sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Junkkeri Keulii

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072421953524_uu.shtml


Wouwouwouwouwou ! Iisi theer !


Junger periaatteessa siis sanoo, sanomatta, että "minä olen teitä älykkäämpi ja parempi, mutta! myös avarakatseisempi". Sitä se SANOO. Sanomatta sitä.
Mutta SITÄ se ajaa takaa.

Tokihan SE on totta, että ihmisistä suuuuuuri suuuri osa on täys idiootteja, mutta mitä on taas tämä jankutus jostain VITUN "Rasismista™" ?!?!

MITÄ se ON !??! Herran tähden sentään ! Jos sitä kaikkialla kerran ON, niin MITÄ - se on ?Onko se; ihminen, yleensä valkoinen, joka ei tykkää neekereistä ?!


Joka jo tarkoittaa, vitun valehtelevat mulkut, että ihmiset ja neekerit ON olemassa ja eri lajeja !

Mutta se otetaan esiin vain kun siitä on jotain hetkellistä hyötyä, kuten kaikki mitä "poliittisesti aktiiviset" mulkvistit esiin nostaa. Yleensä se on lähinnä oma typerä lärvä ja ura ja mitättömät "saavutukset" kuten Timo Soinin "eniten kakunpaloja syötynä tunnissa" tai jotain.

SE mitä tässä Junkkerin avautumisessa nyt on OIKEASTI tekeillä ja sanottu, on vain hänen turhautumisensa ilmaus siitä, että HÄNEN lampaansa on nyt jonkun MUUN kontrollissa tai jopa päästetty valtoimenaan laitumelle hortoilemaan, ns Vapauteen. Niille on siis annettu lähtölupa navetasta, josta muutama rohkeimmista on jo työntänyt vähän nokkaansa ulos ja haistellut vapauden outoa ilmaa.
TÄMÄ ei sovi Junkkerille, sillä HÄN, halusi hallita.

Se on se sama kaava kuin näillä tyypeillä AINA on.

*

Sellainen "ripostee" tästä tulee heti mieleen Junkkerille että; eikö SE olisi "avarakatseista" jos mikä, että neekerit lähetettäisiin takaisin sinne Afrikkaan, ja juutalaiset ehkä paistettaisiin uunissa ?!
Eikö SE muka vaadi aikamoista "tajunnanhorisonttia" ?! Ja vähän pippeliäkin toki.

*

Eikö Junger voisi vain olla Suomen Kuningas ? Se olis siinä sitten.

*

Ja mitä TYHMÄÄ oli Turkin VKY:ssä ja Breksitissä ?!!

Molemmat tähtäsi ihan-tasan-oikeaan ja älykkääseen maaliin; olojen ihan OIKEAAN parantamiseen, EI Vasemmiston VALLAN laajentamiseen ja heidän TotaaliKontrollinsa pullistamiseen Globaaliksi, kuten siinä on AINA heidän kyseessäollessaan on pyrkimyksenä. Mutta sen vastakohtaan.


*


Vaikuttaa totisesti miltei siltä, että nämä kunkin Maan "Vaikuttajat" olisi kuin olisikin keitetty samassa täsmällisessä liemessä, ohjeistettu jossakin samassa, salaisessa, paikassa. Ehkä siellä vitun Bilderberg-homoilussa tai jotain.
Niin TotaaliYhteneväistä tämä näiden aivottomien Zombien sölköttämä "visio" ja litania ON, että sen ON TULTAVA! yhdestä ja samasta lähteestä.
Johon minulla olisi ainakin yksi teoriakin, mutta se vaikuttaisi liian Fantasiamaiselta   Hoi Polloille.


*

Summa Summarum; se mistä tässä ON kyse, on se että Junger on kuten muutkin vasurit ja vittupäät ja "vaikuttajat", suuttunut ja tuohtunut siitä ettei Kansan Suuri Enemmistö, halua kuunnella heidän diktatoorisia ohjeitaan siitä kuinka elää ja olla olemassa. SE on porun aihe.
Ja se jatkuu niin kauan kuin näissä tyypeissä henki pihisee / Amerikan tyylistä Vallankumousta ei tehdä täälläkin, ja päästetä näitä "Poliitikoiksi" kutsuttuja vitun super-ylimielisiä, Superloisia joko tuskistaan ihan suoraan tai ainakin ammatillisista vaivoistaan.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti