tiistai 3. maaliskuuta 2015

Venakon muna & LamautusVenäläisen Munan sisältä on paljastunut inha yllätys. Nimittäin, kun Pietarilainen Ryssä, Iigor Gorbatshov avasi "Pjuuttin" munansa varhain Tiistai aamuna, paljastui sen sisältä jokin vastenmielinen ja salakavala kalju paskiainen. Jokin pieni ja kalju, hävyttömän näköinen Draculamainen olento.
Iigor heitti munansa välittömästi roskiin ja talloi tämän olennon mahdollisimman litteäksi.

Toivokaamme kaikki parasta. Toivokaamme, että tämä pieni ja iljettävä mies, olisi nyt todentotta, poissa.


**********Ja Norjalainen Lentoyhtiö "Norwegian" on uhannut "lamauttaa mahdollisesti ainakin noin 800 ihmistä, jollei heidän vaatimuksiinsa suostuta" -ilmoittaa Uutistoimista Rutchilds Njuyys.

Nämä epäonniset ihmiset mitä todennäköisimmin lamautettaisiin ns "Tazereillä" eli mm Sikojen lempileluina tutuiksi tulleilla "sähkölamauttimilla".
On myös spekuloitu, että heidät saatettaisiin lamauttaa ns Teslakäämillä, ja luultavasti jossakin Norwegianin omista terminaaleista, sanoo lähteemme lähellä Norwegianin johtoa.

Norwegian ei ole vielä Virallisesti ilmoittanut vaatimuksistaan mitään, mutta niihin uumoillaan kuuluvan ainakin mm: vuoden varasto Omega-3 öljyä, kalaverkkoja ja kalaa, ja muutama irtoparta ja se, että ainakin 2 tai 3 Kristinuskoisten Kirkkoa poltetaan. (Ja ehkä jopa Breivikin vapautus).

Asiasta lisää myöhemmin (ehkä [todennäköisesti.. ei !]).

Kuulemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti