tiistai 3. maaliskuuta 2015

PKN

Kuvottavaa, kamalaa, ja ällöttävää.
Muunmuassa näin voisi tätäkin saatanan keharointia kuvata.

http://www.iltalehti.fi/popstars/2015030319294046_ps.shtml

Siinä missä sivistyneemmät maat ja kansat, yrittää ehkä jotain ihan aidosti edes hyvänNÄKÖISTÄ tai jotain, lähettää Suomi tuohon keharointiin kirjaimellisesti kehareita. Eli "kehitysvammaisia" eli vammaisia eli 4 vitun mongoloidia !!

HAhahahah ahahahAHAHAHAaaaa lol !!

Mtäääääh vittua !!!?!?! Yritättekö te taas "vetää Loordit" vai mitä ihmeen roskaa tällainenkin taas on ?

Minä en ole kyseistä biisiä kuullut enkä kuunnellut enkä aiokkaan, tai aioin mutta en sitten kuunnellutkaan. Ei vain kiinnosta.

Tämä antaa huonoa tai vähintäänkin outoa mainetta. Lähettää nyt jotain saatanan hoivakodin maskotteja, jotain vitun vammais-amatöörejä, Euro-vitun-viisuihin. Hävetkää !!

Ja eiköhän kaikki tiedä, että ainoa syy miksi heidät on Valittu, on juuri se, että he ovat vammaisia !! Jos kyseessä olisi joku tavallinen / terve "ihmistyyppi" ...tuskin kukaan olisi äänestänyt heitä. Kyseessä siis on ns "Punk" jota olen aina syvästi halveksinut ja inhonnut, enkä ole muuttanut mieltäni. Se on ääliöiden ja räränokkien ja huonomakuisten paskaa. Ei musiikkia. Esim Skini-idiootithan käsittääkseni on aina räpeltäneet punkin parissa ! hahaa, koska eivät muuhun pysty ! Koska kaikki kauneus kaikkoaa sieltä missä he ovat.
Tyhmät ja Pahat harvemmin ovat mitään kauhean luovia.

Suomi ehkä luulee ja kuvittelee tekevänsä jotain uhkarohkean inhimillistä ja uraauurtavaa, mutta luulisin, että muut näkevät tällaisen vain tahalllisena tai tyhmyydestä johtuvana -sabotaasina ja pilkkana. Suomi ikäänkuin "trollaa" koko paskaa tekemällä tällaista. Suomlanti pilkkaa passiivis-Aggressiivisesti, kuin Vasuri "Persua" (myös Vasuri), viisuja, mutta kuitenkin himoaa niiden voittamistakin.
Suomi on perinteisesti niin täysi paska viisuissa, että on jo alkanut epätoivoissaan käyttää mitä temppua tahansa, vihaisena! voittaakseen.
Finuiitit haluavat kostaa huonon menestyksensä viisuille näin !

P.s Itse en välitä viisuista enkä oikein edes käsitä koko vitun fiaskoa alkuunkaan. Lienevät yksi tyhmimmistä tai ainakin oudoimmista asioista päällä maan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti