torstai 21. heinäkuuta 2016

Kansain Ryhmistä Kiihoittumisesta...

Jaa niin juu, tällainenkin "kausti" tässä oli / ehti olla.

Eli tämä Sebastian Tynkkynen, mikä nimi, on nyt Sikojen mahdollinen uhri, johtuen siitä että joku kusipäinen juoponlapsena syntynyt Vasurin kusiainen paskamuuli on mennyt kanteleen siitä, kuten aikuinen, että se on sanonut jostakin jotakin kuten MIES.

HYVÄ TYNKKYNEN ensinnäkin !! Thänk faking juu !!

Sait suusi auki, siinä missä KUKAAN muu ei saanut. Ja usko pois; se VITUTTAA niitä ihan SUUNNATTOMASTI !!! (Salaa).

Samaten Teuvo Sahalta, joutui TAAS syyniin, johtuen siitä että äijä sanoi periaatteessa veden olevan märkää ja asfaltin melko litteää. Eli hän taisi sanoa muslimien ja islamin olevan UHKA ja sen itsestäänselvyyden että "kaikki muslimit ei ole terroristeja, mutta KAIKKI TERRORISTIT OVAT muslimeita" ! HAHAHaaa, onko paljoa parempaa Modernia Sitaattia edes saatavilla kuin tuo !?!?

Tuo pitäisi itse asiassa varmaankin kovertaa / kaivertaa siihen Vapaamuuraritemppelin / "Eduskuntatalon" pylväiden päälle, kiveen, tuo sitaatti.
Ei mitään niitä vitun latinalais-sitaatteja vaan tuo !

-

Mutta nyt siis tällaista...
Aivan. Totaalisen. Loistavaa.

Loistavan Polun Tie, tai jotakin. Falung-vitun-Kong !


Pitäisi POISTAA. Laki !! Hei...mitä vittua ..?...alatteko te HERÄTÄ, kaikki "gentiilit" / ei-juutalaiset !??!
W T F ?!?!

Hyäkäkkää äkkiä meijän kimppuu Poliisit ja Syyttäjät ja Lainlaatijat ja Tawjat ja muut ämmät !! Hei !? ...äkkiä nyt, niin henki pysyy tiukasti kontrolloidussa pullossa, joskin välillä vähän höyryinä ja höyrähdyksinä purkautuen, purskahdelleen, Breivikin tapaan. Mutta viis siitä ! Kunhan TE saatte kontrolloida maailmankaikkeutta ! Thät´s whot mätrs.


Tuo ^^ on tervejärkisin ja täyspäisin ja INHIMILLISIN, kehitysaskel / sellaisen EHDOTUS, suomessa, sittemmin sisävessojen ja äänioikeuden koirille ! Ai miin, it´s faking GREIT !!...
Venakkaa, toi sanoo jotain.....*psppspspsss...spspss*

...ahaa... jaa, elikkä; kuulkaahan, olen erehtynyt ! Suomessa EI OLE, sittenkään, vielä, äänioikeutta koirille !
Pahoitteluni.
Se olikin vain "naisille" !

No mutta kuitenkin.... tämä on loistava idea tämä idea !! ^^


Tuo itse "Lainkohta" on ihan tyylipuhdasta, eli hemmetin likaista, koiranpaskaa ja Marxisti-Juutalais Rotanpaskaa, ja niinsanottu "blankopykälä" ja "legalistista" Kansalaisten takapuolen sörkkimistä pahimmasta päästä.
Ensinnäkin; MIKÄ tai KUKA, ON, "Kansaryhmä" ?!


MÄÄRITTELE "Kansanryhmä" .1

Miten kauan on oltava suomessa ollakseen SUOMESSA "Kansanryhmä" ? .2

Onko MUSLIMIT ja nekrut ja mustaloiset yms, suomessa "Kansanryhmiä" vaiko Vieraita ja epäystävällisiä Tahoja ? .3

Siinä 3 "pointtia" asiaan / asiasta.

Ja tuo koko vitun kiusanteko on vain juurikin sitä, pelkkää kunnollisten ihmisten kiusaamista ja kiusantekoa. Sillä on tarkoitus vain, kuten noidanhaistajilla aikanaan, pelotella meidät Liian Älykkäät, eli lehmää fiksummat, hiljaisiksi. Jottemme ....kommentoisi negatiiviseen sävyyn Johtavia uroksia ja heidän plösöjä naaraitaan, jotka killuvat, josko vain hädin-tuskin, siellä ylemmillä oksilla, syömässä niitä parhaita lehtiä. Vaarassa tosin, jatkuvasti, pudota. Johtuen suunnattomasta "elopainostaan" ja kurjasta fyysisestä kunnostaan.


Loistavaa PS-nuoret. Edes vittu JOTAKIN !!!

Ja vaikka tyhmille ei PITÄISI ikinä(!) antaa näitä ideoita mitä meidän oikeasti aivan vitun nokkelien ja kekseliäiden olentojen päässä pyörii joka vitun minuutti, niin en voi itselleni mitään, kuten joku vitun varas. Minun on vain pakko sanoa tämä, tai ehkei tämä ole edes vain nokkeluus vaan ihan OIKEA IDEA !!! Ihan oikea vasta-isku heidän omilla aseillaan, heidän omassa pelissään !
Mutta siinä piilee myös SE vaara, että se ON, HEIDÄN, pelinsä ! Joten TE, ette tule sitä VOITTAMAAN ! Thät´s fo deemn shöö.

Ideani on; teille jotka ette mielellänne puutu Toteemin Komentoihin eli "Lakiin", minulla vaihtoehtoinen idea, nimittäin sen sijaan että POISTAISITTE TUON "lain" - voisitte vain LISÄTÄ sille ...en tiedä, vastakohdanko? tai jonkin, tämän tällaisen lisä-osan, eli "kiihoittuminen kansanryhmää vastaan".

Siinä olisi vähän aikaa jopa Syyttäjillä ja muilla Lusiferin kurjilla virtsarotilla vähän aikaa nieleskeltävää.

Se tarkoittaisi SITÄ, että JOKA KERTA kun joku vitun KUSIPÄÄ superpaskakasa Vasurin-niljake vittupää persereikä ääliö älykääpiö ali-apina zombie ja ameeba, suuttuu jollekkin, esim Persuille, ja haastaa nämä "Käräjille" "kiihoittAmisesti kansanryhmää vastaan" - voitte TE VASTATA tähän, SYYTTÄMÄLLÄ (HYÖKKÄYS on PARAS puollustus !) heitä "kiihoittUmisesta kansanryhmää vastaan" eli TEITÄ !!
Ja TE, OLETTE, ihan OIKEA "Kansanryhmä" ! SUOMEN KANSA !
Tätä kestäisi heilläkin siellä "Lain piirissä" jonkin aikaa luullakseni, kierrellä ja kunnolla kaarrella ja mutkalle väännellä. HAHahahaaaaaaaa, näen sen kakofoonian ja kaaoksen ja syyttelyn ja ryntäilyn ja lentävän syljen, jo sieluni silmin !! vitun idiootit ! HAHahaha hahaah AAAA aaaa.

Piiri pieni pyörii. Paskapäät perseenreiät siinä hyörii.

*

Eniwei, hienoa. Edes tämä yritys. Se antaa jo oikeanlaisen ja suuntaisen signaalin. LAKI SEIS !! KAIKKI LAIT alas ! Ja mitä pikemmin, sen parempi. Ja kaikki Kytät linnaan. Ja Tavalliset Rikolliset joko sorakuoppaan tai johonkin tarkkaan valikoidulle rangaistus-siirtokunta saarelle. Tai jos mahdollista, yhdensuunnan lipulla kiertoradalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti