maanantai 11. heinäkuuta 2016

"Mustan Barbaarin" puolustuspuhe

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071021882940_uu.shtml

Olin jo ajattelemassa, kun näin tämän jutun että taas tuo neekeri! mitä n.... o_o ?

Sitten olin ninq et "mitä vittua SIAT ?!?"

Alatteko te nyt jo nähdä? hei ? jotain ?!

Siinä teille siat pähkinänkuoressa, mutta vielä hyvin sivistyneen mukavasti.

Mitä siis hevon vittua siat ? Käsirautoihin ? Mikä tämä on, joku keskiaikainen Amerikka ? ko?
W T F.

Ja tässä tuli nyt ennakkotapaus, ainakin minun tietooni, tuosta mitä olenkin epäillyt, eli ennakkoon tiennyt (taas), että suomessa Siat kävelee surutta ja ilman MITÄÄN mietintää tai mitään, yli ihmisten ja neekerten oikeudesta kuvata julkisilla paikoilla. Ja mikä pahinta, tosin Sian "ammattiin" KUULUVAA(!), he varastavat. Filmimateriaalin.
Niin EI SAA TEHDÄ. Ja te tiedätte saatanan kierot kusimulkut tämän kyllä.
Te palatte Helvetissä, ja te tiedätte SENKIN kyllä. Minä tiedän ainakin.

Suomessakin joudutaan ennenpitkää ampumaan sikoja kuten Amerikassa. Se on SOTA mitä ne hullut haluaa, ja SODAN he minun puolestani sietävät saada. Mutta ongelma olette TE ! Tavalliset Vitun Pulliaiset, typerät kusipäät. Jotka PUOLLATTE omia sortajianne, koska olette tyhmiä kuin läjä paskaa.

Mutta muistakaa minut, KUN sika tulee sotkemaan SINUN elämäsi ja käy SINUN päällesi. Siinä ei nimittäin auta MIKÄÄN eikä sekään. Vaan sinun tulisi niiden huohottavien paskahousuisten mielisairaiden hullujen mielestä olla siitä jopa kiitollinen ja otettu, että he viitsivät uhrata kallisarvoista aikaansa sinunlaiseen paskalänttiin.

Minä ilmeisesti, toisinsanoen, halveksun suuresti ihmisiä jotka pyrkivät "tasapainotilaan" ja ns "Status Quoon". MINÄ en pyri siihen, minä pyrin ihan OIKEAAN ja IKUISEEN rauhaan ja levollisuuteen, mitä EI repivästä simpanssikatraasta ja marakattilaumasta löydy.

Teidän ongelmanne on että te ette osaa ajatella, ja sitten LUOTTAA siihen mitä hoksaatte, ja se että te PELKÄÄTTE liikaa asioiden seurauksia silloin kun niitä EI OLE syytä pelätä, mutta ette silloin kun esim täytätte maan Muslimeilla. (Koska ette uskalla tai kehtaa sanoa ei.)

HÄVETKÄÄ siat !! HÄVETKÄÄ HÄVETKÄÄ HÄVETKÄÄ !!
Saatanan lapset.

Helvetin hyödyttömät pulleat ylimieliset sekopäiset paskat.
Eläisimmepä vielä kivikaudella niin teidät voisi ensinnäkin ihan muina miehinä vain tappaa, ilman minkäänlaisen Juutalaisen Lain, rotta asianajajan, pelkoa, JA te näkisitte itsekkin ettei teistä ole mihinkään ....mihinkään.
VAIN muiden ahdisteluun ja häirintään ja kiusaamiseen ja tappamiseen ja kidnappailuun ja uhkailuun ja kiristämiseen ja pelotteluun yms, eli ihan Perus Rikollista toimintaa. SITÄ on Kyttätoiminta, ja SITÄ nämä VITUN Tavalliset Muulit KANNATTAA.
Koska he eivät NÄE mitään, eivätkä käsitä tai uskalla luottaa siihen TOTUUDEN ääneen, koska ........no koska; kuka helvetti SITÄ olisi kastellut ? Ja vahvistanut ? Ja heille OPETTANUT ?!
Alistuminen vieraan tahon alamaiseksi, on se mitä heille on opetettu, ja oppi on painunut SYVÄSTI perille.
Ne luulee, kuten Pohjois-Korealaiset ja muut vinopäät, että "näin asioiden vain kuuluu olla, tälläst tää on!"
Kuten ne typerät Amerikkalaiset LUULEE olevansa kovinkin Kuumaa Paskaa.


Ihmiset LUULEE, AINA, paljon kaikenlaista.
Kytät on hyödyllisii, ja tarpeellisii ja ystävii !! jou män !
Taivas lankeaa niskaan jos on homo !
Sadetta tulee kun suorittaa oikeanlaiset tanssipyörähdykset.
Noitia on syytä sekä varoa, että polttaa ! Tai hukuttaa.
Maa on litteä ja kilpikonnan selässä.
Kaikki maailmassa puhuvat Japania ja syövät sivistyneesti puikoilla ! (Japsit ennenkuin Länkkärit paukki paikalle.)
Amerikka on Kristinuskolle rakennettu ! Ja VAPAIDEN maa ! *thahahahaaa* Ja Oikeutetusti Maailman Ykkönen !
Ihminen muuttaa planeetan ilmastoa ! se paska ! se nääks lämmittää sitä ! jotenkin...vitun mulkku !
Jos ei syö öylättiä, luultavasti pedofiilin kädestä, joutuu kai Heeeellllvettiin !

Ynnä muuta tällaista.
Ja teillä kestää aivan HELVETIN KAUAN parantua näistä typeristä idioottiharhoistanne, jos paranette koskaan, ikinä.Hei hölmöt, idiootit, kusipäät ja apinat !
- mitä jos; lakkaisitte "ajattelemasta" lihaksillanne ja kyrvillänne ja rahoillanne, ja alkaisitte KUUNNELLA meitä Oikeita Profeettoja, ja ihan OIKEASTI älykkäitä / viisaita, "näkijöitä", joita sekaanne syntyy tietyin väliajoin, ja ihan suotta, lisättäköön.
Tähän asti olette lähinnä tappaneet meidät tai uhanneet tappaa tai murhanneet tai uhanneet murhata, tai sensuroineet ja vanginneet / lapsuudessa jo kiusanneet mielipuoleksi yms jne.
LUULETTEKO kaiken TUON, näyttävän HYVÄLTÄ, Luojan silmissä sitten kun "sydäntäsi punnitaan, totuuden sulkaa vasten" ?!?!
Vitun paholainen mulkku paska.

Haista saatanan supersyntinen apinanpaska, vittu !Sinulle on annettu totisesti; tilaisuus munata ja tuomita itsesi ! Ja by god! sinä olet ottanut sen oikein asiaksesi ! Menettää kaiken ja PAKOTTAA MUUT MENETTÄMÄÄN niinikään.


Kiitti !


Kiitti hei ! Panikoiva vitun paholainen ääliö, kiitti.
Ilman kyttiä olisi Kaaos !
Kaikkihan sen tietää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti