maanantai 30. maaliskuuta 2015

Patriootti Sankareita ?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015033019447464_ul.shtml

Siinä !!

Siinä on kaksi ihan Oikeaa "Patrioottia" !! ja Sankaria !! (varaan tosin lopullisen tuomioni myöheemmäksi, kun teidän lisää tapauksesta!)

Siinä vaikuttaisi olevan 2 ihan tasan ihka oikeaa ja verevää Jenkkiä !! Tai Amerikkalaista, Jenkit tarkalleenottaen oli petturimulkkuja ja engelsmanni nynnyjä ja typeriä kollektivisteja eli ihan Tavallisia Perus Ihmisapinoita. Joista kaikki rodut SUUURIMMAKSI osaksi koostuu.

Ja sitten meillä on, oikein sopivasti jopa tuossa kuvassa, itse Viralliset SANKARIT !! eli siat !
Jotka ovat jälleen !! urheasti !! (urheasti !!! i tell ya !) sotineet Omaa Kansaansa vastaan ja AMPUNEET oikeutta ja Vapautta tavoitelleet sanka..siis rikolliset mielipuoli-hullut !!
Nii !

Maita hallussaanpitävät ja kaikki asiat planeetalta omivat, kusipäiset miehittävät Mulkut -ei tykkää siitä, että orjat rimpuilee ja yrittää esim ottaa asioita selville !!
Sellaista EI saatana sallita !!

Tämä on heidän planeettansa kaiffari !! sinä vain satuit syntymään tänne ja olet täten HEIDÄN OMAISUUTTAAN!!! pidäppäs se sitten mielessäs kans !

Mutta itse asiasta, sikäli kun tuosta voi MITÄÄN oikeasti päätellä; hyvä !! hienoa ja esimerkillistä ja miltei aidosti SANKARILLISTA toimintaa !!
Todella miehekästä ja vapauden ja totuuden rakkautta ilmentävää. Aloitteellista ja realistista ja kohti oikeaa ja täsmällistä ja täten "korrektia" kohdetta !!
Suoraan pimeyden ytimeen !!

Nais.

No ...kokaiini ja ase ..ehkeivät ihan Pyhimyksiä, mutta kuitenkin. Oikealla asialla.


Siunatkoon mikä luoja sitten mielestänne onkin SE Oikea, teitä. Jollette olleet ihan totaalisen mulkkuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti