sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Suruaika

Surkaamme, sillä... herran tähden! Dedwuud on ohi !!

Ohi On.

Herra Hööst lähti matkoihinsa ja jätti tuhovanan jälkeensä ja ..siitä kai sitten kasvoi Ameriikka? Näin on annettu ymmärtää. Sillä tuo sarja kertoi nimenomaan Deadwoodin kaupungista / leiristä ja Amerikan ja Kapitalismin yms synnystä.
Jotkin hahmot ovat kaikenlisäksi todellisia henkilöitä ja itse paikka on todellinen, käsittääkseni yhä tänäkin päivänä. Tosin itse Hööst on hieman eri näköinen kuin tuossa sarjassa, mutta tuollainen vaaleahko kuitenkin.

Olen vähän pettyneehkö tuohon päätöseen kuitenkin..?.. m..mit.. mitenkä.? mitä siinä siis oikein lopunkaiken kävi ? Ehtikö joku nähdä ?

Sinne se jäi lattiaa luuttuamaan Swedzini, ja Wu kinkkeineen parveilemaan kaduille ja kujille ja ...kaikki jäi vähän kesken.
Minä inhoan kun hyvä sarja päättyy tuollatavalla yht´äkkisesti ja liian varhain. Niin on käynyt parille hyvälle sarjalle. (Mistä minä siis tykkäsin).

Tätä piti käsittääkseni jatkaa ainakin yhdellä kaudella, mutta se sitten vain jäi. Eikä sitä luvattua elokuvaa tai kahta, ole näkynyt eikä tule takuulla kyllä näkymäänkään.

Eli se siitä sitten.
Amerikka.   Lookin good !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti