maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mätt Deimonin Viisas Kannanotto

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016071521913592_vi.shtml

Kattokaa ny tuotakin vitun "suomalaista" idioottia !
Vittu jätkä valittelee FIKTIIVISESTÄ Zeims saatanan-vitun Bond hahmosta, jolla ei ole siis MITÄÄN eikä sitäkään vitun väliä.

Mutta EI TUOMITSE MUSLIMEITA jotka ihan tasan vittu TOD! "vihaa naisia ja ei välitä vittuakaan ja TAPPAA IHMISIÄ!!" vitun Haliwuudin MATO !Vittu uuuh, joku filmeissä seikkaileva muinainen ja puiseva Salainen Angetti jua kaljaa ja ei ole ultrakiltti naisille, niinkuin kuuluu olla, vaan sanoo joskus jotain vastaan ja näin, ja tappaa iha hävyttömät röykkiöt jengii ja tällee !


Mutta entäs muslimit ? mitä mieltä olet heistä ?

Nooo ne on ihan Rauhallisia suurin osa, ja Levollisia ja Ylimalkaisen Hyödyllisiä Ihmiskunnalle, nehän vaan ...elää todeksi sitä Rahallista Rauhanuskontoaan ja on kuin Muutkin Ihmiset, ei niistä mitään... ja näi...

Nii..in....nii in...no joo no, tai ei oikeestaan...

Rasisti !! Mä soitan ehkä kytät ! Ja pyydän mun Haliwuudkavereita, jotka on siis Mustia !! mind you, tekeen jonkun hyvän, kivan, ihanan, biisin siitä kuinka meijän KAAAIIKKIEN tulis vaan olla ystäviä ja kavereita keskenämme ja käyskennellä kukkaisella kedolla keskenämme ja hivellä pippeleitämme kukilla ja kukkia pippelei...tai no, mutta.... mä lähen ny. Häpeä Ääriajattelija Oikeistolainen Asehullu Rasisti™ Ihmisperse Suohirviä Juntti Paskaläjä Kiihkoilija !
VITTU KIIIIHKOA ??!..... ttu MÄ SULLE KIIIIIIIIHKON NÄYTÄN !! HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!


Hei !?...hei...Matt! Hei !! laske s...LASKE SE TUOLI ALAS NYT !?...hei !....pls.....kiitos ?!...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti