tiistai 3. maaliskuuta 2015

Turkkilainen Vasara

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030319292013_uu.shtml

Tuo voisi Normaalista Ihmisestä ehkä vaikuttaa oudolta, että yht´äkkiä Turkkilaiset vasaroi toisensa hengiltä, mutta ei minusta !

Olen nähnyt / seurannut niitä livenä, suht läheltä, jonkin verran ja voin vakuuttaa, ettei tuo ole kauhean yllättävää.
Ne on aina puukottelemassa toisiaan ja tappelee ja huutaa ja riehuu ja rähisee.
Se on niiden "juttu".

On itseasiassa ihmeellisempää, ettei näin tapahdu useammin.
Mutta kuitenkin, tärkeintä tässä on se, että tämäkin on oikeasti meidän Valkeiden ja Pahojen ja miesten, vika.

Me orjuutimme..... no sillo joskus, niitä turkkilaisii niinku ja sit ne oli orjii ja näin, mut et nyt ollaa kuiteki velkaa niille ja tää on seurausta siitä Traumasta ja posthypnoottisesta alitajuisesta Klautsenburgerin syndrooman heijasteen kiilasta, minkä se on aiheuttanut ja jättänyt ja toteuttanut ja ...niin.

Nyt on inhimillisintä, että annamme mahdollisimman paljon rahaa Turkin Urhealle Kansalle, ja suomen Vasemmistolle ja myös mahdollisimman paljon valtaa kans. Ja otamme Urheasta Ruotsista mallia, jossa nainenkin juoksee reilusti karkuun, nähdessään miehen!! VALKOISEN!! miehen. Muttei, nähdessään Ruskean miehen ! (niin sitä pitää!! you go gurl !!) Ja jossa urheat Arjalaiset, keltapäiset laumat, urhoollisia nuoria salskeita miehiä uhmaavat Islamin käyräsapelia, tappelemalla Jimmy Ookkesonia vastaan maalla, merellä ja ilmassa, ja kiljumalla suurina laumoina paniikkiaan tai siis "Rasisimia Vastaan!" toreilla ja lähiöiden keskustoissa.

Nyt on taas tullut aika Ymmärtää ja Suvaita ja Hävetä !! Hävetä niin perkeleesti ja paljon !! Hävetkää saatanan kusipäiset, perkeleen RRrrrraasistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit !! SSSssiiiiiiiiiiiiiiiiiiigg Haaaiiillllll !! Tai siis... ei minun tuota pitänyt sanoa !..hih hih.. mistä tuokin nyt tuli ?!... tsiiish...ähähähä..haha... niin siis..

Niin. Miksi te taas ajoitte Turkkilaisia pitsanpaistajia vasaramurhaankin ?!? Häh ? Kysyn vaan !!
Te varmaan ninku potkitte tyylii, vapaa-ajallanne hevosiakin kintuille ja kissoja, ja räitte kauppojen vihanneksiin ja pierette elokuvissa !?!? Eeeikö !?!? Hääääh !??!
Tunnustakaa saatanan paskat !! saatanan vitun Ryyyyyssääääät !!!

*huoh*

Vaivai. (Turkkia <=== )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti