sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Sekalaista Asiaa

Perslävet pysyvät.

Paljon voi muuttua, mutta murjaanin perseenläpi on ja pysyy, murjaanin persläpenä. Ja helvettinä päällä Maan.

* - * - *

HAhahaaa aijaijaijai ja hyi kuvottavuuden kauhistus ! Ei jumalauta, Ristus Perkele.
Joku latasi tällaisen Live Leakin kommentteihin, johonkin videoon. Siis KATTOKAA nyt perkele tuota primitiivimurjaania !!
Jukolauta KUINKA ruma sitä VOI olla ?!?!


Ei jukolauta hei ?...siis....ai miin; vittu TUO. ON jo RUMA isolla ISOLLA ärrällä !!
Tuo on yksi rumimmista paskamuurikoista mitä olen ehkä KOSKAAN nähnyt !!
Ja minä EN asu Stadin keskustassa, joten biliiv mii; olen nähnyt melko vitun puistattavia rumiluksia !
Sellaisia jotka venyttäisivät jopa senkin äärirajoja, mitä voidaan kelpuuttaa Per-Looks galleriaan !
Ai miin bisnes !

Siis ...kai te nyt jo käsitätte, että tuo ^^ EI OLE ihminen !?!? Hei ?
Sanokaa että te käsitätte ! Pliiiis tellmii ju nou it.

Se on viidakon / aavikon, rumin olento, jonkinlainen apina kai? Tai jokin. Joka on siis niiiiin ruma, että itse LUONTO on yrittänyt piilottaa sen mahdollisimman hyvin ja kauas. Ihmisistä eritoten. Ja pitää huolta ettei meidän tarvitsisi IKINÄ tahria silmiämme ja aivojen näkölohkoamme tuolla tuollaisella saatanan paskasonnalla ^^  !! Mutta "kiitos" levottomien Anglojen ja sinkoilunsa pitkin planeettaa, me saimme kuin saimmekin nähdä myös tuon olennon !
Hei, kiitti !


Tuo ei näytä oikein EDES gorillalta, vaan pikemminkin gorillan PASKALTA. Siltä mitä siitä seuraa ja tulee, KUN gorilla paskantaa isoon läjään omia karvojaan tai jonkun VITUN Wuudstok-hipin hiustuppoon, joka sitten vielä vähän saa auringossa palaa karrelle ja kärvistellä. Siltä tuo näyttää.


Siinä on oikein Kaunotar ja Hirviö.


* - * - *Ja nooooooiiiin ! Nähähähähäääääiiiinnn !!

Oijoijoi ja wouwouwou.

Taisi tulla Vasuri-Marxisti-Neekerinrakastajapaska ja valkoisten vihaaja, mielipuoli "Geldof" kaapista !? Ihan omana, mukavana, Vasemmistolaisen Itsenään ?
Nou ?

Onnekyllä... on ne kyllä juu... jumalauta muuten, hei, ihan oikeesti, nin ...mukavia ihmisiä nuo Vasurit ! Nää just nää "ihmisrakastajat ja monikultturistit, anti-rasistit ja maahanmuuttoon positiivisesti suhtautuvat Älyköt" !!
On ne kyllä siis tiäkkö.... ninq Siistii Jengii ja tälleennäin.


Niistä kuoriutuu aina, ja lähes kaikissa tapauksissa, joku noinkin mukava ja nöyrä ja älykäs ja sisällöllinen ja lahjakas tyyppi, kuin tuokin vitun superliukas supernahjus kusipää, umpikiero ja seinähullu, huumeiden sulattamat "aivot" omaava vitun kirkuvan hullu paskakasa on. Lähes POIKKEUKSETTA, TUO, on heidän olemuksensa !

Nää on niitä historian Hyviä Tyyppejä.


Siisti planeetta tää on muuten, tuli tässä ohimennen mieleeni.


Ja sitten on tuo vitun kalju PASKA. Tuo vitun kiilusilmäinen kusipäinen psykopaatti. Tuo ihmisnahkaan, rip uhrille (nahan omistajalle), pukeutunut vitun demoni eli "Tohtori Phil".
Tai melkolailla "pili". Sillä lähinnä sitä se on väläytellyt ja vilautellut, kuin mikäkin Clinton, potilailleen ja muille UHREILLEEN.

Vitun puuaivot saatana, siis te, häntä PUOLUSTAVAT suomalaiset saatanan muulit; vittu TÄYSPÄISELLÄ ja ehkäpä PÄTEVÄLLÄ, psykoloogilla / lääkärillä, EI OLE UHREJA !!
HÄNELLÄ on "potilaita" !


Vittu tuo äijä on niin kieron ja väkivaltaisen näköinen, että näyttää ihan tasan sataprosenttisesti kytältä !!
Kattokaa nyt sitä ! Kuvitelkaa, tämä tuskin vaatii teiltäkään paljoa, sen ylle vain kytän uniformu ja paskalakki päähän ja a-vot ! Mjjjuuaah.

Näyttää kytältä joka tuijottaa kuoleman katseella jotain onnetonta neekeriparkaa jonka aikoo lahdata seuraavaksi. Jostain syystä. Sen voisi keksiä ja lisätä myöhemmin. Huu givs a fak eniwei, rait ?


Hyi Yök !!

Kehun nyt iltsikkaa, että laittoivat NOIN hyvät ja kohdettaan oikeasti KUVAILEVAT kuvat tuohon juttuun !! Oikein hienoa. Siinä on niiden TODELLINEN OLEMUS mitä parhaimmin ja selkeästi esillä; sihisevää pahuutta.


* - * - *Sen verran hyvää sentään, että tuossa "vaaditaan nopeampia LÄHTÖPASSEJA nekruille / murjaaneille" !!


* - * - *VITUN INDONEESIA PERKELE !!
Goddamn motherfucking Indomonkey-motherfuckers !! Go fuck your Muslim selves !!
Fucking FUCKS !!

You oughta be bombed you fucking primitive cunts ! Goddam fucking stiff ass Indo-Munkeehz.


Vitun rättipäät on taas teloitelleet ja tuleva teloittamaan, "huumerikollisia" ja mitä lie.
Sehän ensinnäkin KUULUU ihan vitusti minulle tai sinulle tai Hentun Liisalle, jos ja kun joku narkkari jossain käyttää jotakin mömmöjä. On sangen jaloa ja inhimillistä ja älykästä ja mitä lie, mennä ne teloittamaan. Eritoten jos niiden ainoa varsinainen "rikos" on VAIN käyttää niitä aineita ja/tai omata, ja ehkä jopa uuuuuh, myydä !
Kääääääääääääääk !!

Kapitalismia; joku pyytää, joku tarjoaa. Ostaja, ja palveluntarjoaja. You can´t have that !
Se on vain Amerikan Hallitus-Valtio aparaatin, eli AMERIKAN vihollisen numero 1, juttu ja tienestikeino.

Tässä on taas vain yksi esimerkki siitä miten Muslimit on vain murhanhimoisia ja kyltymättömiä, Perkeleitä - ja siitä ettei ne aasialaisetkaan lopultakaan niin älykkäitä ole. Lähinnä vain kasa typerää vitun tunkkaista Kollektivismi-paskaa.

Tuo tunkio tulisi ydinpommittaa mahd.pian.

Kiitti.

* - * - *Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti