perjantai 8. heinäkuuta 2016

Junkkeri ja Muukalaiset

http://mvlehti.net/2016/07/06/juncker-sekosi-lopullisesti-horisee-avaruusolioista-video/

Hei...W A U.


Nyt napsahti ! Lopullisesti.

Ei tätä voisi edes keksiä.

EUCCCP:n Super-KomentoKommari "Junkker" on siis ihan tasan OIKEASTI ja Virallisesti sölköttänyt, luullakseni kännissä tjn, Eu:n Parlamentissa tai missä lie super korkea-arvoisten supervapaamuurarien kokoontumisajoissa, Avaruusolennoista ja sanonut "neuvotelleensa näiden kanssa ....mm Euroopan ja brexitin tilanteesta.."

Ai Miin....FAK NOU!
Mutta mikä PARASTA, ai jumalauta(!!), katsokaa itse Herra Käteistä siinä takana ! AHAHAH AHAHahaha THAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, siinä on luihun lärvä, joka on juuri tajunnut tehneensä viime vuosisadan "töitään" ihan aidosti höyrähtäneelle vanhalle (ja vanhalle viinalle tuoksuvalle) Kommari-Marxisti-Avohoitopotilaalle ! HAHAHaa.
Jykähän toki YRITTÄÄ näyttää "ihan khuulilta" ja näi, siltä kuin sen sisäinen vitun "maailma" ja Vakaumus ei juuri siinä, par´aikaa, musertuisi romuksi, ja NOLOSTI !!

NOLOSTI ai sed !

Mutta vaikka siellä kuinka pälyilisi "ihan khuulina ja näi" näkyy hänen kiiltävältä supervalehtelijan lärvältään aito kauhistus ja yllätys ja pöllämystyneisyys ja myötähäpeä ja ällistys, ja käsitys siitä "...vittu! nyt lähti..."

Sinne meni !
EU ja Käteinen ja junkkeri yms.

Nyt saadaan jo miltei nauraa !


(Vaikka iroonista kyllä, minähän olen sanonut että nämä "avaruusolennot" ON todellisia, vaikkette te sitä USKO, mutta minä en usko SITÄ, että JUNKKER olisi niiden kanssa jotenkin "hyvää pataa". Ne luultavemmin vain nesteyttäisi tuon idiootin joksikin vitun mönjäksi jonka sitten "syövät" - imeyttämällä sen, sen niljakkeisen ja kiiltävän vitun nahkansa / ihonsa läpi. Kuten tekevät sieppaamilleen lehmille tai niiden osille.)


Mutta täytyy kyllä ihan Tykätä tästä!


Kapteeni tykkäsi tästä.

P.s   TUO   TYYPPI   ON   "EU:n"   JOHTAJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti