perjantai 15. heinäkuuta 2016

Nizzan Isku päivitys. 3http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016071521910337_ul.shtml

"Päätimme, että lähdemme Nizzasta huomenna, Samppa kertoo."

Tuo ^^ ja tuo kuva tuhoutuneesta ateriasta, joka nyt siis on lattialla / maassa, ja haarukat yms myös, kertoo kaiken tästä ajasta.

Valkoiset / Länsimaalaiset ihmiset yrittää vain elää, tai jatkaa elämäänsä jne. Ja siinä seassa nyt vähän räjähtelee ählämit siellä täällä ja ehkä ajaa rekallakin toki päälle, mutta hei!? mitä pienistä !
Tärkeintä on, että EUCCCPN: superkomentelijat / kommarit, ei menetä "Unelmaansa™" ja ehkä lärväänsä. Ikäänkuin sitä olisi heillä alun alkaenkaan.

Vittu tää on muuten kohta SOTA ! Sanokaa mun sanoneen.
En tiedä YRITETÄÄNKÖ tässä oikein kohkata sitä käyntiin, mutta ...periaatteessa kolmas maailmansota on täyttä totta, tässä ja nyt. Mutta ihmiset ei vain NÄE sitä niin. Se nähdään taas sitten jälkeenpäin. Paitsi minä, joka näen sen jo nyt, par´aikaa.
Se on tässä.


Länkkärit; teidän elämänne ON JO OHI. "Kiitos" monikultturismin™ ja muslimien ja neekerten ja sen VITUN, huohottavan, vesikauhuisen, megatyperän ja hyperprimitiivisen, superniljakkeisen ja "Rikollisen" demoni"uskonnon" eli Kuoleman ja Tappamisen Kultti "islamin".
Hyvin yksinkertaista.P.s Nykyään "Frantic" leffa olisi melko toisenlainen, vaikka siinäkin oli jo silloin ählämit päävihollisina, iroonista (kai) kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti