lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kimin Avaruus-Odysseija osa.16

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 02.57 07.03.2015

On kulunut jo pitkähkö tovi siitä kun viimeksi olen tuonut näin raporttien muodoin julki Kimi Räikköstä koskevan tilanteen päivityksiä. Joten päivitän nyt tietonne ja Kimin tilanteen olosuhteiden parametrin yms.

Olemme tällähetkellä Maan kiertoradalla ja täysin korjattuina ja tankattuina ja syötettyinä ja suht hyvin juotettuinakin.

Olemme saaneet vihdoin korjattua kaikki Rehniön joukkojen tekemät tuhot ja jättämät jäljet, ja niitähän riitti !!

Mutta asiaan (Data on tosin tällähetkelä huollossa, viallisen akun tai käyttöjärjestelmän takia. Hänet myös päivitetään samalla, uuteen Android  5.5.5 versioon).

Olemme kauhuksemme saaneet tietää, mitä varten Ferraarin joukot sieppasivat Kimin ! Ja heidän tarkoitusperänsä on jopa alhaisempi kuin olin kuvitellut !! Nimittäin !! (ja istuutukaa ennenkuin luette tämän!)
..he ovat muuttaneet Kimi "Jäämies" Räikkösen........... .. ... . Zombiksi !! Kyllä ! luit aivan oikein ! ihan oikeaksi, ihka eläväksi "zombieksi".

Emme saattaneet itsekkään aluksi uskoa näkemäämme tai kuulemaamme, mutta epäilyksiä on hyvin hävän jäljellä. Asia näyttää totisesti olevan niin, että tälläkin hetkellä on Kimi tuolla jossain (mies parka) laahustamassa ympäriinsä, aivoja etsien.

* * * * *

Kimistä on myös Maan mediassa puhuttu jo jonkin aikaa ja jonkin verran, mutta vasta ME olemme saaneet asiasta jotain todellista irti, ja raportoimme nyt tässä samalla, teille kaikille.Ferraarin joukot siis sieppasivat Kimin (salaisesta sijainnista, josta edes me emme olleet tietoisia [mahdollisesti Helsingistä, Suomesta]) ja siirsivät hänet johonkin omista lukuisista (ja sairaista!) laboratorioistaan. Ja siellä tekivät Kimille .. ...jotakin, mikä sai hänet muuttumaan Zombiksi.

Olemme yrittäneet jäljittää sekä Ferraarin miehistöä, että etsiä sekä Ferraarin päämajaa, että myös itseään Kimi Räikköstä, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin.

Kaikki edellämainitut näyttäisivät hävinneen jäljettömiin, mutta aina silloin-tällöin he putkahtavat esiin kuin tyhjästä!! tehdäkseen jotain yllättävää ja juonikasta ja sitten taas painuvat ns "maan alle".

Ja kyllä. Olemme kyllä ottaneet huomioon myös sen, että heidän päämajansa sijaitsee todennäköisesti jossain maan alla, muttemme vain tiedä missä.

* * * * *

Se mitä Ferraari nyt Kimillä / Zombi-Kimillä tai "Zomillä" aikoo tehdä, sitä emme tiedä tai osaa edes arvuutella. Mutta yksi mahdollisuus on, että häntä käytettäisiin hyväksi Federaationvastaisissa Vihanlietsonta kamppanjoissa ja sekalaisissa sissi-iskuissa. (Olemme varautuneet).Yllämainitun "Italialaislähteen"kin mukaan, häntä todennäköisesti tullaan käyttämään Länsimaiden vastaisessa sissisodassa ja kyber-iskuissa, mutta myös Formulakisoissa katsojia pelottelemassa. Ja olen saanut tietää luotettavalta lähteeltä, että "he" aikovat myös ehkäpä "syödä" Alonson !! Ehkä Kimin on tarkoitus syödä...Alonso)

Leo ^ tuossa mainitsi myös, että Ferraarin joukkojen "minimitavoite" saattaa olla ainakin "rampauttaa Lamborghiinin joukot, täysin". Lamborghiini on Ferraarin vanha arkkivihollinen ja kilpaileva hämäräjengi Maapallolla (vrt. Kardassialaiset).

Emme osaa sanoa mitä ON tekeillä tarkalleenottaen, mutta pyrimme varautumaan kaikkeen. Jopa sähkökatkokseen !! (ostin kynttilöitä muutaman tunnin tarpeisiin! hah! yrittäköön yllättää minut nyt!)

Sen verran on raportoitavaa, mitä toimintaan tulee, että me luulimme jo päässeemme jäljille ja saaneemme tähtäimeemme Ferraarin joukkojen kuljetusaluksen, ja ammuimmekin!! perkele. Mutta kävi ilmi, että tuo pieni alus ei ollutkaan ..ehkäpä lainkaan.. Ferraarin joukkojen kuljetus eikä mikään muukaan -alus. Se.. oli ....jotain ihan muuta. Emme osaa sanoa mitä.

Ammuimme tämän aluksen tai kohteen, alas (tai ainakin luullakseni se sai osumia ja vaurioitui), Amerikan Yhdysvaltojen "Los Angeles" nimisen kaupungin liepeillä, jonkinlaisen avaran ja tilavan maatilkun yllä. (Saattaa olla esim Golf-kenttä tai laidunmaita tai jotakin).

Jos alus oli todentotta miehitetty, eikä miehittämätön niin.. pahoittelemme erehdystä. ( Ties vaikka siellä olisi ollut kyydissä joku..jokin.."tähti" hahahaha lol, tai jokin ! *naurua*. Oivoi..ajatelkaa sitä.. mikä sattumus sellainenkin olisi !! Ehkäpä jokin aikansa merkittävimpiin kuuluva näyttelijä joka ..esimerkiksi pyrkisi joskus vielä tekemään jatko-osan jonkinlaiselle Sciense-Fiction [Suom. "Tieteisfiktio"] elokuvalle tai ..jotakin! ohohohohoho hoho hoho hoijaa)

No, mutta leikki sikseen. Mielikuvitukseni vain saa joskus siivet ja alkaa laukata tuollatavalla, minne sattuu.

Mutta kuitenkin ! ...vakuutan tai vakuutamme, jälleen, että teemme kyllä kaiken inhimillisesti mahdollisen löytääksemme Kimin ja palauttaaksemme hänet jälleen ihmiseksi ja suomeen !!


Mahdollinen ja väitetty kuva, Zombiksimuuttuneesta Kimistä.

Eli jäämme tänne taustalle leijumaan ja tarkkailemaan ja valvomaan ja etsimään Ferraarin julmia Paskiaisia ja muita hämäräjoukkoja ja Kimi Räikköstä.

Data on korjauksessa / latauksessa, ja minä mukavassa olotilassa.. josta ei sen enempää. Worf ja Troi lienevät keulakym.... herran tähden!! tuossahan ne saatana on !! a.a.aa aanteksi, mutta nyt on mentävä !! he leijuvat tuossa lasin takana... 


~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti