lauantai 16. heinäkuuta 2016

Turkissa Vallankaappaus !!

No niin, elikkä...

Türkissa tapahtuu.
Siellä ihan kuhisee, ja sattuu.

Siellä on nyt Oikeaa Matskua tekeillä.

Shit got real, kuten sanotaan.


Vittu mikä outo viikko / sen loppu, tästä tulikaan ?!?!?!

Turkissa on jumalauta VALLANKAAPPAUS / sen yritys !! HAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaa, melko mahtavaa itse asiassa. Kunhan vain saavat kammettua sen rotan, Erdoganin, alas valtaistuimeltaan.

Siis ninQ : WAU !


Maailmassa alkoi taas tapahtua jotakin, pitkästä aikaa.
Tai ainakin muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Tuo Erdogani halusi Kansan kyykkyyn tai kävelemään kadulle, ympäriinsä, olemaan mahdollisimman suuressa vaarassa. Sillävälin kun hän luikkii jossain pimeässä, varjoisella kujalla, luodinkestävissä kuteissaan yksityis-suihkarinsa ja yksityispalatsinsa välillä.
Reilu mies, tuo Erdogani.

*

Tapahtumana tämä ei yllättäisi edes hevosta. Ei edes poikkeuksellisen yllättyväistä hevosta. Ehdin käväistä jo Live Liikinkin puolella tsiigaamassa mitä videoita Turkista on saatavilla, HETI kun uutinen ilmestyi nettiin, ja sielläkin kommenteissa tätä ihan kiiteltiin ja hurrattiin ja sanottiin ettei hetkeäkään liian aikaisin.

MINÄ haluaisin ajatella, vaikka siltikään en näkisi Turkkia yhtään sen parempana kuin nyt, että Turkin armeija ja joitain muita karvakasoja siellä, on aatelleet että "tuo idiootti vie meidät kaikki mukanaan pohjaan asti ! se on pysäytettävä! äijä sotkee KAIKEN!" - mutta katsotaan nyt mikä tämä juttu on, lopulta.


Mutta kuitenkin; tuolla http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016071521916218_ul.shtml on noissa pikkukuvissa / jutuissa, tuo otsikko että Turkin Parlamentissa räjähti!!!
Mutta jos on yhtään nähnyt niitä niiden vitun kilipäiden melko intensiivisiä väittelyitä ja "debatteja" ja muita apinoiden, tuolillaheittely karsintoja, niin ei TUO räjähdys siitä POIKKEA mitenkään.
Pikemminkin; siellä räjähtelee tämän tästä! Koko ajan.
SE on sen paikan LUONNE. Räjähdys.
Mutta nyt siellä on räjähtänyt MYÖS jotain muuta kuin tulinen ählämi tempperamentti.

*

Mielenkiintoisia on nämä ajat kyllä. Kieltämättä.
Melko Historiallista.

Mainittakoonkin, että tämän jutun AJOITUS on mielenkiintoisesti nyt suoraan, heti perään, tuon Nizzan katastroofin ja iskun, jälkeen. Liekö sillä jokin osa ja rooli tässä.
Sen kuulette ehkä ensi jaksossa.

Jännitys tiivistyy !
Kutkuttavuuteen asti.

Stay Tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti