torstai 19. maaliskuuta 2015

Paisuvainen Vaalikohina"Nii !! jos nin...nin..jos sä nin uhkaat muuuaaa, niin nin nin sit mä en lähe mukaa mihkää.."

Jussi taantui kersaksi, ilmeisestikin. vitun tolvana. Haista saatana pitkä paska !!

Ja sitten se VITUN Rehniö, se saatanan Reenin Hirviö !! Voi vittu mikä saatanan kasa paskaa !! PASKAAAAA !!!!! vitun nuija. Ällistyttävää !! Aivan vitun totaalisen USKOMATONTA !!

http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015031819378670_eb.shtml

Äijä kehtaa saatanan poliitikon-kusiliero, vittu lähteä keskenkaiken, ulisten käpälämäkeen..... ei..v..ei..ei ! siis..vittu: ei !!

"Ei ollut reilua" !??! MITÄ VITTUA !!!!?!?? Kehtaa saatanan AMMATTI-vitun-VALEHTELIJA ja Demoninen pikku kieroilijan paska ITTE vittu valittaa siitä, että joku saatanan kokous tai istunto tai mikä lie, "ei ole REILU" !?! AAhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooouuuh boi. On sillä ottaa.

Vittu mikä saatanan (siis de facto, Saatanan !!) laps !!! (ilman iitä, laps !)
Rehn tulisi RUOSKIA !! tuosta(kin) vitun PerusPoliitikon Ylimielisyyden ja Absoluuttisen Omahyväisyyden itkupotkuraivari ilmentymästä. Vittu mikä saatanan aasi.

Siinä näette !! taas. Siinä taaaaaas näette. Tämä laji "ihmisiä", nämä ns "poliitikot" ei ole mitään muuta kuin TEIDÄN "glorifioimia" versioita Perus narsisteista ja pikkurikollisista ja "entisistä" kiusaajista ja sen sellaisesta kuonasta ja hyödyttömästä pohjasakasta. Ja on aikalailla, Oikea IHME, että ne on edelleen elossa !! Vieläkin näitä vitun kiviriippoja raahataan saatana muun ihmislauman mukana !! Ja MIKSI !?!?

Minkä hevon helvetin VITUN takia !?!?!? Mihin te luulette niitä tarvittavan !!?? Saatanan käpyaivot !?!? M I H I N !?!!?!?!!?!!??!!?!?!?

Ällistelisin tätä vaikka olisimme edelleen (teknologisesti, muutoinha me OLEMMMEKIN) kivikaudella !! Miksi muut "ihmiset" ja ihmiset, katsovat TARVITSEVANSA näitä ?!? Ammattiloisia ja keinottelijoita ja muita vitun hämärämiehiä ?! vai onko vain niin, ettei niitä ole uskallettu nitistää, koska niitä pelätään ?! AHahahahahaaaaaaaaaa.... noita idiootteja ! jotka hädintuskin käsittää miten käydä paskalla saati sitten sitoa itse kengännauhansa ?! hahahaaa.

* * * * *

Vittu mitä saatanan sirkusta !!

Tuo juttu (iltiksestä) kun sitä lukee, on kuin lukisi jonkin vitun komedian tai sketsisarjan käsikirjoitusta !!

- "ja sitten Timo Soini pieraisee puhelimeen ja repäisee Mauri Pekkarisen tupeen irti"
- Jonka jälkeen lähtee salista, ovet paukkuen, ulos Ministeri Stubb, huutaen, että "haileeelamailalelailaleeeleeee" pyöritellen samalla kikkelillään helikopteria.
- Khaasarien edustajan Ben Zysko..vitsin(?) sillävälin huudellessa taustalla (lähinnä itsekseen) "mutta..entäs sitten, arvoisa puhemies..Mao, me juudealaiset ? miten aiotte varmistaa Israelin asetoimitukset ja sen ettei Saksalaiset pistä meitä enää ikinä uuniin?! ni !! miten ! MITEN !! miiiiten aiotte ?! miten !! mitä ?!?!"
- kaiken tämän lomassa, pyörii salissa myös kissasirkus !! on trapetsikissaa ja palavien renkaiden läpi syöksähtäviä kissoja ja on naukuvia kissoja ja hiljaa tuijottavia kissoja !! Ja on siellä myös klovni ja jonglööleellaaalallalalaaraaraajakin !! hän jong-löö-lee-raa muiden ihmisten rahoilla !! paksuilla setelitukoilla ja irtonaisilla Musliminpäillä !! Ja katosta roikkuu myös -lähes kaikesta tuohtunut- laikukas neekeripoliitikko, "Jani Toivola" !!
- Paikalla on myös itse Paavi Arhinmäki. Tuomitsemassa niin eläviä kuin kuolleitakin. (Lähinnä Valkoisia, eläviä ja kuolleita). Hän huitoo Paavinsauvallaan (ei eufemismi!) eturivin Rrrraaaaasistejaaa!!™ ja manaa Timo Soinista Pirua ulos.
- Paavi, kuten Benkin, on tuohtunut siitä kuinka epäreilusti tapahtuma on järjestetty, sillä hän joutuu (he joutuvat) istumaan yhtä alhaalla kuin lähes kaikki muutkin, eikä täten siis yhtään sen ylempänä !
- "Kerrassaan mautonta!!" hän huudahtaa. "Pyhäinhäväistys!" hän lisää, sylkien lattialle ja näyttäen yhä pallinaamaisemmalta ja Ryssämäisemmältä kuin ikinä aiemmin !
- Hän lähteekin jo pian, tuohtuneena, pois paikalta, Meksikolaisten kantotuolinkantajiensa kantamana.

Jne jne jne jne etc etc etc etc....blaablaablaaaaa.....

Sirkusta !!

Valitkaa nyt sitten !! Go right ahead ! Valitkaa joku. Kun kerran se Äänestys on Oikein ja Tarpeen ja Hyvää ja Kaunista ja mitä vielä, äänestäkää pois vaan !! Kenties sitä parrakasta kilpikonnalla ratsastavaa kääpiötä!? ..kenties !!
Ttaa..taaaiii ehkäpä sitä yksipyöräisellä ajavaa ÄLYkääpiötä, apinaa ?! Taaiii miksei jopa sitä Kaikenkieltävää Tiukkapipoista MiniStaalinia paskamunaa joka vie kaikkien rahat ja vapaudet ja maat ja omaisuudet ja hengenkin !! kaupan tekijäisiksi. Hieno mies / nainen !
Miksette äänestäisi sitä saatanan itsekästä, lapsellista, psykoluokaltaan MADON tasoista vitun sirkuskarhua synttäribile-paperihatussa, joka fillaroi kehää ympäri ja karjuu kaikille ja syyttääkin vielä !! kaupantekijäisiksi !! se on hieno karhu, se !!

Ääääänestäkää !! by all means.

Menkää toki, Äääääänestyskoppiin ja "antakaa äänenne" ..pois siis ! Luovuttakaa toki ! valtanne ja vastuunne ja elämänhallintanne ja maanne ja vapautenne ja ELÄMÄÄÄÄNNNEEE !! jonkun näistä vitun Yleisneroista, käsiin. Tai luultavamminkin "jalkoihin" sillä sinne se tunaroidaan alta-aika-yksikön !!

Siiiiiiig...Haaiiil !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti