lauantai 9. heinäkuuta 2016

Katsoin Toisenkin Futismatsin...

Se oli tuo Ranska - Saksa.

Siinä, nin, Saksa DOMINOI koko ensimmäisen ...mmm...ainakin erän verran, mutta sitten sammakonsyöjät sai ihan silkan "räkämaalin", säkällä, vaparista / rankkarista, ja siihen kaatui jostain syystä Sakut.

Mutta ällistyttävintä ja oksettavinta ja rienaavinta ja ehdoitta, naurettavinta, oli se että koko vitun RANSKAN joukkueessa taisi olla tasan YKSI valkoinen pelaaja !!
Vittu; ne oli KAIKKI neekereitä !!

Eli se EI OLLUT Ranska vaan pikemminkin Kamerun tai jokin muu vastaava Afrikan maa. EI siis, toistan, Ranska.

Mutta huvittavuutta vain lisäten, oli se ainut vitun Fransmanni / Valkoinen, se ainut hyödyllinen, ja ainoana teki ne kaikki maalit. Ja taisi olla sukunimeltään SAKSALAINEN !!
AHAHaaa...vittu mikä ihmeen sirkus, mikä kummeksuttava Moderni Matsi.P.s siinäkin meitä yritettiin totuttaa ajatukseen tai "agendaan" ja pyrkimykseen, Neljänteen Valtakuntaan, että; kaikki valkeat maat on nyt kaikkien maita, ja neekerit on nyt Ranskalaisia. Ei ole siis Ranskaa vaan laajennettu Kamerun.

Mutta tosiasia on edelleen, läskipää hipit, että Ranska on Ranska vaikka voissa paistas. EI ne neekerit siellä kentällä.

On pieni ihme, ettei ketään kentällä raiskattu tai ettei joku niistä neekereistä lähtenyt kesken matsin kirmaamaan se pallo kainalossaan ulos stadionilta, kiljuen "wöööldstaa" tai sitä mitä ählämit pamahtaessaan huutaa, jota en suostu kirjoittamaan. On myös mainittava, että kyllä, kyllä, neekerit pysyivät kuin pysyivätkin vaatteiden SISÄpuolella koko matsin, tai ainakin suurimman osan sitä, ajan.

Järkyttäväksi ja typerällä tavalla oudoksi, on kaikki tämä mennyt.
Vittu teiltä lähti lanka käsistä piipl.

Ken tietää, ehkä Saksa voi seuraaviin kisoihin koota itselleen joukkueen joka koostuu täysin Kiinalaisista tai Eskimoista ? Paitsi ehkä molari, joka on tottavitun-kai joko neekeri tai musli-somppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti