torstai 28. heinäkuuta 2016

Hankamäen Ehkä Paras Kirjoitus !

Minä olin tässä juuri joitain päiviä sitten ärsyyntynyt taas Jukka Hankamäkeen, jota aina välillä alan inhota, laimentuakseni myöhemmin vain suurimmaksi osaksi välinpitämättömäksi.
Ja olin aloittanut hänestä tällaisen "raflaavan" kirjoituksenkin...Jukka Hankamäki.

On lopultakin vain yksi ruma, typerä hintti. Ja luultavasti Marxisti, joka haluaisi kurjuudestaan kostona määräillä koko muuta ("Heteroa") maailmaa.
Hankamäki myös muuttelee mieltään ja on itseään kohtaan HYVIN ristiriitainen, esim siinä kirjassaan jonka luin tuossa taas, eli "Enkelirakkaus". Hän on siinä ensin yhtä mieltä ja sitten muutama aukeama myöhemmin toista.Mutta NYT !!!
Houlii shit !

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/07/terrorisirkus-on-hyokkays.html


Hankis pisti niiiiin "pahan" että pidänkin nyt suuni, ja annan vain tuon linkin.

Siinä kaikista maailman olioista, Hankamäen Jukka, sai nyt suunsa esimerkillisen SUORAAN auki !!
NOIN pitäisi VÄHINTÄÄN puhua. Mutta "Poliitikkoja" se ei alunperinkään kiinnosta, useista syistä.
Yksi niistä on se ettei niitä kiinnosta alunperinkään HOITAA mitään asioita, vaan LOISIA koko pitkä ja lihava elämänsä, itseään RÄIKEÄSTI parempien ja TUOTTAVAMPIEN olentojen kustannuksella, samalla määkien jotain jostakin, välillä, miten lie ja sattuu, mitä he nyt luulevat että isäntänsä / uhrinsa, haluaakaan kuulla.
Ja JOS jostain OIKEASTI SANOO JOTAKIN, kuten Hankis nyt tuossa, on siitä "Politiikassa" VAARANA menettää joko tai sekä, ääniä että henkensä yms. Joten "Poliitikko" pitää mielipiteensä "pridi klous to th tshest".
Jukka Hankamäki.
Filosofian Tohtori.
Tutkija.
Yhteiskunnallinen Vaikuttaja.


(Tuossa hän on "Hangrooth" kuten MINÄ hänet nimesin. Tuossa fotossa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti