torstai 7. heinäkuuta 2016

Katsoin Futismatsin...

...sivusilmällä & ilman ääntä.

Se oli tuo, ilmeisesti jotenkin "hehkutettu", Wales - Portugal.

En saata käsittää miten Wales oli oikein päässyt tuohonkaan asti. Siis.... ?.... mtä vittua? Ne ei olleet kertakaikkiaan MITÄÄN. Ei MITÄÄN, eikä sitäkään.
Ne ei olleet paskankaan veroisia. Ne vain seisoi 90 minuuttia ja tsiigaili kun Porttugali hyökkäili ja kuljetteli ja tsiigaili ja kikkaili ja juoksi, ja näin.


Voisi sanoa että; minä katselin sen Wales vs Portugal matsin..... kuten ne Waleslaisetkin. Mutta ne oli ihan parhaalla mahdollisella paikalla; itse siellä KENTÄLLÄ !! Jumalauta, ne oli päässeet katselemaan sitä Portugalin peliä ihan, siis IHAN, siitä vierestä. Ihan siellä itse PELIKENTÄLLÄ FFS !!

Siis... näkiköhän joku muu tuon...vai näinkö minä jotain omiani? unta tai jotain ?! Ainakin jos näin EI ollut, niin Waleslaiset näki. Unta siis.
Ja löntystelivät juuri sen näköisinä siellä, pitkin kenttää, kuin uneliaat zombiet. Puujaloilla !
Mutta luulen että jopa ihan oikeat Zombiet ja puujaloin, pitkien keppien nokassa, olisi pelanneet paljon paljon paremmin kuin Wales. Niistäkin olisi siis tosipaikassa ollut enemmän hyötyä. NIIN surkeaa oli Weilssin esitys.

Tuosta tulisi saada jo potkut, NIIN surkeaa se oli.

Siis: ne kirjaimellisesti vain vittu KÄVELI siinä ...vähän ..ympäriinsä, ja siinä se.

Ja lopussa oli se tilasto...merkinnät...grafiikka juttu, missä on "laukausten" määrä ja ilmeisesti juostu etäisyys (103 - 106 Km !) yms, ja siinä julistettiin että Wales piti palloa hallussa (Ball Posession) muka noin 54% tai jotain, ja loput  46% Portugal !
Vittu mikä selkeä, räikeä valhe !! Kuin sanoisi että "Timo Soini on laiha ja ihastuttava!"

Vittu Porttugalihan sitä piti koko perkeleen pelin !! Wales sai lähinnä NÄHDÄ pallon pari kertaa, sen kiitäessä heidän pysähtyneistä haamuistaan OHI !! Jos mitään, oli TODELLISET tilastot niin, että Portugal piti palloa n 94% !!! Ja Wales loput 6%.

Wales lähinnä katseli, kun ne murjaanit siinä rynnivät ympäriinsä ja kohkasivat ja Ronaldo pomppi ja pukkaili ja riemuitsi ja raivosi.

*

Ajattelin vain että "miten järkyttävän umpisurkeita, paskoja, niiden muiden on täytynyt olla, että ja jotta Wales on niistä selvinnyt yli ja tähän pisteeseen asti !?!"
MINUN teoriani on, että Wales on saanut ne aiemmat vastustajansa tekemään eräänlaisen itsemurhan, olemalla vain niiiiiiiiin vitun Totaali Passiivisia, kuin nainen "ovelimmillaan", että muut on tavallaan vain...junou..luovuttaneet ja syöneet itse itsensä.
Ne on menettäneet siinä 90-minuutin kuluessa hiljaksiin järkensä, ja alkaneet neuroottisina purra itseään ja pureskella ja järsiä toisiaan, kuin rotat vankeudessa. Ja Poliitikot ja Kytät ja Normaalit Lainkuuliaiset Ihmiset "Vapaudessa".

Ne on repineet paitsi silmät päästään, hiuksiaan. Silmät verestäen ja silmänympärykset alati mustempina. Kuin sillä Miss Helsingillä vai oliko se Miss Suomi. Se Miss Pian Ruumis. Se tyyppi.

Se luunaamainen, mulkosilmäinen, kammottavannäköinen hirviö.
Mutta viis siitä ! Se ei ole nyt aiheena.


Tässä vielä pari havainnollistavaa kuvaa Walesin aiemmista vihollisista / peleistä.

* kirkunaa !! *


         
"Potkaiskaa nyt edes sitä HELVETIN PALLOA! aaaaaaAAA!"
"Juoskaa!"
"Älkää vain tuijottako siinä!"

Heille on mm huudettu.
Luultavasti.


Huomasin myös että Wales on "Etnisesti Edistyksellinen" eli siellä oli niiden varsinaisten Weilssiläisten seassa, näittekö? -sillä tavalla ovelasti, että kukkaa ei tiiä jollei...tiiä! nin niitä murjaaneita ! Ja neekereitä.
Huomioin vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti