tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pari siivua Töllöstä

TeeVeessä pyörii taas se joku Armand Alisazazazuumdadidididaan ohjelma, missä se vaeltelee ympäri palloa ja pyörii kaikenlaisissa Kolmannen Maailman Nevadoissa ihmettelemässä ihmisten tyhmyyttä ja Pahuutta. (Voi sitä täälläkin ihmetellä muuten ! mainittakoon.)

Tuossa vilkaisin sitä ja olen jo nähnyt niitä mainoksiakin tuosta jaksosta, kun se itkeskelee jossain savimuuren juuressa jotain... mitä?..no, jotain. Ihmisen pahuutta ja "sielun mustuutta" ja tällaista.

Sitä minä vain ihmettelin itse, että; helvettiäkö sinä siellä käyt poraamassa saatana ?! Perkeleen helvettiäkö sinne täytyy änkeä itkeskelemään? Ja jos ne vitun isopäiset ja suurisilmäiset ja luunaamaiset Aymarainkkarit kohtelee toisiaan kuin roskaa ja paskaa niin .... mitä sitten ?! Sou fakin what !?

Mutta... minkäs Egyptin Ähläm itselleen voi !
Ei niin !
Ei niin mitään. Täytyy myöntää, onhan se näin.

Tuollaisia ne on. Ne etsii jonkun paikan ja ihmisryhmän ja kulttuurin ja asian tai esineen jonka luo voi mennä ja sitten joko verisesti loukkaantua, henkeähaukkoen yllättyä tai alkaa tihrustamaan itkua ...syystä tai toisesta.

Minä ajattelin vain, että tuo on vähän halpamaisehko tapa heruttaa TV:n -ei niin valveutuneesta- yleisöstä sympatiaa ja empatiaa ja mitä kaikkea. Ja olla myös ninq niiiiiiiiiiin vitun khuul ja kolee ja moderni ja veitsenterävän raadollinen yms kun vain olla ja voi.

Mutta... emmänyt..oikeastaan tiiiä.... minä en taida kai kauheasti sääliä niitäkään inkkarin perkeleitä : /  ....näin se kai vaan on. Ei ne minua saaneet sen kummemmin vuolaasti poraamaan.
En toki katsonut koko ohjelmaa enkä tiedä mistä täsmälleen oli kyse, jostain ihmiskaupasta ja seksiorjuudesta kaiketi.

Mutta ei siellä tarvi porailla.

* * * * *

Ja toinen juttu TV:stä.

Katsoin taas tuon "Loirinuotiolla". Siinä oli nämä 2 Vasemmiston Sankaria, Riku ja Tunna. Yhdessä he kertailivat värikäitä kokemuksiaan ja elämän kokemuksiaan ja löysivät Loiron kanssa yhteisen henkisen sävelenkin.

Siinä sitten Tunna ihan itse!! mainitsi olevansa itsekäs ja egotistinen / itsekeskeinen mulkku !! Ja Loiri oli juuri todennut hänelle, että hänhän on kotoisin "melko Vasemmistolaisesta perheestä"... ja minä aattelin, että "wau !! siinä on rehellinen Vasuri!! se myöntää olevansa niljakas, vastenmielinen, itsekäs mulkku!! mahtavaa!!"

Ja Tunnahan oli siinä lopussa ihan pukeutunutkin sopivasti ja asiaankuuluvasti johonkin Pyhimyksen kaapuun tai tunikaan, näyttäen Ryssäläisen luostarin munkilta tai vähintään alttaritaulun hahmolta. Hienoa !

Siinä oli kyllä Vasemmiston Pyhyyttä perkele kerrakseen !! Ei.. en olisi voinut muuten, edes itsekkään, paljon paremmin edes lavastaa mitään tuollaista... kuin tuo !!
Kyllä se niiin osuvaa oli.

Ja nämä "eläin ja puu" rakkaat -lähes Pyhimykset, veivät tahdikkasti Loirolle saatana ....hirven dekapitoidun eli "irtileikatun" pään !! Naaaaaaaaaaaaaaaaiiiisss !!
Faking naaaiiiis !!

Siinä jos missä on sitä sulokkuutta ja hienovaraisuutta ja ymmärrystä puita ja eläimiä kohtaan ja tahdikkuutta ja myötätuntoa "kaikkea elävää kohtaan" ynnämuuta paskaa mitä Vasurit aina väittää edustavansa. Siinä sitä oli oikein pähkinänkuorissa !

(Tunnahan oli yhdessä vaiheessa [Ayahuasca pöllyissään] ollut jopa oma vaimonsa !! ...täytyy kyllä myöntää, että se on jo aika vitun khuulia !! luultavasti. Tai sitten melko kaameaa.... en osaa sanoa. Mutta mainittakoonkin myös, etten väheksy Ayahuascaa eli "Sielujen Viintä", ja olen itsekkin sitä halunnut jo vuosia kokeilla. Kuunneltuani nuo Määääädventshöös sönkötykset siitä... ei uteliaisuuteni ainakaan laantunut.)

Ja se "Riku" taas näytti, kuten aina, kiilusilmäisen innostuneelta ja vähän tärähtäneeltä, oravamaiselta olennolta. Murhanhimoiselta kahelilta.
Joka onkin siten oikein osuvaa ja sillä myös selitetty, että sehän sanoi "henkieläimensä" eli kaiketi "Daemoninsa" olevan juurikin, nimenomaan, orava !

* * * * *

No eniwei, siinä se sitten sönkötti ja sölkötti yhtä sun toista, ja sitten päästiin taas siihen vitun ikuisuus asiaan eli siihen, että ; lopunkaiken.....me olemme... *silmät kostuvat, äänet alkavat väristä*...kaikki samaa !! hallelujaah *pääsee huulilta spontaanisti*    ..me olemme kaikki yhtä !! Banzaaiii.

No niin no ....joo. No joo.....no.
No ! vaikka olisimmekin "siellä jossakin" -siellä toisessa ulottuvuudessa yhtä niin täällä... me itse asiassa emme ole !

Voisin tämän hyvin helpostikkin osoittaa, mutten halua tuhlata niin kertakaikkiaan nerokkaan yksinkertaista vertauskuvaa täällä, ilmaiseksi, blogissani. Mutta sanon kuitenkin, että tämä maailma on eri asia. (Saattaa olla jopa koko vitun paskan [ja se ON paskaa!!] idea ! ja "pointti" ).

Voin kuitenkin sen verran avata asiaa, että : ajatelkaa (eritoten Riksan ja Tunnan kaltaiset) että olette joka valmiiksi ärtyneitä ja vihaisia tai sitten, että jokin neekeri tai muu murjaani ärsyttää teidät sellaisiksi. Tilanne saa olla mikä tahansa kuvittelemasi. Jos ärryt tähän kuvitteelliseen murjaaniin / neekeriin ja haluat suurinpiirtein joko läppäistä vitun lujaa päin pläsiä tai jopa repiä sen mustan ruskean Perkeleen, pään irti!! niin mikä on ensimmäinen asia / sana, joka mieleesi juolahtaa ja nousee ja tulee !?!? Häh... mikä on se ensi-sijainen "loukkaus" neekeriä kohtaan !? ....

Siinä !! On. Erillisyys. Pähkinän - kuorissa.
Vaikka sitä kuinka toivoisi pois niin biologia ei anna ikinä, koskaan periksi. Se ei kuuntele juhlapuheita ja Vasemmiston tekopyhiä hevonpaskajulistuksia siitä ja tästä ja tosta.
Siinä se vain olla möllöttää! neekeri !

Ruman (yleensä), ruskean päänsä ja sen sisältämien mulkosilmien kanssa.
Ja valtavan, leveän, pitkin naamaa leivotun gorillannenänsä.

Siinä se tuijottaa kuin jotain vitun avaruudesta saapunutta Valo-olentoa, mitä vain Modernia mitä se käsitä tai tunnista. Kuten "yksityinen omistus" ja "yksityinen omistusoikeus" ynnämuut "Anglosfäärin käsitteet". Ja niin ees päin.

- Tämä on 1 asia muuten joka Neekerissä laisiani riepoo. Ne ei kertakaikkiaan näy käsittävän, että Valkoiset ei oikeasti ole milläänlailla vastuussa heistä ja heille velkaa tai mitään sen sellaista. Ne näyttää "ajattelevan" että "koska valkonen omistaa tota... ma omistan tota". Ne ei ymmärrä, että valkoinen on tehnyt erilaisia valintoja ja ...ehkä jonkinsortin työtäkin ja täten saanut AIKAAN ( ei "saanut") näitä asioita. Eikä Neekeri voi vain tulla ja omia niitä, ja vieläpä suutuksissaan, ärtyneenä siitä, ettei ne ole hänen vaan ne "annettu" Valkoisille !! Neekeri ei voi marssia sisään ja julistaa omistavansa koko paikkaa !! Kuten Hra Hearst Dedwuudissa !! (Tosin ymmärrän hearstiakin jonkin verran ja ehkä mikroskooppisesti jopa vähän symppaan, mutten vaihda kyllä puoltakaan).

Mutta takaisin Loiron nuotiolle. Se oli taas sitten "niin sitä".
Siinä sitä istuttiin lähes piirissä ja ajateltiin vähän niinkuin "kehässä". Toki iroonista kyllä: maailmahan ON kehä / ympyrä eikä jana niinkuin idiootit tuppaavat uskomaan, ajattelemaan ja luulemaan. Mutta janat ovatkin hyödyllisiä ! myönnettäköön idiooteille se.

Ja mitä vielä tulee siihen Kommunistiseen Kollektiiviseen ajatukseen, että "me olemme kaikki yhtä" niin, me olemme yhtä myös koirien ja kissojen, ankkojen ja ankkalampien kanssa. Muttei se tarkoita toki sitä, että meidän on luovutettava jokin Veron kaltainen prosenttiosuus leivotusta leivästämme maailman ankoille, joka päivä! tai että kissalle ollaan velkaa ns "ylöspito" tai pikemminkin "ylläpito" tai että koiraa tulisi kuunnella tärkeitä valintoja ja päätöksiä tehtäessä. Tällaista se EI tarkoita.
Tuollainen on aivotonta ja vaarallista.

Koira ei käsitä kerrassaan MITÄÄN ! esim avaruusraketeista ! Eikä kyllä neekerikään. (Minä en luota edes valkoisiin jenkkeihin !! herran tähden. En ikipäivänä istuisi heidän romuraketteihinsa... kohti kuuta tai  marssia tai mitään. )

Ja yleensä kun ns Vaemmisto, sanoo "meidän" olevan jotain, tarkoittaa se toden totta!! lähinnä "Heitä". Heitä "Eliittiä" ja Parempiosaisia ja "Yhteiskunnan Yläkerroksia" ja heidän valitsemiaan (senhetkisiä!) lemmikkejään. Jotka voivat vaihdella homosta neekeriin ja bushmannista niihin jotka on syntyneet vailla kaikkia sormia tai mitä vain !

Tosin jos "Me" olemme totisesti Yhtä. Niin eikö se tarkoittaisi perkele, että vasurin pyhimyksethän olisivat perkele, yhtä myös ns "Rasistien" kanssa ?!? Ja täten Reppanoita itsekkin !?!?
HAHa hahah a.a.h.h.a.hAHAHahAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....jaa ... !?...no....jaa

Voihan se olla niinkin, että Riksa ja Tunna vain kaivelivat omia alitajuntojaan ja sieltä manasivat ajahuaskapöllyssään esiin mitä rumimmat ja säälimättömimmät Kommunismin haamunsa ?!?! Ja "fantasiansa" (dystopiansa).

Olin jo vähän yllättynyt ja pettynytkin, etteivät sentään ottaneet "akkaria" (suom, "akustinen kitara") esiin ja laulaneet jotain Hippimäistä ja Henkistä, yhdessä, nuotion ympärillä ja kurlanneet virtsalla kuten Intian "pyhät miehet" eli "Saddhut". (Niitähän ne kuvasi siinä määääädventuressissaan).

Ja muistettiinhan siinä myöskin mainita ja kehua -neekeri / -ä. Jotain vanhaa, rummuttavaa ämmää.
Vittu jee.

En halua kuulostaa tylsältä tai mitään, mutta uskon että pärjäisin elämässäni myös ilman tietoa siitä, että jossainpäin Afrikkaa vaikuttaa joku neekeri joka on vanhempi kuin moni muu ympärillään riehuva neekeri, ja joka rummuttaa tosi hyvin.
Hienoahan se on, että neekerit osaa edes ainakin rummuttaa hienosti !! Ei se miestä ainakaan pahenna. (Ilman sarvia / hampaita).

Mutta en minä SEN takia kuljeskelisi ympäriinsä shaalissa ja julistautuisi Buddhaksi. Ei !!
(Sen tekisin ihan muista syistä.)

Tosin, on oltava kyllä karkean rehellinen ja myönnettävä, että: ainakin ...sanotaan nyt vaikkapa.. "yli puolet" Eduskunnasta EI osaa edes sitäkään vähää !! eli, rummuttaa.
Se olisi ehkä hyvä minimivaatimus niille jotka haluavat tuohon Jengiin, tuohon rikollis-organisaatioon liittyä. "On osattava rummuttaa".
Se kuuluttajahan osaa ! Se Mertaranta.

* * * * *

Ja vielä; siinä Loiri antoi heille lahjaksi hienot ja eittämättä myös Laadukkaat, Lapinpuukot. Ja mitä hän sai itse, vastalahjaksi ?... jonkun vitun rantakaislan ! tai bambun risun. Mitä joku mielipuolinen neekeri on vähän hiillyttänyt ja korventanut ja käsitellyt.
Siinä sitä(kin) oli. "Paluuta luontoon" ja "alkulähteelle" ja kaikkialle missä EI ole mitään ihmisten keksimää, kuten pleikkareita tai sähköä tai hygieniaa tai vaatteita tai henkilökohtaista vapautta ja tilaa, tai hyviä ruokia ja juomia tai lentokoneita tai mitään muutakaan kerrassaan saatana sietämätöntä!! Valkoista Länkkäripaskaa... joka sortaa ja mortaa ja mörtaa ja murtaa ja blaablaablaablablalbalbababaaaaaaaaaaaaaaababababbäbäbäbäbä bibibi obobobbobo bubububuuuuuu.

PerusVasemmistolaista itsekästä ahneutta. Ei mitään uutta auringon alla.Summa Summaarum: edelleenkään minä en käsitä tätä kaikkea Vesa-Matti-Loiri hysteeriaa ?! Miksi se on niiiin suosittu !?

P.s Kirjoitus on huomattavasti vähemmän hauska ja nokkela ja kekseliäs ja oivaltava ja täynnä siteerattavia pätkiä kuin mitä päässäni oikeasti pyörii, mutta kieltäydyn edelleen antamasta mitään hyvää nimettömänä ja ilmaiseksi. Mutten malta olla julistamatta asiaa !!
Tämä voisi olla vielä paaaaljon paljon parempi.  ....
......
....ja ..kenelle minä oikein tässä edes puhun ?...helvetti sentään.. olen kuin Moe tämäniltaisessa "Simpsonit" jaksossa, siinä kapakkansa ovensuussa, puhumassa itsekseen ja sitten ihmettelemässä, että "kenelle, helvetti, minä oikein puhun?!"

C´est la vie.


P.s 2 : jos käyttäisin aitoa ja omaa kieltäni ja sanoisin KAIKEN mitä TODELLA ajattelen, tulisin samalla ruokkineeksi, ilmaiseksi, kaikkia niitä PASKOJA suomalaisia "koomikoita" ja suomenkieltä ymmärtäviä "muita" -jotka tätä mahdollisesti lukevat. Sillä he anastaisivat välittömästi ja surutta! kaiken oikeasti "originellin" sisällön!! (johon minä tottatotisesti kykenen !).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti