkele !


Täytyy vain.... väen väkisin, kiivetä perse edellä VUORELLE, ja ajaa käärme sinne pysyyn jotta sitten....... mmm... sitten jotain on, ja tulee ja tapahtuu ! Ehkä kuule Jeesus nousee taas jostain haudastaan tai jotain, ja kävelee tossa kadulla vastaan ! Ja sanoo "Kiitti Jykä, kiitti Junkkeri, Merkel...mai beibi!" jotain tällaista.


Täytyy vaan nääs Uskoa !! Kunhan se EI OLE esim Kristinusko tai jokin...junou... Uskonto  äs satsh ! Vaan nimenomaan Humaani-Teknokraattinen-illuminaattinen-Kommunismi-Vapaamuurarius-Monikultturismi-Maahamuuttomyönteisyys-paskapäisyys™. Eikö tuo se ihan Virallinen Termi ollut ?


*

Ja mitä on jonkun vitun hoi polloin myyrän HENKIKÄÄN, verrattuna siihen että jokin Hollanden kaltainen pölvästi...siis neroa tarkoitin, saisi häkellyttävän 11,000 dollarin !!!! tukkansa kanssa huojua aina joka saatanan ISLAMILAISEN TERRO-ISKUN jälkeen vähän telkassa, puhujapöntössä ja valittaa surkeana kuin uitettu rotta ja ynistä jotain tasa-arvosta ja kaljuudesta ja ystävyydestä ?!
Tai no ehkei kaljuudesta, se saattoi olla omiani, myönnettäköönkin.
Vetäkää ny perkeleen hölmöt, paitsi PÄÄ PERSEESTÄNNE !!! niin töpseli seinästä tältä huohottavan hullulta vitun itsemurha-fiasko-hankkeelta "Olympialaiset vittu Vetelä-Amerikan perkeleen vitun VIIIIIIDAKOSSA !!! ja tappoimbesillien ja lietteen ja käärmeiden seassa" !!

(Jaa niin, ja P.s: nuokin ^^ Höynät on jo yrittäneet iskea sinnekin !! Ja kehottaneet toisiaan niin tekemään.)

Pull the goddamn fucking plug ppl !!

STOP the Olympics !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti