torstai 14. heinäkuuta 2016

Cracked vs H.P Lovecraft

http://www.cracked.com/article_22974_6-shocking-pieces-crap-written-by-your-favorite-authors_p2.html


Kävin tuollakin taas, katsomassa uusimmat vitun vinkumiset noilta ylimielisiltä Vasemmistolaisilta Anglo-Saksin moraalisaarnaaja vittupää paskakasoilta, näsäviisailta lapsilta, ja BÄNG !!
Ärsyynnyin !

Siinä tuo perseenlävestä siinnyt jengi ei KOSKAAN petä !! Siis ei IKINÄ !! Engelsmannit. Ne ärsyttää enemmän kuin Nekrut, Ryssät ja Muslimit YHTEENSÄ.
Ja minä tarkoitan mitä sanon.

Ja muistakaa että; ilman Angloja, ei nuo edellämainitut olennot olisi edes meidän TIEDOSSAMME suurimmaksi osaksi, saati sitten mikään vitun uhka !!!!!!!!!
Ryssästä toki en voi sanoa varmaksi.

Ja ilman Angloja ja heidän "Me Olemme Pyhempiä Kuin Te !. ....Mutta Siis Vain Yhtä Hyviä Jollei Alempia!" asennettaan, ei suomessa T A K U U L L A parveilisi NEEKEREITÄ !! Hyvä jos olisi edes yksi tai kaksi.
Mutta ne saatanan mutalöllöt ei TAKUULLA pyörisi täällä saatana "Eduskuntaa" myöden änkyttämässä ja latelemassa sääntöjä ja käskyttämässä ja haukkumassa SUOMALAISIA ! Vitun saatanan perkeleen hevonhelvetin (hävyttömät!) NEEEEEEEEEEEEEKERIT !!

*

Viittaan siis eritoten tuohon H.P Lovecraft osuuteen, jossa mies oli kehunut kissoja ja ilmeisesti kai "haukkunut" neekereitä. Eli aika pitkälti näyttäisi, että Lovecraft oli vain aiempi versio minusta !
Tuohan on kuin MINUN näppikseltäni / kynästäni; kissat on huippuja, nekrut primitiivisiä turhia ällötyksiä. Samoin kuin koirat, ja molemmista tykkää vain idiootit ja läähättävät älykääpiöt, joille toden totta; KOIRA onkin tasavertainen kumppani.

Ja kuinkas muutenkaan, käy tuo saatanan tyhjänTOIMITTAJA lauma, lapseksi jääneitä Anglo-Saksi-Idioottipaskoja, suoraan yhden "omistaan" ja suurimmistaan, kimppuun. Ja ilman MITÄÄN todellista tai edes kuviteltua syytä, muuta kuin "...tää nyt vaan on Ajan Henki! ...ja näi!...mitäs siinä saarnaat Rasisti™ !?"

Lovecrafti sanoi mm, että "en aktiivisesti INHOA, sen enempää koiria tai ihmisiä, kuin neekereitä tai lehmiäkään..." jne. Eli sama kuin minä puhuisin tai kirjoittaisin, eli ihan päivänselvää asiaa ja itsestäänselvyyksiä, joiden PITÄISI olla sama, kaikille, kuin sanoisin että "huomenna huominen, ja asfaltti on tasaisempi kuin kivimuodostelmat Marsissa". Mutta ilmeisesti tässä on nyt, nykyään, jotakin "kiistanalaista" ja kuumottavaa ja "Rasistista™" ja jotain vitun Taikapulveria joka saa pikkusielut mouruamaan ja panikoimaan ja säntäämään vaistonvaraisesti joko a) karkuun, tai b) suoraan vihollista, minua, kohti ja päin, ilman mitään varsinaista toimintasuunnitelmaa, jäädäkseen vain siihen hetkeksi tuijottamaan ja kerätäkseen "ajatuksiaan" ja alkaakseen lapsentasoisen inttämisensä ja päänaukomisensa ja vittuilunsa ja muun viisastelevan sölkötyksensä, ehkä vain nähdäkseen josko minä läppäisin turpaan taiko en.

Sivuhuomautuksena sanottakoonkin, että "kiistanalainen" tarkoittaa -nuori eritoten, ymmärrä tämä-, sitä että muiden kiusaamisesta elantonsa tienaavat vittupäät ja pikkusieluiset kusipäät Marxistin rotanpaskat, tietää karahtaneensa karille, luultavasti liian älykkään vastustajan takia (esim MINÄ) ja heittävät hätäpaskana mm tuon käsitteen ilmoille, sillä välin kun miettivät seuraavaa strategista lausettaan ja siirtoaan. Eli kiertelevät kuin hai laivaa. Se tarkoittaa myös kaikkea mitä NAINEN haluaa sinun olevan, tekevän, sanovan tai olevan sanomatta, tekemättä, olematta, jota kuitenkin olet tai teet tai sanot. Se on siis tuskanparahdus sielunvihollisen syntisen typerästä paskalävestä eli suusta.

On esimerkiksi "kiistanalaista" pitää neekeriä Lähinnä Eläimenä, olisi "kiistanalaista" suomen lätkäjoukkueelle jos Kanada sattuisi heidät joskus peittoamaan siellä jäällä..... olisi "kiistanalaista" jos joku Hitlerin käskyläinen toteaisi Fyyrerin käskyyn pistää lisää "juutalaista pesään" että "..eeemmänyjaksa / viitti".
Tuo kaikki on "kiistanalaista".

Se mikä EI OLE "kiistelyn alaista" on mm; taivaan suurpiirteinen väritys, veden märkyys ja aavikon kuivuus, neekerin de facto alkeellisuus ja kuvottavuus ja kammottavuus ja ylimielisyys ja vaateliaisuus vailla MITÄÄN oikeutusta ja "meriittejä" yms, ja se että kaljulla on vähemmän hiuksia kuin pitkätukkaisella hevarilla.

Vai KIISTÄTTEKÖ jonkun noista ^^


Sitähän minäkin.

*

Ja itse tuosta Kräkkedin vittupäiden ulinasta; he tekivät siinä nyt sen ilmiön todeksi, että minä vain KIINNOSTUIN Lovecraftista suuresti ! NYT minäkin alan jo nähdä mitä te muut olette kai sitten siinä nähneet, koko tämän ajan.
Hoksasin sen vasta nyt ! Sry.

Erityisen hieno asian kuvaus on tuo pätkä; "...koirat ovat rakkaita mielikuvituksettomille maalaistolloille junteille, kun taas kissa vetoaa herkkään runoilija-aristokraatti-filosofiin..." WAU !
Ai miin....fak ! Tuohan MINÄ OLEN !! Tuo minä kai sitten olen !! Herkkä Runoilija Aristokraatti ja Filosofi.
H.R.A.F

Hey; Fuck You Cracked.Com Nigger Lover Anglo-Saxon Fucks !! Hay !??! FUCK YOU !!!

You fucking Fuck !! Fuck You Fuck You Fuck You Fuck You !!
You fucking Fuck !! Fuck You Fuck You Fuck You Fuck You !!
You fucking Fuck !! Fuck You Fuck You Fuck You Fuck You !!
You fucking Fuck !! Fuck You Fuck You Fuck You Fuck You !!
You fucking Fuck !! Fuck You Fuck You Fuck You Fuck You !!H. P Lovecraft   F T W !!! 

What problem u got, with his "shiiiiiit" mon ?

(I know, it fucking ANNOYS the FUCK out of ya, to have to LIVE with them fuckers ! Niggers i mean.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti