perjantai 20. maaliskuuta 2015

Muslimit ja Raiskaukset yms

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190231-onko-naisten-ahdistelun-kulttuuri-liian-vaikea-ymmartaa

Tässä on taas tätä.
Katsahdin itsekkin tuo vitun Appelsiinin Ullan täysin kaistapäisen (varmastikkin!) kirjoituksen otsikkoa ja saatesanoja tuolta iltiksen sivulta, mutten sentään käynyt ärsyttämässä itseäni sitä lukemalla. Tiedän jo sisällön joten en ole kiinnostunut raivostumaan enää yhtään SEN enempää.

Mutta !! asiaan !

Minulle tuli nanosekunnissa mieleeni tuo TÄSMÄLLEEN sama "pointti" eli asian ydin, mitä naaraat ei kai sitten vain käsitä tai sitten leikkivät tyhmää, koska eivät kertakaikkiaan vain tiedä sen paremmin. Eivät osaa muutakaan. Joten määkivät laumassa kunnes joku uusi "juttu" ja toinen "zeitgeist" valtaa alaa.
Sitten ruvetaan kiekumaan SEN puolesta. Mutta eksyin jo tuosta "pointista"  eli ; neekereillä ja kaulankatkojilla ja sompuilla yms  sub-apinoilla on de facto Raiskauksen KULTTUURI. Paitsi geenit, myös kulttuuri !!

Siinä kaikki.

"Miten asiaa voisi parantaa" ?! ....paitsi ydinpommittamalla "Mekan" ja kaiken Lähi-Idästä ja nujertamalla neekerirodut once-and-for all ?! Siis näiden LISÄKSIKÖ ? jaa..... no.. ainakaan niitä ei pidä ottaa saatana TÄNNE !! ja vittu vieläpä vapaaehtoisesti !!

Tai teille "hyvät" naiset, käy näi =====>

http://www.liveleak.com/view?i=e68_1426786633

Jotta saatte tuosta täyden vaikutuksen ja sisällönymmärryksen irti, suosittelen vain kärsivällisesti, paitsi kiehumaan ärsyyntyneisyydestä ja Pyhästä Raivosta Pahaa vastaan, katsomaan koko paskan loppuun asti.
Se on aika... metkaa katsottavaa. Se yksikin vitun äijä / nulkki siinä keskellä, se "tummiinpukeutunut" ..se on jossain vitun tappokiimassa, hurmioituneessa murhan tilassa, psykoseksuaalisessa islamikiihkossa ja naisenruoskintavimmassa ! Eli ..ihan tavallisessa Muslimin Mielentilassa. PerusMuslimeita.

Vittu mitä elukoita. Tai normaalisti sanoisin noin, mutta jos ollaan IHAN OIKEASTI ja realistisesti tosissaan ja realistisia, niin elukat kyllä ihan oikeasti ON !!!!!! noita vitun tyhjäpäitä räikeästi älykkäämpiä ja ylempänä Kosmisessa hierarkiassa (erityisesti siis älyssä! huom!) ja inhimillisempiä ja ..kaikin tavoin vain parempia ja mukavampia. Ja takuulla söötimpiä !!

Ei...v..eivät enää yhtään ENEMPÄÄ viittineet hakata ja piestä ja talloa sitä akkaa ?!? Tsiiisus ! Tuolla vitun tyhjäpäisellä tamppaamisella litistyisi tunturi jos toinenkin... vartissa. Tai pyramiidit, mitä nämä vitun vauhkoavat älykääpiöt karitsan-nussijat ON jo uhanneetkin tuhota.
Ne on jo kehottaneet toisiaan tuhoamaan Gizasta sekä miidit, että vinksin.
Että sillee.

Mutta toiset ne vielä vaan Ymmärtelee näitä kusipäitä.
MINÄ sanon heille jyrkän EIn ja sanon, että ne tulisi vain kylmäverisen teollisen tehokkaasti lopettaa, lajina ja kaikkineen päivineen.
Mitä Maailma siinä MENETTÄISI ?!?

Tuota saattekin aika kauan ja syvällisesti pohtia, jotta löytäisitte YHDENKIN asian. Mutta miettikää toki.

* * * * *

Silläväli, pistän pari tuolta kommenttiketjusta ottamaani kuvaa tähän, tämän inspiroimana ja myöhemmin liitän ne ehkä blogin kuvitukseen, ja sanon vielä suomen tytöille ja naisille, että : tiedän, että sitä sanotaan, että "kaikkee pitää kokeilla" ja blääblääblää ja että elämässä haluaa aina mennä kohti kaikea uutta ja vierasta ja kiinnostavaa. Mutta jos nainen kykenee minkäänlaiseen ymmärrykseen MISTÄÄN ja ikinä, niin ymmärtäkää NYT JO PERKELE, että tuo sakki EI LEIKI ja SE - ON - NIILLÄ -VERESSÄ !!! Tuota totaalia raakalaisuutta ja pedofiliaa ja eläinten-nussintaa ja murhaamista ja muuta ei voi pestä niistä pois. Tuo koko vitun apinalaji ON Saatanasta, Luciferistä, Beelzebuubista, Vanhasta Vihtahoususta. Se on vain pahuutta ja tyhmyyttä, -luita ja apinanydintään myöden.
Jos te OIKEASTI haluatte vaihtaa vapautenne ja muistonne lapsuudesta, suomessa, "missä äiti hymyhuulin keinutti mua / sua kehdossa" ja haluat KUOLLA ja / tai tulla näiden vitun suustaanvaahtoavien aivokääpiöiden raiskaamaksi ja ehkäpä nähdä tässä elämässä viimeisenä näkynäsi tuollaisen tulistuneen joukkion näitä ylimielisen typeryyden ja primitiivistäkin alkeellisemman taikauskon -kiihkoon pieksemiä imbesillejä raivoamassa sinulle ja potkimassa silmiä päästäsi ja viiltämässä isolla veitsellä kaulaasi auki ja huutamassa ja kiljumassa...niin ämmä; susson jotain VIALLA !!


Enola Gay and The Big Bomb (Little Boy) Wii need ya now !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti