maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nykyajan änkijä

Tuli sellainen mieleeni, että; neekeri on nykyajan "tuppautuja" ! Ja myös häntä sponsoroiva "Monikultturisti" tai muu vastaava.
Ennen tuppautujat olivat suomen känniläisiä yms sekalaisia mulqvistejä, mutta nykyään ne on näitä sekalaisia Eliitin Pyhimyksiä ja heidän pyhiä lehmiään.

Tämä on 1 asia jota muuten inhoan sekalaisissa MaMuissa ja tämä on jotain mistä valkoiset yleensä kyllä aina ja kaikki, tykkää kyttyrää vaikkei sitä myöntäisikään. Eli; neekerit ym yksinkertaiset eläimet, ei vain kertakaikkiaan käsitä sitä kun ja miksi   -heitä ei kaivata.
He tulkitsevat MYÖS tämän ns "Rasismiksi".

Neekeri luulee, että valkoinen / suomalainen käyttäytyy jotenkin "agressiivisesti" tai on tahallaan jonkin sortin mulkku ja välttelevä tai "rasisti", kun ja jos suomlantilainen haluaa vain olla. Olla rauhassa ja tuijottaa lattiaa.

Sitten kaikenlaiset Poliittiset idiootit ja luunaamaiset molkottimet kuten Sinemäki, änkee päällepäsmäröimään ja komentelemaan "omiaan" ja änkyttämään suu vaahdossa siitä kuinka julmaa ja kamalaa tämä Rasistinen kohtelu nyt tosiasiassa ON !!!
Sama kuin jos ärsyyntyy siitä, että Jehovat änkisi väkisin olohuoneeseen ja jos niitä koettaa saada ulos, alkaa mölinä Demoonisesta Pahuudesta. Kun Todellisuudessa, haluaisin vain olla..junou?...rauhassa... kotonani ?!...

Valitettavasti tällainen Pysyvän Hyökkäävyyden ("offensiivin") strategia, toimii !! suurimpaan osaan ihmisistä. Koska a) he ovat tyhmiä, b) ymmärtämättömiä ja tietämättömiä, ja c) he eivät ole oikealla tavalla ja tarpeeksi, "katuviisaita".

Ja myös siksi, ettei suuri osa ihmisistä ole ainakaan samalla tavalla, yhtä mulkkuja kuin ns "Vasemmistolaiset" rähjäiset paskasakit. Ja säkit. Paska.. säkit.


Muistakaa nyt taas, Hoi Polloin polot, että: teidän EI tarvitse lähteä LAINKAAAAaaaaAAaaaNn !!! mukaan mihinkään tai kenenkään...mihinkään!!
Jos teet näin, annat HÄNEN MAAILMANKUVALLEEN ja omakuvalleen vahvistuksen, ja hän sitten luulee olevansa oikeassa, pyhä, ja että Totuus löytyy YKSIN häneltä.


C´est la vie.


Tälläsiä te apinat olette. Ei sille näyttäisi mitään mahtavan. Tyhmiä olette ja tyhminä pysytte !! Kunnes Kuolema teidät vapauttaa.

P.s ennen seuraan tuppautui väkisin joku juoppo / idiootti, nykyään ehkä neekeri tai Suvaitsevainen Ymmärtäjä.

PAINUKAA VITTUUN !!

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti