torstai 21. heinäkuuta 2016

Kalju Rokoterotta / Rokote PaskaUskomaton läskipää !

Ei jumalauta voi olla totta. Vittu äijä kehtaa ihan pokkana kiristää lapsiperheitä lapsilisän mitätöinnillä, jolleivät ota lapseensa tuota vitun, saatanan, perkeleen hevonhelvetin vitun myrkkyä !!

Vittu MIKÄ totaalinen PASKA !!!!

Tekisi mieli, ja näin pitäisikin tehdä, iskeä tuota tuohon typerään kaljuunsa, jollain vitun elohopeapiikillä ja sitoa se muutamaan hevoseen ja repiä koko äijä riekaleiksi.

Uskomattoman härski äijä, mutta onhan se "KansanEdustaja" eli "poliitikko" eli muiden kontrolloinnista ja kiusaamisesta ja estelystä kiinnostunut häiriintynyt psykopaatti. Kuten ne kaikki on. Ja kytät ja lainluojat yms paskapussit.

Hei ! HUOMANNETTE taas kuinka se METODI, jolla muita ihmisiä, lapsia, pyritään kiusaamaan ja kyykyttämään ja PAKOTTAMAAN VIERAAN TAHON TAHTOON, on "L A K I" !?


Alkaakohan tämä uppoamaan kehenkään.?.... huolestuttavalta kyllä näyttää, mutta ....kai minä vain jatkan..?...


"Laki" antaa kiusaajalle ja öykkärille ja ihan vain Yleiselle Vittupäälle, näennäisen "oikeutuksen" puuttua muiden olentojen elämään, koska hei! se lukee PAPERISSA !! Tai nykyään luultavasti netissä jossain. Tai jonkun porsaan "läppärissä" tai "täppärissä".

"Me käytiin Maken, Kaken ja Jarin, kanssa tuolla nurkan takana ´neuvottelemassa´ja me tultiin sellaseen johtopäätökseen, me laadittiin siis ihan paperi tästä, että kyllä! meillä ON, nyt oikeus piästä sut ja viedä reppusi ja lounasrahasi ja ehkä dyykata sut roskikseen tai ainakin kastella sun tyhmä pääs tua vessanpöntössä....tuomiosta EI VOI valittaa !...mitä tähän voi sanoa? ....tälläst tä vaan on!"

Siinä ^^ on "Laki" esitettynä sen TODELLISESSA ja hyvin hyvin YKSINKERTAISESSA muodossa, eli siinä jossa se ON, todellisuudessa. Tai lähinnä kai siellä OMASSA TODELLISUUDESSAAN.


*

Aijaijaijai...ai vittu pyärryttää... tässä on tämä SYY miksi "Suomi" on, on AINA ollut ja tulee luultavasti AINA olemaan; pelkkä yksi-kurja-vitun-takapajuinen-ja-ahdistava-ja-ankea-persereikä.
Tämä vitun Junttila on vain täynnä toinen toistaan vittupäisempiä kusipäitä turvenuijaääliöitä, jotka ei malttaisi enää hetkeäkään vaan haluaisivat päästä jo NYT !!! HETI NYT, komentelemaan muita suomalaisia ja tekemään heidän elämästään yhtä kankeaa ja kontrolloidun ankeaa ja mahdottoman vaikeaa ja kiusantäyteistä kusipäisyyttä, kuin heidän omansakin luultavasti on ollut.
Vaikka heidän OIKEASTI tulisi vain; läppäistä omaa isäänsä turpaan. Eikä kiukutella tekemällä maailmasta HELVETTI !


Hei:    HANKKIKAA   ELÄMÄ   !!

Minä ensin inhosin tuota vitun laimeaa ja jokapäiväistä sanontaa, mutta siinä on sittenkin aika paljon syvyyttä näin lopunkaiken ja vanhempana, aatellen.
Siis vanhempana ihmisenä. Vaikkei tässä nyt niiin vanhoja olla, mutta vanhempia kuin aiemmin.

*

Ja "Suomalaiset" hei; mitä vittua te kurjat perkeleen, kiukkuiset kusipäät, pelkäätte sitä että Ryssä hyökkäisi tänne ULKOISESTI ja ULKOAPÄIN ja FYYSISESTI; kun se on TEISSÄ JO SISÄLLÄ ?!? Ihon alla. Se on JO teissä !
Te OLETTE JO, helvetin ääliöt, ihan sama paska, josko sitten snadisti eri säkissä.

Joten jos mitään; Ryssän hyökkäyksen JÄLKEEN "Suomi" luultavasti olisi teille Junttisuomalaisille vain PAREMPI !
Ainoa ero olisi, että kaksikielisyys olisi Suomi-Ryssä eikä Suomi-Ruotsi. Ja se ettei tänne änkisi enää yhtäkään neekeriä tai murjaania, ja ne paljon inhotut homotkin luultavasti kivitettäisiin kuoliaaksi ja/tai heitettäisiin jostain vitun Ortodoksitapulista alas, päälleen, asfalttiin.
Ja ehkä asiat olisi myös vähän toimivampia ja luistavampia kun niitä johtaa MIES, eikä sellaista Totalitääristä ja LOPUTONTA vitun KOMENTELUA ja karsinointia ja paimentamista, ja sääntöjen ja kieltojen ja estojen yms latelua liukuhihnalta kuten nyt, rakoperseiden vallitessa kaikkialla.

Ja mikä PARASTA; teidän ei tarvitsisi enää LEIKKIÄ että olette KYKENEVÄISIÄ tekemään itse omia päätöksiänne, "mä oon iso poika! / tyttö!" ..no niin, tee ite sitten, tee vaan. "Niimmä teenkin! sä oot ihan TYHYMÄ!"

Ei tarvitsisi hikoilla siellä vitun hikimajassanne, jalkaräteissä ja mustassa liivissä, mustissa "suorissahousuissa" tai mitkä vitut lie, ja puukko vyöllä, emäntäkin liina päässään ja valtava mekko. Eiheeiii !!
Voisitte höllätä otetta ja pipoa. Ottaa lungisti, iisisti. Moskovasta Johdettaisiin ja Saneltaisiin, jne yms.

Draaastui ! Harashoo ! Dawaritz !

Voisitte vitun, saatanan, perkeleen paskarotat piiloutua PAAAAAAALJON ISOMMAN tekijän jalkojen väliin ja hameen alle ja housujen taskuun ja sieltä käsin sitten ilkeillä esim neekereille, kuinka aaaaaalhaisen tyhmiä ja munattomia KOLLEKTIVISTIN perkeleitä ne, NE, on !
Jne.

Vittu; HAISTAKAA VITTU !!Vittu te olette yhtä suuunnnattoman SUURI pettymys, kuin elämä itse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti